Andra Gogan a intrat din nou într-un scandal pe TikTok. ”Oamenii sunt destul de inteligenți încât să separe adevărul de minciună” VIDEO EXCLUSIV

Andra Gogan: ”Este foarte urât ce se întâmplă”

De ceva vreme pe platforma Tik Tok a devenit viral un sunet în care apare vocea Andrei Gogan interpretând niște versuri obscene, departe de mesajul pe care tânăra încearcă să-l transmită publicului ei de ani buni. Chiar dacă multă lume a înțeles că nu este nimic real, au fost și voci care au blamat-o pe artistă. Andra Gogan a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că a învățat de-a lungul timpului să nu se mai lase afectată de aceste ”înțepături” și să se concentreze doar pe cariera ei.

Andra Gogan, scandal în mediul online

Nu este pentru prima dată când Andra Gogan ajunge ținta unui scandal în mediul online. Cu toate că nu este ea cea care inițiază astfel de discuții, de cele mai multe ori totul se răsfrânge asupra ei.

Așa s-a întâmplat și de curând când, un alt tiktoker a folosit vocea ei pe o melodie cu conotații obscene și a distribuit-o în mediul online. Așa cum era firesc artista și familia ei au încercat să oprească viralizarea acelui sunet, însă totul s-a întors împotriva ei, fiind acuzată că închide conturile utilizatorilor doar pentru o simplă glumă.

”Vreau să zic că tocmai le-am întrebat pe două prietene de-ale mele dacă știu despre nebunia de pe Tik Tok și au zis că nu. Asta înseamnă că noi ăștia care vedem suntem doar o bulă de oameni, dar de fapt o mare parte de oameni nu știu ce se întâmplă pe social media.

Oricum este foarte urât ce se întâmplă. AI-ul este bun dacă îl folosește cine trebuie și e rău dacă îl folosește cine nu trebuie”, ne-a povestit Andra Gogan despre cele întâmplate, completând că și-ar dori să existe niște reguli și pentru social media astfel încât cei care ajung să se folosească de vocea sau imaginea altcuiva fără permisiune să fie trași la răspundere.

”Ar trebui să fie niște reguli pe care oamenii ar trebui să le respecte, dar din păcate nu știu cine ar trebui să fie în postura de a putea aplica aceste reguli, pentru că eu personal nu am nicio putere. Nu știu pe viitor ce se va întâmpla, dar să sperăm că oamenii sunt destul de inteligenți încât să separe adevărul de minciună”.

”Sunt dezamăgită că încă mai sunt chestii de genul aici în țară”

Conștientă de faptul că dacă ar da curs acestor genul de acțiuni ar fi o pierdere de timp și s-ar deconcentra de la proiectele ei, Andra Gogan declară că a învățat să nu se mai lase afectată.

”Eu sunt destul de ok, că lucrez la proiectul ”Sirenele” de atâta timp și pregătim și concertul de la ”Sala Palatului”. Adică avem multe chestii pe care ne focusăm, dar cu toate astea se mișcă în jurul meu informația, aud chestii și nu mă afectează, cât îmi pare rău și sunt dezamăgită că încă mai sunt chestii de genul aici în țară.

Mi-aș dori totuși să se reglementeze cumva asta și să fie niște limite pentru toți oamenii. Așa că momentan meu îmi văd de treaba mea, de proiectele noastre și de producțiile noastre de film și serial. O să treacă ca orice val care a mai trecut”, a mai povestit tânăra.

Astfel că, în momentul de față pregătește lansarea sezonului II al serialului ”Sirenele”, dar și spectacole.

”Încercăm să nu-l ducem pe YouTube pentru că vrem să fie la un nivel puțin mai mare. Lucrăm acum la a-l vinde către cineva. Este un proiect extrem de frumos, cu actori extrem de talentați din țara noastră, apreciați de toate vârstele.

E filmat în 5 țări, este muncit timp de doi ani jumătate, sunt peste 800 de cadre de efecte speciale. Este ceva ce nu a mai văzut România, un serial pentru copii și adolescenți. Eu cred că o să fie unic”, a mai povestit artista pentru EGO.ro despre proiectul ”Sirenele”, completând că, pe lângă timp și multă muncă, a investit și cea mai mare parte din încasările ei și ale lui Răzvan Gogan, fratele mai mic.

”N-am avut sponsorizări pentru că nici nu am căutat. Am vrut să fie un proiect foarte clean și fără sponsori, cu toate că acum ne dăm seama că ar fi fost necesar pentru investiția este enormă.

Nu știți ce bani se învârt în zona de cinematografie. Să sperăm că o să ni scoatem înapoi, măcar să fim pe zero. Dacă nu o să fie proiectul sufletului nostru, la care am muncit cu toată inima”.

Citește și În ce a ales Andra Gogan să-și investească banii câștigați în online: “Am zis că merită tot efortul financiar”. Ce premiu a câștigat recent VIDEO EXCLUSIV!

”Avem discuții în familii și dezbatem dacă merită să investim sau nu”

Andra și Răzvan Gogan au început să câștige proprii bani încă de la vârste fragede, de când au început să dubleze voci pentru desene animate, să apară în diferite reclame și să aibă concerte.

Dacă în perioada când erau minori părinții erau cei care le gestionau finanțele, de când au devenit adulți se implică în mod direct în ceea ce privește deciziile financiare.

”E bine că lucrăm în echipă, așa că banii pe care i-am câștigat până acum și îi câștigăm îi investim pentru că nu avem ce pierde și banii or să vină la un moment dat dacă facem ce ne place”, a mai povestit Andra Gogan pentru EGO.ro, completând că nu mama lor este cea care este atentă la cheltuielile lor și la modul în care își gestionează finanțele, ci tatăl este cel cumpătat din familie.

”Nu mama este cumpătată, tati este așa. Mama este super ok, dar tata este un pic mai echilibrat. Are grijă de bani pentru că el a fost capul familiei și el a fost cel care când eram noi mici avea grijă de bănuții din casă. Acum avem discuții în familie și dezbatem dacă merită să investim sau nu. Sau câteodată este necesar să investim și nu avem variante”.

Video: Mihai Robu

Citește și Cum reușește Andra Gogan să se mențină slabă. Alimentul de care nu se atinge: „Contează lucrurile acestea”. Câți centimetri are în talie VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *