Lucrul pe care nu l-a făcut niciodată Anca Serea când vine vorba de copiii ei. Cum o surprinde Adi Sînă VIDEO EXCLUSIV

”Legat de nașterea copiilor și legat de viața lor, nu aș schimba nimic”

Anca Serea are parte de multe bucurii, trăind o frumoasă poveste de iubire alături de Adi Sînă și crescând nu mai puțin de 6 copii care îi fac fiecare zi mai frumoasă. Într-un interviu oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, frumoasa vedetă a dezvăluit că niciodată nu le-a căutat copiilor săi prin lucruri, preferând să le ofere intimitate.

Anca Serea, despre copiii săi

Anca Serea devenea pentru prima oară mămică la vârsta de 21 de ani. Vedeta ne-a mărturisit că nu ar schimba nimic atunci când vine vorba despre alegerile făcute, care au legătură cu copii săi.

Aceasta se bucură de 4 micuți alături de Adi Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah, dar și de 2 copii dintr-o relație anterioară cu afaceristul Filip Poplingher, Sarah și David:

“Pot să înțeleg și optica lor și pot să înțeleg că niciodată nu te simți pregătit pentru că a fi părinte este o mare responsabilitate. Dar da, eu nu aș schimba absolut nimic din ce am trăit până acum.

Legat de nașterea copiilor și legat de viața lor, nu aș schimba nimic. Eu cred că cresc în fiecare zi cu ei, devin o versiune mai bună a mea.

Ce să zic, a fi mama este fără dar și poate cea mai mare împlinire și binecuvântare. Cred că este rolul principal al meu din viața asta, așa a fost să fie. Categoric, nu este doar meritul meu.

Copiii sunt foarte buni, au o bunătate aparte, sunt foarte echilibrați. Cred că asta mi-a dat curaj să devin mamă și a 4-a, a 5-a și a 6-a oară.

Nu aș spune niciodată nu nici pentru a 7-a oară, dar nu acum. Este clar că nimic nu este întâmplător și viața mea este strâns legată de Universul copiilor. Sunt norocoasă.”

Le respectă intimitatea copiilor

În același timp, Anca Serea nu își dorește să fie pusă pe un piedestal de copiii săi. Vedeta le-a oferit micuților libertate și intimitate:

“Nici nu îmi doresc! (n.r. să fie pusă pe un piedestal de băieții săi) Eu le-am dat copiilor, de-a lungul timpului, cel puțin celor mari, un soi de libertate. Le respect foarte mult intimitatea.

Sunt mama lor, dar și prietena lor. Nu intru cu bocancii în viața lor. Ne sfătuim, am încredere în ei, iar relațiile acestea se construiesc în timp și au nevoie de răbdare și tact.

Nu am cum să le cer să mă pună pe primul loc. Când o să fie îndrăgostiți, mi se pare normal ca persoana aceea să fie acolo. Nu m-am gândit, de ce să fiu eu principala în viața lor?

În general, nu mama ar trebui să fie principala în viața noastră. Noi cu noi ar trebui să fim și apoi cei pe care îi iubim, mamele, părinții. E o lege firească a naturii.”

Nu a căutat prin lucrurile copiilor săi

Frumoasa brunetă a dezvăluit că niciodată nu a căutat bilețele de dragoste printre lucrurile copiilor săi. Aceasta preferă să fie discretă, oferindu-le tuturor sfaturi și o legătură frumoasă de prietenie:

“Nu. (n.r. nu le-a căutat prin lucruri după bilete de dragoste) Nu sunt genul acela de mamă, chiar nu! Chiar am avut o discuție acum cu prietena mea, care m-a întrebat cum o cheamă pe iubita celui mare.

Am zis că știu cum o cheamă, dar nu știu detalii și nici nu l-am întrebat. Mi-a spus că în momentul în care o să fie cineva cu adevărat important în viața lui, o să facă prezentările. Chiar dacă persoana de acum este o persoană importantă, probabil că nu este momentul.”

Citește și Problema de sănătate cu care Anca Serea se confruntă de la 18 ani: “Nu am ținut-o sub control”!

Adi Sînă îi lasă bilețele de dragoste și acum

Cu toate acestea, Anca Serea ne-a mărturisit că nu doar în adolescență a primit bilețele de iubire. În prezent, partenerul ei, Adi Sînă, o surprinde cu astfel de gesturi romantice:

“Și acum mai primesc, nu doar în adolescență! Primesc și de la copii, dar și de la soțul meu! Primesc și mai porcoase, dar și mai puțin porcoase!

Îmi mai dă, mesaje și bilețele. (n.r. Adi Sînă) Le lasă peste tot, în pat, pe lângă pat, în baie, unde mă machiez. Și în mașină mi-a lăsat. Rar, nu scrie bilete toată ziua! Când nu suntem certați, mai scrie.”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Citește și Testul cuplului pentru Anca Serea și Adi Sînă. Cine este cel mai gelos: „Suntem eleganți în relația noastră”. Cum și-au împărțit banii  VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *