Anca Dumitra, Gianina din „Las Fierbinți”, cerută în căsătorie. Ce a mărturisit actrița de la Pro TV despre viitorul ei soț

Scris de: Dana Cazacu

01 Sep. 2022

Anca Dumitra, cunoscuta actriță din serialul „Las Fierbinți” (Gianina), a împlinit ieri frumoasa vârstă de 35 de ani. Cu această ocazie, artista și-a anunțat logodna cu iubitul ei. Deși este discretă când vine vorba despre viața sa personală, nu cu mult timp în urmă, Anca a dezvăluit identitatea viitorului său soț.

Cine este viitorul soț al Ancăi Dumitru, actrița care joacă rolul Gianinei din „Las Fierbinți”

În ziua în care a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani, Anca Dumitra a dat marea veste. Actrița din celebrul serial „Las Fierbinți” a fost cerută în căsătorie. În urmă cu ceva timp, vedeta TV a dezvăluit cine este partenerul ei. Mai exact, artista este într-o relație de mai mulți ani cu un bărbat de origine austriacă pe nume Manferd Spendier.

Deși actrița este destul de discretă în ceea ce privește viața sa personală, recent s-a aflat că trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Manferd. După cum spuneam, cu ocazia zilei sale de naștere, actrița care o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți a dezvăluit că s-a logodit. Asta după ce a apărut pe micile ecrane purtând inelul de logodnă.

Actrița Anca Dumitru a fost cerută în căsătorie

Invitată în direct prin telefon la emisiunea lui Cătălin Măruță, artista și-a lăsat fanii cu gura căscată. După ce a apărut la TV cu inelul de logodnă pe mâna stângă, Măruță a întrebat-o pe Anca Dumitra dacă s-a logodit.

Emoționată, actrița din Las Fierbinți a răspuns: „Cumva daca e pe mâna care trebuie, cam asta ar însemna. Cu toate acestea, Anca nu a dat prea multe detalii cu privire la logodnă, însă pare să fie extrem de fericită.

Anca Dumitra cerută în căsătorie. Ce a mărturisit actrița de despre viitorul ei soț
Anca Dumitra cerută în căsătorie. Ce a mărturisit actrița de despre viitorul ei soț

Vedeta este într-o relație de mai mulți ani cu Manfred Spendier

La o petrecere organizată de VIVA!, frumoasa actriță a venit însoțită de iubitul său. De fapt, Anca și Manferd au fost văzuți împreună și la Premiile Gopo. Se pare că austriacul i-a furat inima Gianinei din Las Fierbinți.

„Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, spunea actrița în urmă cu ceva timp.

Conform celor de la viva.ro, surse din anturajul îndrăgitei actrițe au declarat că iubitul austriac al Ancăi se ocupă cu agricultura.

7.6 108 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.