Andra, copleșită de reacțiile stârnite după ce Eva a apărut în filmul Tati Part-Time. Ce a spus despre criticile dure: ”A învățat un lucru important de la noi”

Andra: ”Răutăți care m-au întristat”

Scris de: Daoud Andra

16 Jan. 2024

Familia Măruță trece printr-o perioadă copleșitoare, după premiera filmului în care joacă mezina. Eva și-a făcut debutul pe marile ecrane la vârsta de 8 ani, iar filmul Tati Part-Time a avut premiera în cinematografe. Deși se bucură de succes în box-office, producția a primit și numeroase critici, majoritatea îndreptate în direcția Evei. În urma comentariilor negative, Andra a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Andra reacționează, după ce fiica ei a fost criticată

Filmul Tati Part-Time a avut premiera în cinematografe pe data de 2 ianuarie, iar de atunci au apărut tot felul de reacții și comentarii în spațiul public. Mulți s-ar grăbit să critice faptul că Eva Măruță a fost aleasă să joace în rolul principal, iar de aici până la un val de ură în mediul online a fost un singur pas.

Cătălin Măruță a fost primul care a vorbit despre criticile aduse fiice sale, iar acum și soția lui, Andra, a transmis un mesaj în spațiul public. Artista a mărturisit că nu se aștepta la un asemenea val de reacții, dar că este o ocazie bună pentru fiica ei să învețe o lecție importantă.

Citește și: Eva Măruță a dat lovitura în 2024. Andra și Cătălin Măruță nu se așteptau la atâția bani, și-a învins părinții la 8 ani

„Credeam că sunt pregătită pentru orice reacție stârnită de filmul Tati Part-Time. Am auzit și am văzut multe în cariera mea de aproape 25 de ani. Dar a fost o avalanșă care m-a copleșit, un amestec de lucruri bune, dar și răutăți care m-au întristat. Ca mamă, cred că toți copiii sunt minunați și merită șanse. Suntem foarte mândri de parcursul Evei în acest film. Este dovada că a învățat de la noi un lucru important: seriozitatea cu care trebuie să te implici în ceea ce îți propui. Ea mereu spune că este primul ei film. Timpul va demonstra dacă actoria este drumul ei’, a fost mesajul emoționant transmis de Andra.

Citește și: Alex Bogdan, decizie neașteptată după ”Tati part-time”. Rolul jucat cu Eva Măruță l-a marcat: ”Trebuie să fii dezaxat” VIDEO EXCLUSIV

Eva Măruță și Alex Bogdan, protagoniștii din filmul Tati Part-Time

Vedete care i-au luat apărarea Evei Măruță

Valul de ură îndreptat împotriva unui copil nu i-a lăsat indiferenți pe alți părinți celebri. Printre vedetele care au luat atitudine și au transmis un mesaj public se numără Adela Popescu, Anamaria Prodan și Dana Rogoz. Aceasta din urmă a povestit că și ea, la rândul ei, s-a confruntat cu prejudecăți la începutul carierei, fiind foarte mică atunci când a urcat pentru prima dată pe scenă.

”Să te apuci să înjuri un copil pe internet, în timp ce fluturi steagul libertății de exprimare, este pur și simplu grețos. Am urcat pe scenă de la vârstă de 3 ani. Am devenit Abramburica la vârstă de 9 ani, adică exact vârstă pe care o are acum unul dintre copiii mei. De foarte multe ori în copilăria mea am fost întrebată: ce sunt părinții?, de către alți adulți, probabil părinți la rândul lor, care porneau de la premiza că sigur vreunul dintre părinții mei e cel puțin actor, regizor sau mare producător de televiziune.

Citește și: Iulia Albu și Anamaria Prodan intervin în scandalul “Eva Măruță”. Mesaj pentru Andra și Cătălin: “Sunt oripilată”

Ei bine, dezamăgirea se așternea imediat pe față lor când le răspundeam că nu, părinții mei sunt ingineri chimiști. Ba unii chiar insistau cu nu se poate, atunci altcineva în familie…?, Nu, absolut nimeni din familia mea nu a mai avut vreodată legătură cu domeniul artistic… Dar în același timp, de-a lungul celor 35 de ani de când sunt în față publicului, am lucrat cu actori extraordinari, ai căror părinți erau artiști extraordinari. Sunt convinsă că și ei au avut de suferit pe subiectul ăsta și au învățat, de nevoie, să treacă peste bârfele din culise. Concluzia e că unii oameni triști, nemulțumiți de vieților lor, te vor judecă oricum, indiferent de cât de performant ajungi să fii într-un domeniu și indiferent de istoricul pe care îl ai.”, a transmis Abramburica, pe Facebook.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *