Problema de sănătate cu care Anca Serea se confruntă de la 18 ani: “Nu am ținut-o sub control”

Anca Serea se confruntă încă de la 18 ani cu  o problemă de sănătate pe care nu a reușit să o țină sub control și a ajuns de mai multe ori pe mâna medicilor. Vedeta a povestit prin ce a trecut și ce a fost nevoită să facă pentru a se pune pe picioare. Iată cu ce s-a confruntat în ultimii ani.

Anca Serea, despre problema de sănătate cu care se confruntă

Anca Serea a fost invitată la podcastul ”Cafea cu visuri”, moderat de Oana Andoni, și a vorbit deschis despre viața sa, inclusiv despre problema sa de sănătate.

De la vârsta de 18 ani, Anca Serea se confruntă cu anemia, pe care nu a reușit să o țină sub control, motiv pentru care, în ultima perioadă, a ajuns de mai multe ori pe mâinile medicilor. Anul trecut, în timp ce se afla în vacanță în Bulgaria a leșinat, iar după mai multe investigații a aflat că hemoglobina ajunsese la 4, un nivel foarte scăzut.

Am avut niște probleme de sănătate. Am avut o anemie pe care am avut-o de la 18 ani și pe care nu am ținut-o sub control. Deși luam un tratament, nu luam în mod consecvent și constant și am avut o alimentație selectivă spre vegetarian. Eram un om care dormeam foarte puțin, patru ore pe noapte, nici nu mă alimentam corect. Am ajuns cu hemoglobină 4. Practic, eu nu mai aveam nicio rezervă de fier. Eram la Sofia atunci, pur și simplu am leșinat. Am ajuns în România, am făcut toate investigațiile”, a povestit Anca Serea.

”Am ajuns să mi se transfuzeze 2l și ceva de sânge”

Soția lui Adi Sînă a fost nevoită să pună totul pe pauză și și-a schimbat stilul de viață. A recurs la o altă alimentație, are un program strict de odihnă și a început să facă sport regulat, la îndemnul medicului, și au apărut și rezultatele.

Am învățat să mă iubesc. Somn, alimentație, echilibru. Nu aveam un moment în care să pot și eu să mă conectez sau să mă deconectez. A fost și un gen de bournout. Am ajuns să mi se transfuzeze 2l și ceva de sânge. Nu am mai putut să conduc, nu mai putem să urc nici măcar 2 etaje”, a dezvăluit Anca Serea la podcast.

În această vară, Anca Serea își petrece timpul mai mult în compania copiilor, deoarece soțul său are multe concerte în țară, dar și în străinătate. Vedeta merge într-o vacanță la mare cu cei mici, iar apoi vor face turul Europei, cu trenul, pe traseul Viena-Frankfurt-Londra -Paris.

Anca Serea este căsătorită de opt ani cu Adi Sînă și au împreună patru copii, iar fosta prezentatoare mai are doi copii dintr-o relație anterioară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *