Anca Serea, adevărul despre operațiile estetice: “Sunt influențată de prietenele mele”. Ce rol are în afacerea familiei VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre afacerea familiei

Anca Serea este una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc, fiind înzestrată cu trăsături fine, o siluetă perfectă și piele strălucitoare. Totuși, aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că nu a apelat până acum la operațiile estetice. Ba chiar, atunci când vine vorba despre partenerul său, Adi Sînă, ea ne-a spus că artistul este categoric și nu își dorește să treacă pragul medicului estetician.

Anca Serea, despre afacerea familiei și operațiile estetice

Anca Serea și Adi Sînă dezvăluiau, în urmă cu aproximativ 4 ani, un nou brand de cosmetice. Vedeta și-a dorit să aibă parte de produse naturale și să ajute femeile trecute de 40 de ani pentru a avea o rutină corectă de îngrijire a tenului:

“Este brand-ul familiei noastre. A luat naștere în urmă cu aproximativ 4 ani dintr-o nevoie de-a mea. Căutam anumite produse pe care să pot să le folosesc cu cea mai mare încredere, dar care să fie și organice, naturale, într-o măsură mai mare.

Am mers la câteva cursuri de specialitate, la câteva târguri și am descoperit niște formule care să se potrivească cu nevoile femeilor trecute de 40 de ani.

Avem creme în portofoliu și produse care pot să fie folosite chiar și despre adolescenți! Inclusiv vopseaua de păr este un produs organic, fără amoniac. Și autobronzantul este organic. Îmi doream ca tot timpul să fiu bronzată, dar mă pătam și nu îmi plăcea mirosul! Ne-am gândit să facem ceva constructiv!”

Cum și-au împărțit rolurile în afaceri

În timp ce Adrian Sînă se ocupă de partea de marketing, Anca Serea testează cosmeticele care ajung pe piață. Vedeta și-a dorit să nu mai folosească nici ambalaje de plastic, chiar dacă există costuri mai mari. Aceasta ne-a vorbit despre cât durează ca un produs să fie integrat în brand-ul familiei, procesul fiind unul îndelungat:

“Adrian, 100%! El este pe partea de marketing! Eu sunt modelul lui și cobaiul, adică cel care testează. Sunt foarte severă în alegerile pe care le facem! De regulă, eu vin cu sfatul de a lua produse mai calitative. Spre exemplu, am introdus și ambalajul de sticlă, nu mai vreau să folosim plasticul aproape deloc. Nu este simplu, dar este foarte frumos!

Inclusiv hârtia pentru ambalajul de la vopseaua de păr este reciclabilă. Da, categoric! (n.r. costurile sunt mai mari) După pandemie și după problemele din Ucraina, costurile aproape că s-au dublat! Noi lucrăm cu companii mari din Germania, Franța, Japonia, Coreea, Turcia, Italia!

Avem și o plantație superbă de aloe vera la care mergem o dată pe an pentru colecția “Serea Organic” și “Serea Elixir”. Adi mi-a făcut această surpriză Crăciunul trecut, aducând două produse special pentru mine. Ingredientul principal este aloe vera, știm toți ce proprietăți are! Fac parte dintre furnizorii noștri din Italia. (n.r. cei cu plantația) Procesul este mai complicat!

Poate dura chiar și un an de zile ca în compania noastră să ia naștere un nou produs! Noi mergem și studiem mai întâi, vedem formulele, vorbim cu farmaciștii și chimiștii, vedem unde se cultivă, din ce sol, cât plouă. Apoi comparăm cu ce există deja pe piață! E un domeniu fascinant, dacă îți place!”

Citește și Testul cuplului pentru Anca Serea și Adi Sînă. Cine este cel mai gelos: „Suntem eleganți în relația noastră”. Cum și-au împărțit banii  VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre operațiile estetice

Anca Serea a recunoscut că a făcut o singură intervenție, contouring therapy, care este o procedură non-invazivă. Vedeta nu este împotriva operațiilor estetice, însă își dorește să nu recurgă la acestea deocamdată. Cât despre Adi Sînă, ea ne-a dezvăluit:

“Nici eu, nici el! Până la vârsta aceasta nu am fost deloc la medicii esteticieni! Adi face în curând 47 de ani. Eu am făcut o singură intervenție, se numește contouring therapy. O singură dată am fost, nu este nimic nenatural!

Nu este vorba că nu sunt adepta, dar am zis că mai aștept până după 50 de ani! Adi este categoric, eu mai sunt influențată de prietenele mele, dar deocamdată nu a fost cazul!”

Citește și Ce nu a făcut Anca Serea niciodată, nici măcar la nunta cu Adi Sînă. Regula peste care nu trece: “Mi se pare complet greșit”. Care sunt singurele ei slăbiciuni VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *