Anca Serea, despre pasiunea inedită pe care o are soțul ei, Adi Sînă: “Recent și-a descoperit acest talent!” VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit și despre copiii lor

Anca Serea și Adi Sînă formează unul dintre cele mai longevive și apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au construit o superbă familie și se susțin în orice fac, lucrând și în afaceri împreună. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre pasiunea soțului său, recent descoperită.

Anca Serea, despre soțul ei, Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă dețin un brand de frumusețe, iar artistul se află în spatele superbelor poze care ajung să fie văzute de clienți. Vedeta ne-a mărturisit că soțul ei a descoperit recent pasiunea pe care o are pentru fotografie, astfel că ne putem aștepta și la o expoziție:

“Nu doar el se ocupă, dar recent și-a descoperit acest talent în arta fotografică. Și-a cumpărat foarte multe camere, iar eu mă bucur că este pasionat pentru că este un mare avantaj! Cu cât ne ocupăm timpul într-un mod constructiv, cu atât este mai bine pentru noi! Se întâmplă foarte rar. (n.r. să filmeze campanii pentru ea)

De obicei ne certăm și nu e indicat să lucrăm în familie! (râde) A fost o glumă. Mă sprijină mult în tot ceea ce fac. De fiecare dată când plecăm în vacanță, Adi îmi face cele mai frumoase poze. Mai și lucrăm în campanii împreună, îi place foarte mult, are multă răbdare! Este talentat și la muzică, dar și în cinematografie.

Este pasionat de arta fotografică! Toate pasiunile lui se leagă. Adi a absolvit Academia de Teatru și film, dar nu cred că în curând. (n.r. să lanseze un film) Mai degrabă o expoziție!”

Citește și Ce nu a făcut Anca Serea niciodată, nici măcar la nunta cu Adi Sînă. Regula peste care nu trece: “Mi se pare complet greșit”. Care sunt singurele ei slăbiciuni VIDEO EXCLUSIV

Ce a dezvăluit despre copiii săi

Anca Serea se bucură de 4 micuți alături de Adi Sînă, Noah, Ava, Moise și Leah, dar și de 2 copii dintr-o relație anterioară, pe care a avut-o cu afaceristul Filip Poplingher, Sarah și David. Aceasta le-a impus tuturor o rutină de frumusețe și i-a încurajat pe copiii mai mari să meargă cel puțin o dată pe an la un consult dermatologic:

“Eu, mai degrabă, în primii ani de viață, găsesc această rutină ca fiind de bun simț, începând cu igiena intimă, spălatul pe dinți și dușul. Eu pe acestea le consider de bun simț și normale în orice familie! Bineînțeles că noi, părinții, suntem un exemplu pentru ei. Trebuie să fim alături de copiii noștri, să îi învățăm să își perieze corect dinții, să își facă duș, să se usuce pe păr.

Eu încerc să îi învăț pe copiii mari să facă alegeri corecte, nu neapărat din portofoliul nostru. (n.r. din portofoliul brand-ului de frumusețe al familiei) David, spre exemplu, care mai are din când în când probleme legate de ten, merge la o farmacie, cu un anumit specific, de unde își ia anumite produse.

Merge o dată pe an, cel puțin, la un consult dermatologic, își alege produse OK. E important să îi influențăm în acest sens! Poate cei care ne privesc s-ar gândi că este nevoie de mulți bani. Nu! Produsele noastre nu sunt foarte scumpe. Sunt niște produse accesibile, dar putem să găsim și alte formule care să se potrivească nevoilor noastre!”

Citește și Testul cuplului pentru Anca Serea și Adi Sînă. Cine este cel mai gelos: „Suntem eleganți în relația noastră”. Cum și-au împărțit banii  VIDEO EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Horoscop Zilnic Luni 29 Aprilie 2024. Nativii Capricorn pun bazele proiectului vieții lor, Taurii o...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *