Andi Constantin a rămas fără mesaje de dragoste, în privat: “Oamenii nu mai sunt romantici”. Cu ce se ocupă acum celebrul burlac EXCLUSIV

Totul despre noul său proiect.
Andi Constantin a rămas fără mesaje de dragoste, în privat: “Oamenii nu mai sunt romantici”. Cu ce se ocupă acum celebrul burlac EXCLUSIV

Andi Constantin a decis să profite de pauza de la televiziune, după participarea cu succes la cele două mari emisiuni destinate iubirii. Prin urmare, chipeșul bărbat s-a axat pe activitatea lui din mediul online, în care ne învață să ducem un stil de viața sănătos. În interviul oferit în exclusivitate pentru Ego.ro, el ne-a mărturisit că nu mai primește mesaje de dragoste în privat, ca odinioară: ”Oamenii nu mai sunt romantici”.

Andi Constantin: “Nu mai primesc mesaje de dragoste în privat”

Andi Constantin a cucerit inimile multor doamne și domnișoare, când a participat la Insula Iubirii și la Burlacul. Acum s-a îndreptat către o altă etapă a vieții sale.

El își desfășoară o mare parte din activitate pe Instagram și pe TikTok, explicând că totul a început în urmă cu 4 ani, când a obținut primul său contract de sponsorizare.

Oferă sfaturi de nutriție și sport

Ego.ro: Bună, Andi! Cum te găsesc? De ce proiecte te mai ocupi acum?

Andi Constantin: Bună! Sunt foarte bine! Mă bucur din plin de viața simplă, de cetățean al acestei planete. Dacă am obișnuit ca proiectele în care sunt implicat să fie foarte la vedere, de data asta am ales să îmi investesc timpul și energia într-un proiect personal, o platformă web în care vor fi masterclass-uri în nutriție, fitness, postural alignment, yoga și multe altele. Platforma se va numi Veganity și tot conceptul este bazat pe stilul de viață “plant-based”.

Andi Constantin a rămas fără mesaje de dragoste
Andi Constantin

Am văzut că o mare parte din activitatea ta s-a mutat pe Instagram. Când ai decis să tratezi rețelele sociale cât mai serios?

Andi Constantin: Da, în mare parte activitatea mea este acum pe Instagram și TikTok. Am început să tratez rețelele sociale și mai serios acum 4 ani când am obținut primul meu contract de sponsorizare, la vremea aceea eu fiind dublu campion național al României la fitness. Pentru un sportiv pasionat, să i se spună că de acum înainte va câștiga și bani din ceea ce iubește să facă, îți dai seama cât de bucuros am fost.

Despre avantajele și dezavantajele pe care le oferă mediul online

Bun, dar acest domeniu este satisfăcător din punct de vedere financiar? Poți să faci destui bani din rețelele sociale pentru a te întreține?

Andi Constantin: Consider că este ca în oricare alt domeniu, dacă ești serios și depui muncă, rezultatele vor veni. Sunt avantaje și dezavantaje, depinde ce fel de persoană ești!

Aș vrea să ne amintim puțin de începuturile tale. Ce visai la o vârstă fragedă? Consideri că ai ajuns unde îți doreai sau mai trebuie să muncești?

Andi Constantin: Sincer, nu visam că viața ar putea fi așa bună cu mine. Dar lucrul ăsta îl pot spune abia acum, când am înțeles că drumul este mai satisfacător decât destinația. Consider că mai am multe lucruri de făcut, locuri de văzut și experiențe noi de încercat. De aceea voi munci în primul rând la dezvoltarea mea.

Ce spune despre visul său cel mare

Te bucuri de numeroase fane pe rețelele sociale. Cum ai primit toată atenția? Ți se întâmplă să primești mesaje de dragoste de la admiratoare?

Andi Constantin: Mă bucur de o comunitate mare, nu neapărat de fane/fani, ci oameni cu care împart unele principii de viață…Și care consideră că prezența mea în online poate fi o sursă de inspirație, informație și motivație. P.S. Nu mai primesc mesaje de dragoste în privat… oamenii nu mai sunt romantici.

Care este visul tău cel mai mare? Are legătură cu partea profesională sau ești visător și îți dorești să te așezi la casa ta, alături de o persoană specială?

Andi Constantin: Visul meu cel mai mare nu există, există în schimb un scop pentru care ne aflăm aici, iar treaba mea este sa aflu în fiecare zi tot mai mult. Cred că acel vis mare o să ia formă atunci când noi suntem pregătiți să îl împlinim.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Ce să pui în sarmalele murate pentru o aromă divină. Cum se fac, sunt un...
Florin Dumitrescu a plecat din România: „O nouă eră”! Decizia luată după ce a semnat...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
El este câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 13. Surpriză uriașă la Antena 1! 😲
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Codin Maticiuc a rămas fără telefon în autobuz! „Cumva i-am și simțit!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *