Anda Adam s-a măritat: „Noi astăzi ne-am căsătorit”. Ce ținută inedită a purtat artista la cununia civilă, primele imagini

Anda Adam s-a căsătorit pentru a doua oară

Scris de: Daoud Andra

23 Dec. 2022

Anda Adam și logodnicul ei, Yosif Eudor Mohaci, și-au oficializat relația. Cei doi au făcut cununia civilă cu doar două zile înainte de Crăciun. Cea care a dat vestea cea mare a fost chiar artista, pe Instagram. Anda Adam s-a măritat pentru a doua oară, îmbrăcată într-o ținută inedită și a transmis un mesaj chiar de la Starea Civilă.

Anda Adam s-a măritat cu iubitul ei, Yosif

Anda Adam a făcut un pas important în relație. Artista a spus „Da” vineri, pe 23 decembrie, chiar înainte de Crăciun. Cântăreața și partenerul ei, cu care are o relație de câțiva ani, vor petrece Sărbătorile de iarnă în calitate de soț și soție. La scurt timp după ce au făcut cununia civilă, artista a postat pe Instagram câteva imagini de la eveniment.

„Voiam să vă urăm Sărbători fericite și să vă dăm vestea că noi astăzi ne-am căsătorit. Vă pupăm! Suntem aici cu părinții.”, a spus artista într-un filmuleț publicat pe Insta Story, în care radiază de fericire.

Cântăreața a ales un costum negru pentru cununia civilă, cu pantaloni și sacou cu detalii argintii atașate la umeri. Ținuta a fost completată de o cămașă albă, în timp ce soțul ei a purtat și el un costum elegant, de culoare gri închis. Fiecare dintre cei doi a mai fost căsătorit înainte și ambii au câte o fetiță din relațiile anterioare. Anul trecut, și-au făcut publică relația, iar la scurt timp s-au logodit.

Anda Adam s-a maritat 6
Anda Adam și Yosif Eudor Mohaci

Ce spunea Anda Adam despre nuntă, în urmă cu ceva timp

Într-un interviu pentru Ego.ro, în urmă cu câteva luni, Anda Adam dădea de înțeles că ea și iubitul ei se gândesc la nuntă și că nu este exclus să își surprindă fanii. Cei doi au lansat o piesă împreună, iar artista spunea că partenerul ei o inspiră pe multe planuri. De altfel, Yosif, care a locuit o bună perioadă în Franța și Elveția, o ajută pe Anda Adam să învețe limba franceză.

„Noi am lansat o piesă împreună, avem un videoclip împreună. „Nu mă lăsa”, așa se numește piesa. Și să știi pentru că tocmai că a apărut în viața mea, automat mi-a venit și foarte multă inspirație. Acum că am persoana potrivită lângă mine și mă inspiră, să vă așteptați la multe piese bune. Uuu, selecta!”, spunea Anda Adam, în luna septembrie, pentru Ego.ro.

„Am un profesor de limba franceză extraordinar, să știi. E foarte grea pronunția cu R-ul ăla. El mă ajută extrem de tare. Mă chinui puțin, îți dai seama, dar important e că rezultatul final sună foarte autentic. E important să cânți fără să se simtă că ai accent și atunci el este cel mai bun profesor al meu.”, a adăugat Anda Adam.

„Nici noi nu știm încă (n.r. când va avea loc nunta), dar cu siguranță sper să vă surprindem plăcut. Tocmai pentru faptul că eu mi-am găsit muză și el și-a găsit muză, de acolo vine și inspirația, deci lucrurile vin din suflet.”, a mai spus artista, la vremea respectivă.

 

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
5.5 33 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *