Andi Constantin și iubita lui s-au despărțit: “Relația nu a rezistat. Se întâmplă și chestii de acest gen” VIDEO EXCLUSIV

Faimosul burlac a punctat că s-a despărțit de partenera lui, însă fiecare legătura prin care trece îl învață câte ceva

Andi Constantin a fost implicat în diferite proiecte de televiziune, printre care Insula Iubirii și Burlacul. Totuși, chiar dacă s-a retras pentru o perioadă, el s-ar întoarce dacă un proiect i-ar surâde. Atunci când vine vorba despre viața amoroasă, acesta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că în momentul de față este singur.

Andi Constantin, detalii despre despărțirea de iubită și o reîntoarcere în televiziune

Chiar dacă s-a retras din televiziune pentru o perioadă, Andi Constantin nu refuză ideea de a se întoarce. Acesta s-ar bucura dacă ar participa în America Express. Ba chiar, el se vede făcând echipă chiar cu mama lui:

“Da, am spus că m-am retras din televiziune în sensul că, în momentul acesta, mă axez mai mult pe viața mea personală și pe proiectele mele personale, nu că m-am retras definitiv sau că nu ar exista o întoarcere în televiziune. Dar, în acest moment, prefer să îmi pun atenția pe asta. Nu știu dacă există vreun format în momentul de față care să mă tenteze ca să ajung la TV. Probabil depinde în ce context, America Express sau ceva de travelling pentru că asta mă pasionează foarte tare. E foarte greu, nu știu. Cu mama, serios. (n.r. ar merge la America Express) Aș merge cu mama, e super tare. Mi-ar plăcea să o plimb și să aibă o experiență de acest gen. Cu vreun prieten foarte bun, nu știu.”

Cum l-a schimbat televiziunea

Andi Constantin a fost implicat în numeroase proiecte de televiziune, astfel că a trecut prin diferite situații. El ne-a vorbit și despre acest aspect, explicând că a fost întărit de momentele trăite:

“Clar, există situații în care un om normal nu s-ar afla niciodată. Există momente când ți se pare fucked up toată treaba și trebuie să o gestionezi în felul tău. Totuși, cred că respectivele situații m-au construit, m-au întărit, m-au făcut mai puternic și nu văd lucrul acesta atât de grav, adică să îmi facă probleme din punct de vedere mental. Dar există situații foarte diferite de viața normală și asta îți pune probleme, clar.”

S-a despărțit de iubită

Chiar dacă în luna ianuarie Andi trăia o frumoasă poveste de iubire, acesta ne-a dezvăluit acum că relația nu a rezistat. Faimosul burlac a punctat că s-a despărțit de partenera lui, însă fiecare legătura prin care trece îl învață câte ceva:

“Din păcate, relația nu a rezistat. Se întâmplă și chestii de acest gen. Eu învăț de la fiecare relație, încerc să devin un om și o persoană mai bună cu fiecare relație. Na, suntem oameni toți, avem defecte, dar cât timp suntem conștienți de ele și lucrăm la acestea, cred că acesta este un lucru bun pentru că orice relație scoate ceva din tine, apasă pe niște triggere pe care nu le-ai mai văzut la tine. Probabil asta este lecția noastră, să ne acceptăm și să ne îmbunătățim.”

Cum l-a afectat televiziunea pe partea personală

Chiar dacă are parte de foarte multe fane și numeroase femei se visează la brațul lui, tânărul ne-a mărturisit că televiziunea i-a făcut viața mai grea atunci când vine vorba despre viața personală:

“Am mai spus undeva, cred că televiziunea mi-a făcut puțin viața mai grea din punct de vedere personal. În același timp, cred că sunt și un om care a prins două vremuri, vremea când nu era acest showbiz atât de puternic, nu era social media și am trăit și iubirea respectivă, unde am descoperit Whatsapp-ul sau mesajele infinite, existând doar telefon și atât. Probabil acum cu toată viteza tehnologiei, pare că oamenii sunt mai conectați, dar, de fapt, sunt mai deconectați. Chestia asta o simt pe pielea mea, oamenii devin din ce în ce mai superficiali și fără substanță. Din păcate, aceasta este societatea în care ne aflăm. Este mult de muncă pentru a băga rădăcinile în pământ și a deveni niște persoane mai profunde pentru că este foarte la îndemână să fii superficial.”

Citește și Andi Constantin a rămas fără mesaje de dragoste, în privat: “Oamenii nu mai sunt romantici”. Cu ce se ocupă acum celebrul burlac EXCLUSIV

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
ZGUDUITOR! Lovitură devastatoare a României în fața Ungariei! Totul e clar
Tragedie în familia Halep! Simona a făcut anunțul devastator: "Să ai grijă de ea, Papule!"
Produsul de 2 lei care te scapă de mucegaiul din ghivecele cu flori. Face minuni,...
ȘOC în lumea mondenă! Andreea Marin a vrut să se SINUCIDĂ! Primele informații, ce s-a...
Catinca Roman, dezvăluiri tulburătoare despre Petre Roman! Ce i-a făcut tatăl vitreg, în copilărie
Scandal între Antonia și Elena Chiriac! Cele două s-au lovit în văzul tuturor, într-un club...
DISPAR aceste PENSII din România, este lovitura momentului pentru pensionari: anunțul oficial de la Parlament
VIDEO Bătaie în traficul din București. Unul dintre bărbați îl lovește pe celălalt cu o...
Scandal la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană: «Nu e corect!»
Motivul pentru care Suri, fiica lui Katie Holmes și a lui Tom Cruise, nu și-a...
Emi de la Noaptea Târziu renunță la burlăcie. Urmează o PETRECERE de POMINĂ
6 nativi vor primi o oportunitate de nerefuzat, din această seară. Balanțele vor avea oportunitatea...
8 zodii vor reuși să depășească problemele pe care le aveau. Taurii vor trece peste...
Ofertă uriașă pentru Clara Chia Marti din partea unei publicații pentru un interviu despre Shakira...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *