Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, imagini rare cu iubitul. Cine este partenerul de viață al actriței de la Pro TV

Anca Dumitra a avut o apariție surprinzătoare alături de iubitul ei, în cadrul unui eveniment monden.

Anca Dumitra sau Gianina din Las Fierbinți, așa cum o cunoaște o țară întreagă, este o persoană extrem de discretă. Aparițiile sale publice sunt rare și cu atât mai mult cele împreună cu partenerul de viață. Una din puținele ieșiri în public a celor doi a avut loc la petrecerea Viva la vida!, eveniment organizat la Clubul Dimplomaților. Iată cine este iubitul actriței și cu ce se ocupă acesta.

Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, imagini rare cu iubitul

Anca Dumitra și iubitul ei, austriacul Manfred Spendier, au putut fi văzuți împreună și la ediția de anul acesta a Premiilor Goppo. Actrița a mărturisit recent că nu se simte confortabil să vorbească despre viața personală. Însă a recunoscut că în intimitatea căminului lor nu se pune problema de timiditate.

”Vă spun eu, vorba aceea din politică, merge bine totul. Suntem de ceva timp. Ceva ani, ceva timp. Eu sunt destul de discretă așa și totuși surprinzătoare. Dar nu știu ce să zic, decât enjoy the time. Nu sunt foarte confortabilă în postura de a mărturisi așa chestii personale. În confortul casei suntem amândoi dezinhibați, nu există timiditate acolo. Însă, în societate, da, se poate poate ca el să fie un pic mai timid. Eu sunt mai vulcanică, cred. Ne asemănăm destul de mult”, a declarat Anca Dumitra pentru emisiunea lui Cătălin Măruță.

Cu ce se ocupă iubitul actriței

Potrivit unor surse din anturajul celor doi, partenerul de viață al Gianinei din Las Fierbinți nu face parte din cercul artistic, ci activează într-un domeniu cu totul diferit, agricultura.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună ce ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitil ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat”, au declarat sursele pentru Viva!.

Anca Dumitra: „Sunt mai discretă”

Anca Dumitra este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, rolul Gianina din serialul de comedie ”Las Fierbinți”, difuzat de Pro Tv, contribuind foarte mult la celebritatea ei. Însă cu toate acestea, actrița este una dintre persoanele publice cărora nu le place să se expună excesiv, iar aparițiile ei în spațiul monden sunt extrem de rare.

„Sunt mai discretă, așa. Recunosc că nu am participat de foarte multe ori la astfel de evenimente. Sunt interesante și cum ar veni am pus o rochiță foarte frumoasă, m-am străduit cu un machiaj realizat de o prietenă foarte bună și uite că am ieșit în seara asta”, a declarat Anca Dumitra pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
5.9 22 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *