Andra și Răzvan Gogan, la un singur pas de a lucra cu „greii” de la Disney. „E țelul nostru în momentul de față” EXCLUSIV

Andra Gogan și fratele ei, Răzvan Gogan, au devenit celebri dând glas îndrăgitelor personaje din desenele animate difuzate pe canalul Disney Junior și Disney Channel. Cei doi adolescenți nu vor însă să se rezume doar la personaje precum „Doctorița Plușica”, „Prințesa Sofia”, „Zebra Zoo” sau „Phineas și Herb”, ci vor să devină parte a tot ce înseamnă cu adevărat industria Disney. Cei doi au declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că deja sunt în discuții cu oficialii de la Hollywood și chiar și-au făcut prieteni în rândul actorilor pe care i-au dublat în România.

Andra Gogan: „Cu siguranță cei care se vor uita îmi vor recunoaște vocea”

Frații, Andra și Răzvan Gogan, sunt cei care dublează vocea multor personaje de pe Disney. Cei doi au început cu desene animate și, o dată cu înaintarea în vârstă, au trecut la filmele pentru copii și adolescenți, produse de aceeași companie. În momentul de față, țelul celor doi tineri, căci Andra a împlinit de curând 24 de ani, iar fratele ei, Răzvan, împlinește 21, este de a ajunge să facă parte din cea mai mare companie de producție cinematografică din lume.

„Suntem foarte multe voci de pe platforma Disney+. Apar acum câteva chestii frumoase la ei unde eu, personal, sunt fericit că dublez câteva personaje principale. Abia aștept. E locul perfect pentru adolescenți și adulți, sunt niște seriale atât de frumoase pe care le-am văzut. Eu dublez în câteva seriale pentru adolescenți. Nu știu dacă au apărut toate, dar unul dintre ele este High School Musical the Series, e un nume foarte lung, care este un serial foarte frumos”, a declarat Răzvan Gogan pentru EGO.ro, completat imediat de sora mai mare.

„În acel serial eu nu sunt, dar sunt într-un film foarte fain pe care toți copiii îl știu și toți adolescenții, cred că și adulții pentru că a fost serialul tuturor. Dar deocamdată nu pot să spun numele, dar cu siguranță cei care se vor uita îmi vor recunoaște vocea”, ne-a povestit și Andra.

Andra Gogan: „Acum 12 ani dublam reclame”

Parcusul celor doi nu a fost deloc ușor. Chiar dacă pare că s-au născut pentru a da viață personajelor de desene animate, Andra și Răzvan au avut de muncă și mai ales de demonstrat că sunt făcuți pentru așa ceva, ani la rândul.

„Am început prin a dubla voci la alte desene animate și pe parcurs am ajuns în stadiul acesta. Acum 12 ani noi dublam reclame de la TV și apoi, încetul cu încetul, ne-am dat seama că vrem să dublăm și seriale. Am spus în gura mare, tuturor, pentru că așa îți îndeplinești anumite dorințe, așa am ajuns să dublăm voci de când eram micuți. Nu ne-am oprit  nici în ziua de astăzi”, ne-a povestit Andra Gogan.

Răzvan Gogan: „Peste 3-4 ani există șanse să ajungem la Hollywood”

Așa cum este firesc, următorul pas pentru cei doi este să se îndrepte spre locul de unde pornesc toate aceste producții. Astfel că, după mai multe vizite la studio-urile Disney, acolo unde i-au cunoscut personal pe actorii pe care i-au dublat în producțiile care s-au difuzat în România, Andra și Răzvan au intrat în atenția producătorilor generali de la Disney.

„Am fost în câteva locuri unde se fac filme și seriale, suntem foarte aproape de punctul acela. E țelul nostru în momentul de față. Eu zic că dacă mai avem răbdare, peste 3-4 ani, există șanse să ajungem la nivelul la care să producem chestii cu lumea de la Disney, de la Hollywood. Nu ne mutăm în America. Nouă ne place România”, ne-a declarat Răzvan Gogan, completat de sora lui, care ne-a dezvăluit că de fiecare dată când ajung în America își dau întâlnire cu acești actori pe care i-au cunoscut la Hollywood.

„Spre exemplu, e un băiat, personaj principal într-o producție Disney, cu care noi suntem prieteni. Merrick Hannaîl cheamă. De asemenea suntem prieteni și cu cea pe care am dublat-o eu când eram mică, Charlie din „Good luck Charlie”. Culmea este că am ajuns să ieșim la micul dejun cu unul din actorii principali dintr-un serial de pe Disney. Adică orice e posibil. Suntem aproape să ne îndeplinim visul de a lucra alături de ei”, a mai povestit Andra Gogan pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
7.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *