Sensy face cununie civilă atipică: „Va fi un eveniment monden”. Cine o să se numere printre invitații de onoare EXCLUSIV

Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a invitat-o la nuntă și pe Raluca Bădulescu. ”Vin oriunde!”, i-a promis jurata emisiunii

Sensy se pregătește de una dintre cele mai importante perioade din viața ei. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” își dorește să organizeze cununia civilă, într-un mod atipic. Ea ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre fericitul eveniment, dar și despre emisiunea care i-a adus un plus de popularitate.

Sensy: „Ilinca și Raluca vor fi cu siguranță invitate”

Sensy ne-a mărturisit că toate divergențele pe care le-au avut fetele de la „Bravo, ai stil!” au dispărut, astfel că toate se înțeleg acum foarte bine. De asemenea, fosta concurentă de la Kanal D ne-a mai povestit că își dorește ca, la cununia civilă, care va fi organizată la București, să le aibă printre invitații de onoare și pe Raluca Bădulescu și pe Ilinca Vandici. Nunta o să aibă loc la Tulcea.

Ego.ro: Ai avut o perioadă foarte plină. Cum te găsim după „Bravo, ai stil!”?

Sensy: Mi se pare că a trecut foarte mult timp de atunci. Foarte bine, m-am recuperat. Am slăbit foarte mult în perioada respectivă din cauza stresului și a tot ce am găsit pe acolo. Am început să pun din nou pe mine. Mă bucur că au început din nou evenimentele și că ne vedem mai des.

Am văzut că ai șters până și pozele de la „Bravo, ai stil!”…

Sensy: A fost foarte complicat cu pozele în feed. Există o ordine, o culoare, nu se potriveau. Le-am lăsat o perioadă, cam 6 luni așa, iar apoi le-am șters pentru că nu se potrivesc. Nu este alt motiv.

Ce a însemnat emisiunea pentru tine?

Sensy: Eu până să apar la această emisiune aveam trac de televizor, de a vorbi. Nu cred că puteam să leg două cuvinte din cauza emoțiilor. Uite că m-a scăpat de un trac imens pe care îl aveam în legătură cu vorbitul în public.

Sensy
Sensy

Sensy, despre fostele concurente de la „Bravo, ai stil!”: „Urmează să fac cununia civilă, astfel că o să fie invitate toate fetele”

Mai ții legătura cu cineva de acolo?

Sensy: Cu toate! Urmează să fac cununia civilă, astfel că o să fie invitate toate fetele. Chiar și cele care au intrat după ce am ieșit eu. Ne-am întâlnit și ne-am împrietenit.

Ați trecut peste divergențe?

Sensy: Când stai atât de multe ore…bagă într-o cameră 10 sau 12 fete, timp de 10 ore, este imposibil. Divergențele au trecut imediat cum s-a terminat emisiunea și acum suntem foarte bine. Nu suntem prietene, dar ne întâlnim la evenimente și am zis să facem și o masă, să ieșim toate.

Ce ne poți spune despre cununia civilă?

Sensy: Nunta o să fie la anul, este programată de foarte mulți ani, a fost și perioada aceasta cu pandemia și ne-a fost frică. Intenționăm să facem cununia, doar că este foarte greu, vrem să o facem așa, de pe astăzi pe mâine, dar toate locațiile sunt pline și nu sunt locuri. În cursul săptămânii nu îmi doresc să o fac, astfel că este mai complicat. Mai degrabă, va fi un eveniment monden, o să fie foarte multe vedete, influenceri, dar și oameni din presă. Nunta o să fie foarte mare, la Tulcea, așa că îmi este foarte greu să îi chem acolo pe toți. Aici o să fie cei din București.

Ce dezvăluiri a făcut despre cununia civilă

Îi chemi pe jurați, pe Raluca sau pe Maurice?

Sensy: Da, normal! Raluca mi-a și zis: „Vezi, trebuie să mă chemi la nuntă!”. I-am spus: „Raluca, nunta e la Tulcea.” A spus: „Vin oriunde!”. Bine, nu te chem la Tulcea, dar te chem aici, în București, când o să fac cununia civilă. Cu Maurice nu am ținut foarte mult legătura, în schimb, Ilinca și Raluca vor fi cu siguranță invitate.

Te vezi din nou în televiziune?

Sensy: Nu m-am gândit, dar cred că da! Abia am început și mi se pare că m-am descurcat destul de bine bine, adică am înfruntat bine situația. Cred că da.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Cum au decis Oana Moșneagu și Vlad Gherman să petreacă petrecerea burlacilor, resprectiv petrecerea burlăcițelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *