Andra şi Cătălin Măruţă, din nou în faţa altarului după 14 ani de căsnicie: “Va fi ca în filme”

Andra a mărturisit că atunci când l-a cunoscut pe Cătălin Măruță nu i s-a părut un bărbat atrăgător.
Andra şi Cătălin Măruţă, din nou în faţa altarului după 14 ani de căsnicie: “Va fi ca în filme”

Andra şi Cătălin Măruţă, din nou în faţa altarului după 14 ani de căsnicie. Cei doi își vor reînnoi jurămintele într-un loc cu totul specială. Este orașul în care prezentatorul TV i-a oferit soției sale inelul de logodnă. De data aceasta, la eveniment vor participa și cei doi copii ai lor, Davd și Eva.

Andra şi Cătălin Măruţă, din nou în faţa altarului după 14 ani de căsnicie. Unde își vor reînnoi jurămintele

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbizul românesc. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape un deceniu și jumătate, iar căsnicia lor a fost binecuvânată cu doi copii frumoși: David, acum în vârstă de 11 ani și mezina Eva, de 6 ani.

Andra și Cătălin Măruță s-au cunoscut cu câțiva ani înainte de a-și uni destinele, în emisiunea prezentatorului de pe TVR 2, „Tonamatul DP2”. Pe atunci, așa cum a dezvăluit chiar artista, Andra nu îl vedea pe Măruță ca pe omul cu care își va petrece tot restul vieții, ci cel mult ca pe un amic.

„Ne-am văzut prima data la el la emisiune la TVR. Eram amici. Nu-l vedeam atunci ca pe bărbatul cu care mi-aș petrece toată viața, mai ales când avea părul lung. Nu mi-a plăcut deloc. Când s-a tuns am început să-l privesc cu alți ochi”, a povestit Andra.

Tot în 2005, cei doi au hotărât să se mute împreună. La momentul respectiv, Cătălin locuia într-o garsonieră, iar Andra alături de părinții ei.

„Mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Cand eu stateam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinții în București și tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă și foarte hotârată. Cu un geamantan, o veioza și un tablou”, a povestit Cătălin.

Andra a dezvăluit unde își va reînnoi jurămintele cu Măruță

Nu după mult timp de la debutul relației, Cătălin a hotărât să facă pasul cel mare, așa că a cerut-o de soție pe Andra. Nu o dată, ci de mai multe ori. Prima dată s-a întâmplat la Veneția, un oraș încărcat de romantism.

Tot acolo, se pare, va avea loc și reînnoirea jurămintelor celor doi. Andra a dezvăluit că își dorește foarte mult ca evenimentul să aibă loc în celebrul oraș italian.

„Cătălin e foarte romantic. În Veneția mi-a oferit inelul de logodnă. Într-un magazin de mobilă mi-a zis: „Ce-ar fi să ne căsătorim?”. Și apoi a fost o cerere la Câmpia Turzii. Am zis „Da” la fiecare cerere de-a lui. Mi-a plăcut că m-a cerut de mai multe ori.

La Veneția i-am zis că vreau să ne reînnoim jurămintele ca-n filme, copiii noștri vor fi de față și va fi ceva important pentru noi pentru că sunt și ei alături și se vor bucura și ei de dragostea noastră”, a povestit Andra la PROFM.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
7.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *