Andra a recunoscut câte kilograme are şi de ce s-a îngrăşat: “Viaţa mea este despre mâncare acum”

Andra a făcut o dezvăluire uluitoare în privința siluetei sale. Cum se chinuie artista să dea jos kilogramele în plus
Andra a recunoscut câte kilograme are şi de ce s-a îngrăşat: “Viaţa mea este despre mâncare acum”

Andra a recunoscut câte kilograme are şi de ce s-a îngrăşat. Andra Măruță este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Ea se bucură de o largă comunitate de fani atât în mediul online cât și la TV, acolo unde telespectatoii îi urmăresc fiecare apariție. Iar artista le răsplătește fidelitatea dezvăluidu-le secrete din viața ei personală. Recent, ea a făcut mărturisiri neașteptate despre greutatea ei și mesele pe care le consumă.

Andra a recunoscut câte kilograme are şi de ce s-a îngrăşat. Dezvăluiri neașteptate ale artistei

Andra este o persoană carismatică și extrem de sinceră, căreia nu îi place să aibă secrete față de fanii ei. În timp ce multe dintre vedete de la noi, chiar și din rândul sexului tare, se ascund în privința greutății lor corporale, soția lui Cătălin Măruță a vorbit fără reținere despre acest aspect.

Artista a recunoscut că în pandemie silueta ei a suferit modificări importante și s-a îngrășat cu 10 kilograme, dar că a reușit să scape de o bună parte din ele în ultima perioadă. Iar motivul pentru care a ajuns la o greutate pe care nu și-ar fi dorit-o este acela că nu se poate abține de la mâncare.

„Viața mea acum e despre mâncare

În pandemie mi-am descoperit o latură de bucătar-șef. Fac dulciuri, gogoși, plăcinte, sarmale. Am pus cam 10 kilograme în pandemie, am ajuns la 70. Am dat șase jos, mai am vreo patru, dar ce să zic, încă mănânc, îmi place mâncarea.

Mai mănânc o înghețată, mai… Eu sunt pofticioasă și, cumva, fericirea înseamnă și mâncare pentru mine. Dar eu mă lupt cu acest lucru și să rezist tentațiilor de acasă, pentru că, după cum știți, copiii mai vor paste, pizza… De trei ori pe săptămână facem sport. Ieri am făcut 900 de sărituri”, a recunoscut Andra.

Andra și Cătălin Măruță își vor reînnoi jurămintele

Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele în urmă cu 14 ani. Căsnicia lor a fost binecuvântată cu doi copii frumoși: David, în vârstă de 11 ani și mezina Eva, de 6 ani.

Recent, artista a dezvăluit că își dorește ca reînnoirea jurămintelor să aibă loc la Veneția, orașul unde Cătălin a cerut-o pentru prima dată de soție. Evenimentul va fi cu atât mai important cu cât îi vor avea alături pe cei doi copii.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: „Ce-ar fi să ne căsătorim?”. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „Da” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la PROFM.

Urmăriți EGO.ro și pe
Cristina Jacob, detalii incredibile din culisele “The Perfect Escape”
9.3 11 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.