Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, s-ar îngrășa și 25 de kilograme pentru un rol. „Mi-ar fi foarte ușor, pentru că mănânc foarte mult. Sunt pofticioasă”. Exclusiv

Adoră provocările: „Îmi place să joc tot ce e diferit de mine”
Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, s-ar îngrășa și 25 de kilograme pentru un rol. „Mi-ar fi foarte ușor, pentru că mănânc foarte mult. Sunt pofticioasă”. Exclusiv

Pe Anca Dumitra lumea o cunoaște drept Gianina, din serialul „Las Fierbinți” (PRO TV), rol pe care îl interpretează de mai bine de 10 ani. Cu toate că face deliciul publicului în roluri de comedie, Anca este un actor complex, care se descurcă la fel de bine și atunci când joacă în drame. Actrița a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că atât de mult își iubește meseria încât orice proiect i se pare interesant și orice tipologie de personaj înseamnă o provocare pentru ea. De dragul artei, Anca este dispusă să facă chiar și unele schimbări de imagine.

Anca Dumitra, altfel decât o știu fanii

Anca Dumitra este una dintre cele mai îndrăgite actrițe de la noi, rolul Geanina din serialul de comedie ”Las Fierbinți”,difuzat de Pro Tv, contribuind foarte mult la celebritatea ei. Cu toate acestea, Anca se numără printre acele persoane publice care nu expun excesiv, iar aparițiile ei în spațiul monden sunt extrem de rare. Mai mult decât atât, deși pe platourile de filmare sau pe scena teatrului este plină de dezinvoltură, în viața de zi cu zi, Anca este o persoană timidă, de un bun-simț ieșit din comun.

„Sunt mai discretă, așa. Recunosc că nu am participat de foarte multe ori la astfel de evenimente. Sunt interesante și cum ar veni am pus o rochiță foarte frumoasă, m-am străduit cu un machiaj realizat de o prietenă foarte bună și uite că am ieșit în seara asta”, a declarat Anca Dumitra pentru EGO.ro, mărturisind că această timiditate a fost însă ca un atu, în cazul ei.

„Eu sper ca până acum să nu mă fi încurcat această timiditate sau bun-simț, așa cum îi spui. Sper să nu mă încurce și sper, din contră, să descurce într-un fel mai bun lucrurile”.

Anca Dumitra
Anca Dumitra, Gianina din serialul „Las Fierbinți”

„Sunt foarte pofticioasă”

Pentru Anca sunt suficiente platoul de filmare și scena teatrului, căci acolo nu doar că se simte cel mai bine, dar acolo este și viața ei.

„Îmi place să joc tot ce e diferit de mine. Îmi place munca mea foarte mult, profesia mea și îmi doresc tot felul de proiecte, teatrale, cinematografice desăvârșite”, ne-a mai declarat actrița.

De altfel, pentru cea care o interpretează pe Geanina în serialul-fenomen „Las Fierbinți”, nu există niciun motiv pentru care să nu accepte un proiect artistic, atât timp cât face sens carierei sale. Chiar dacă este o persoană care pune accent pe imaginea ei, actrița ne-a mărturisit, fără să se gândească prea mult, că dacă un personaj i-ar impune să fie mai grasă cu 25 de kilograme, ar intra imediat în „pielea lui”, cu atât mai mult cu cât este de părere că nici nu i-ar trebui prea mult să se pregătească.

„Mi-ar fi foarte ușor să mă îngraș pentru un rol. Eu mănânc foarte mult. Sunt foarte pofticioasă. Adică dacă în momentul ăsta aș vedea pe cineva că mănâncă ceva eu aș pofti. Așa sunt. Pentru moment, cred că m-a ajutat gena, dar de aici încolo nu mai bag mâna în foc. De acum înainte cred că ar trebui să mă duc și eu un pic la sport”, a mai povestit amuzată Anca Dumitra pentru EGO.ro.

Video: Dorin Marinuș

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.