Andra a spus lucrurilor pe nume. De ce a plecat, de fapt, de la Vocea României. A făcut totul public abia acum

Andra: ”Eu trebuia să fiu rea”

Scris de: Daoud Andra

29 Dec. 2023

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar de câțiva ani buni, îmbină cu succes muzica și televiziunea. Artista face parte din juriul Românii au Talent de la primul sezon, însă a apărut în calitate de jurat și la Vocea României, respectiv Vocea Junior. De ce a renunțat Andra la emisiunea Vocea României, de fapt, după un singur sezon? A spus totul abia acum.

Motivul pentru care Andra a plecat de la Vocea României

Emisiunea Vocea României a încheiat recent sezonul cu numărul 11. De-a lungul anilor, componența juriului s-a schimbat de mai multe ori. Singurul care face din juriu de la primul sezon este Smiley, în timp ce restul scaunelor au fost ocupate, pe rând, de mai mulți artiști celebri.

Printre cei care și-au încercat norocul în calitate de antrenori la Vocea României se numără și Andra. Artista a făcut parte din juriul emisiunii în sezonul cu numărul 8, alături de Tudor Chirilă, Smiley și Irina Rimes. Deși părea că i se potrivește rolul de antrenor, Andra a renunțat la proiect după doar un sezon. Mulți s-au întrebat de ce nu a mai apărut în sezonul cu numărul 9, iar artista a dat cărțile pe față de curând.

Citește și: Cum a apărut Andra pe plajă în Dubai. Rar fanii o văd așa. Imagini inedite cu familia Măruță din vacanță

”Percepția mea față de Vocea României era că un antrenor nu trebuie să concureze cu un alt antrenor. Nu era despre mine acolo. Eu m-am dus să-mi pun pe tavă toate informațiile pe care eu le adunasem în cariera mea și să ajut oamenii din echipa mea să fie buni. Pentru mine, antrenor bun însemna ca oamenii să rămână cu ceva din experiența Vocea României”, a mărturisit vedeta în podcastul lui Mihai Morar, în urmă cu ceva timp.

Cadoul extraordinar pe care Andra l-a primit în avans de Crăciun. Măruță i-a făcut o surpriză uriașă: „Pentru că ești minunată!”
Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă au fost în juriu în sezonul 8 al emisiunii Vocea României

”Eu trebuia să fiu rea”

Andra a mai mărturisit că nu i s-a potrivit rolul pe care trebuia să îl joace în emisiune. Artista nu este adepta conflictelor și a certurilor, astfel că acel gen de interacțiune între antrenori nu i s-a potrivit, după cum a mai spus tot ea.

”Și eu m-am dus acolo și m-am lovit, efectiv, de o competiție între antrenori, cine să spună nu știu ce, care să-l atace pe celălalt, iar eu nu pot să zic că sunt genul ăla de om care nu face față. Fac față, pot să răspund provocărilor de genul, dar nu vreau să trăiesc astfel de momente.

Citește și: Cadoul extraordinar pe care Andra l-a primit în avans de Crăciun. Măruță i-a făcut o surpriză uriașă: „Pentru că ești minunată!”

M-am dus, mi-au promis producătorii că n-o să fie pe ceartă și o să fie ca afară, când nu se schimbă respectul dintre antrenori (…) Sigur că mă zbat să-l am pe ăla la mine în echipă, dar nu cu mici cuțite aruncate spre un alt antrenor, pentru că, practic, asta se întâmpla. Eu trebuia să fiu rea, că ăsta era show-ul. Intri într-un joc care nu-ți face plăcere.

Nu pot să zic că mi-a plăcut battle-ul ăsta dintre antrenori, pentru că nu sunt genul care să răspundă la asta. Atunci am răspuns, eu sunt o persoană competitivă, sunt o persoană care să spună lucrurilor pe nume. La final am spus că trebuie să vină altcineva în locul meu”, a mai dezvăluit Andra în interviul oferit lui Mihai Morar.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *