În ce își investesc toți banii frații Andra și Răzvan Gogan: „Ăsta este visul nostru”. La ce lucrează acum VIDEO EXCLUSIV

Andra și Răzvan Gogan au planuri mari pentru 2023

Andra și Răzvan Gogan au devenit cunoscuți mai întâi ca vocile din serialele Disney, apoi au reușit să fie unii dintre cei mai apreciați cântăreți, actori, tiktokeri și dansatori din România. Chiar dacă au intrat de două ori în Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”, iar agenda lor este plină cu tot felul de evenimente, cei doi frați au dezvăluit în exclusivitate pentru EGO.ro că veniturile lor nu sunt colosale, asta pentru că toți banii îi reinvestesc în proiectele lor, dorindu-și să vină mereu cu ceva nou, cu o calitate din ce în ce mai bună și cu idei inovative în fața publicului lor.

Ce își doresc Andra și Răzvan Gogan de la anul 2023

EGO.ro: La mulți ani! Vă dorim să aveți un an cel puțin la fel de bun ca cel care tocmai s-a încheiat!

Andra: A fost un an foarte bun. Am avut două concerte sold-out unul la Sala Palatului și unul la Arenele Romane, deci pentru noi a fost wow. Vrem și anul acesta cel puțin la fel: două mai mari și 10 mai micuțe.

Răzvan: Vrem și turnee. Adică ne dorim să ajungem la cât mai multe persoane.

Deci să o țineți tot așa, nu cu foarte multe concerte căci după aceea nu mai aveți timp și de alte proiecte, iar lumea așteaptă de la voi să ajungeți la studiourile Disney.

Andra: Noi oricum visăm foarte, foarte sus, și ne ducem și către internațional.

Răzvan: Dacă vreodată suntem în Statele Unite și nu o să avem timp sau ceva, te sunăm și îți spunem că plătesc ei totul, doar să vii să stăm de vorbă, să povestim.

„Anul acesta este pentru film, serial și multă muzică”

Și pentru că suntem la o lansare de film românesc, voi când vă pregătiți să lansați un lungemtraj, un documentar despre parcursul vostru? Mai ales că voi vă pricepeți atât la regie, montaj, actorie.

Răzvan: Un documentar? E o idee bună. Dar deocamdată lucrăm la un proiect mare al nostru.

Andra: Acum lucrăm la „Sirenele”. Pe partea tehnică suntem la fel. Lucrăm la fel. Spre exemplu, serile trecute, n-am dormit 24 de ore. Am lucrat pentru un proiect al nostru, „Sirenele”, și o să iasă ceva foarte frumos. Anul acesta este pentru film, serial și multă muzică.

Răzvan: Dacă am vrea să-l facem vreodată, am vrea să-l facem în momentul în care am ajunge la maximul nostru din carieră, așa că mai așteptăm. Noi vrem să visăm că tot o să creștem. Când simțim că o să atingem acel punct, atunci o să vină și filmul.

Citește și: Andra și Răzvan Gogan, la un singur pas de a lucra cu „greii” de la Disney. „E țelul nostru în momentul de față” EXCLUSIV

Care ar fi acel punct, mai ales că voi ați găsit mereu resursele să vă reinventați, să veniți cu altceva?

Andra: Acum nu vă gândiți că pe la 50 de ani. Ne punem și noi un maximum de 26 de ani.

Răzvan: Specifică 26 de ani ai cui? Că tu ai 24 de ani, să ne înțelegem.

Andra: În maxim doi ani cred că vom face un documentar despre viața noastră.

Răzvan: Adică tu zici că în doi ani ești la maximul din cariera ta?

Andra: Nu, dar facem partea 1, partea 2 și partea 3.

Deși pare că serialele online implică o muncă ușoară, că se aseamănă cu vlogurile de pe Youtube, implică totuși o muncă la fel de mare ca în cazul serialelor TV. Cum este de fapt?

Răzvan: Depinde la ce calitate vrei să-l faci. În momentul în care îți dorești să faci un serial la nivelul la care îl fac cei de la Hollywood și ai cunoștințe și prea puține persoane este mult mai greu, chiar poate să vină mai greu decât ce vezi pe televizor. Să faci ce este pe Youtube cred că este echivalent cu cei care au bugete să facă pentru TV.

Andra: Dar pentru că noi acum lucrăm la un nivel puțin mai mare, a fost destul de greu să facem asa.

„Am făcut primul serial pentru copii de pe online din România”

Ați căutat investitori, aveți ajutor pe partea de buget, sau puneți de la voi de fiecare dată?

Răzvan: Punem de la noi.

Andra: De fiecare dată. Începem să cunoaștem lumea asta pentru că fiind în lumea asta de mici, am făcut primul serial pentru copii de pe online, din România, deci cumva vrem să trecem la nivelul următor și să cunoaștem oameni din domeniu. Noi investim foarte mult, investim extrem de mult în treaba asta. Toți bănuții pentru că ăsta este visul nostru.

Reușiți să vă împărțiți treburile sau sunt dăți când vă dați cap în cap atunci când lucrați la un proiect?

Răzvan: Nu ne dăm cap în cap. Ne împărțim. Bine nu suntem extrem de organizați, trebuie să recunosc. Suntem foarte creativi, dar reușim să ne împărțim astfel încât să ducem la capăt tot ce ne-am propus.

Citește și: Andra Gogan, urmărită până acasă de doi fani. Cum a gestionat lucrurile și prin ce situații incomode a mai trecut EXCLUSIV

Vă certați vreodată?

Răzvan: Chiar zilele trecute, undeva la 6 dimineața, după 28 de ore am început să ne contrăm. I-am zis că eu vreau un cadru, iar Andra îmi spunea că nu, că ea vrea alt cadru. Cam așa sunt certurile noastre.

Andra: Da, eu îi spuneam că vreau altceva. Dar mă rog, a ieșit bine până la urmă.

Răzvan: Cred că a cedat cel care era mai obosit. Nu știu!

Video: Dragoș Enăchescu

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.