Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit la 22 de ani. Cum arată nora artistei și cu ce se ocupă

Fiul Ancăi Țurcașiu și al fostului soț al artistei, medicului Cristian Georgescu, s-a însurat la 22 de ani.

Anca Țurcașiu este în culmea fericirii. Fiul ei, Radu, în vârstă de 22 de ani, s-a căsătorit civil cu aleasa inimii sale, o tânără pe nume Andreea. Cei doi erau împreună de câțiva ani, iar vineri, 29 aprilie, au spus un „Da!” hotărât în fața ofițerului de stare civilă. Emoționată, artista a oferit o primă reacție după marele eveniment și a declarat că se simte „în al nouălea cer”.

Fiul Ancăi Țurcașiu s-a căsătorit la 22 de ani. „De azi, oficial am doi copii”

Cununia civilă a avut loc la Primăria Sectorului 6. La eveniment nu a participat foarte multă lume, doar câțiva prieteni și membri ai familiei. Petrecerea de celebrare a tinerilor căsătoriți va avea loc tot astăzi, dar mai pe seară, într-un cadru restrâns.

Anca Țurcașiu este extrem de fericită, iar acum abia așteaptă să aibă și un nepoțel sau o nepoțică.

,,Sunt in al nouălea cer. De astăzi, am doi copii, nu unul. Fiul meu s-a căsătorit civil cu aleasa inimii lui. O fată frumoasă, deșteaptă cu care se iubește de trei ani. Andreea este asistent universitar, predă la facultate, iar Radu este student la Pedagogie și instructor de snowboard.

Locuiesc împreună, și-au dorit enorm o familie, iar în septembrie vor avea și nunta. M-au întrebat toți dacă nora mea este însărcinată, dar pot să vă spun că nu. Cel puțin așa știu eu, dar cine știe ce surprize îmi pot face”, a declarat Anca Țurcașiu, pentru Click!.

Vedeta a făcut marele anunț pe contul ei de socializare, unde apostat și câteva fotografii de la fericitul eveniment alături de un mesaj emoționant.

,,De azi, oficial am doi copii. Pe Andreea și pe Radu. Sunt extrem de fericită pentru iubirea voastră! Emoționată, mândră, bucuroasă și multe alte sentimente mă cuprind.

Știu sigur că nu v-ați întâlnit întâmplător, știu sigur că sunteți unul pentru celălalt o completare perfectă și mai știu că viața voastră împreună este o sărbătoare în fiecare zi!

Vă iubesc enorm.”, a scris Anca Țurcașiu, în mesajul postat pe Instagram.

Fiul Ancai Turcasiu s-a casatorit la 22 de ani
Fiul Ancai Turcasiu s-a casatorit la 22 de ani

Anca Țurcașiu și medicul Cristian Georgescu au divorțat în urmă cu doi ani

Radu este fiul Ancăi Țurcașiu și al fostului ei soț, medicul Cristian Georgescu. Cei doi au divorțat în 2020, după 22 de căsnicie, spre surprinderea tuturor. Cu toate acestea, au rămas buni prieteni pentru a-i oferit fiului lor un mediu familial adecvat.

“Nu am trăit drame la viaţa mea, ci anumite etape pe care le-am considerat o sursă de putere. Când te afli într-un context nefericit, nu trebuie să rămâi acolo, ci să te ridici şi să mergi mai departe. Mie acest lucru mi-a dat sentimentul că sunt un om foarte puternic. Poate că am ieşit şifonată, dar şifonarea asta duce către înţelepciune”, declara în urmă cu un an Anca Țurcașiu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
8.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *