Andra Marinescu de la Visuri la cheie, detalii despre viața amoroasă și divorțul prin care a trecut: “Lucrurile nu mai funcționau” VIDEO EXCLUSIV

Ce nu știai despre vedetă

Andra Marinescu face parte din echipa “Visuri la cheie”, care a reușit să schimbe vieți și să aducă în fața publicului povești impresionante. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, ea a dezvăluit cum putem să schimbăm o casă fără să o renovăm complet, oferind, în același timp, detalii despre proiectul său de suflet și despre casting-ul la care a participat pentru acesta. Mai mult, ea a vorbit și despre viața amoroasă, după ce a trecut printr-un divorț.

Andra Marinescu, despre “Visuri la cheie” și viața amoroasă

Andra Marinescu se află printre arhitecții de la “Visuri la cheie” care intră în casele oamenilor și reușesc să le aducă un zâmbet pe buze, schimbându-le total locuința, dar și viața. Aceasta ne-a oferit sfaturi importante pentru renovarea casei. Mai mult, ea și-a deschis sufletul și a vorbit și despre divorțul prin care a trecut.

Bună, Andra. Cum putem să schimbăm casa fără o renovare complete?

Andra Marinescu: Accentele sunt cele mai importante, poți să schimbi decorurile, perdelele, pernele decorative, poate un covor. Sunt mici accente care fac diferența! Le poți schimba foarte repede, fără să dai toată casa peste cap și fără să renovezi, bineînțeles.

Povestește-mi de “Visuri la cheie”. Cum a venit acest proiect?

Andra Marinescu: Din curiozitate a venit. Am fost la casting din pură curiozitate, ca să văd ce se întâmplă și cum este. Iată-mă aici după un casting cu vreo 100 de arhitecți, cam așa estimez că am fost. Gluma a devenit o treabă serioasă și continuă de 3 ani încoace. Eu sunt foarte bucuroasă pentru că fac parte din acest proiect.

Ce a trebuit să pregătiți la casting?

Andra Marinescu: Cum mă vezi, așa m-am prezentat! Asta a fost tot ce a trebuit să pregătim, să fim empatici, să știm să socializăm, să știm să ascultăm oamenii, să știm să le rezolvăm problemele și să le aducem Visurile la cheie, pe care ei le așteaptă de la noi!

Nu este, totuși, un proiect emoționant? Și ca telespectator poți să verși lacrimi.

Andra Marinescu: E foarte greu, însă noi suntem conștienți că au nevoie de energia noastră, noi facem o muncă de creație. Este nevoie să păstrăm un gram de sentimente puse în cutie, căci trebuie să le aducem o casă pe care să o aibă toată viața sau o mare parte din viață.

Vreau să vorbim și de viața ta amoroasă. Există cineva în viața ta?

Andra Marinescu: Există, e bună, e tot ceea ce contează. Da, este cineva, e un el de destul de mult timp. E OK, este tot ceea ce contează!

Tu ai trecut și printr-un divorț.

Andra Marinescu: Da, am un divorț la activ! E o experiență de viață, nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. M-a clădit și sunt ceea ce sunt astăzi!

Ești mai atentă la viața amoroasă după un divorț? Există o frică acolo?

Andra Marinescu: Nu are de ce să îți fie frică, atâta vreme cât gândești cu sufletul și faci lucrurile pentru tine, ca să îți fie bine din toate punctele de vedere, nu are de ce să îți fie frică! Eu sunt foarte conștientă și tot timpul am promovat singurătatea! Trebuie să știi să suporți singurătatea și să o gestionezi. Restul vin de la sine, căci doar atunci ești OK cu tine, din toate punctele de vedere, minte, suflet și psihic.

A fost divorțul cea mai grea decizie din viața ta?

Andra Marinescu: Nu. Nicidecum. A fost o decizie care a venit de la sine, oarecum firească pentru că lucrurile nu mai funcționau. Nu știu care a fost cea mai grea decizie din viața mea, cred că e vorba de momentul în care mi-am dat seama că tata nu mai este și a trebuit să o iau singură pe picioarele mele. Cred că a fost singura decizie dificilă! Repet, țin foarte mult ca lucrurile să fie făcute din suflet și cu suflet! Așa facem și la „Visuri la cheie”. Atunci, se întâmplă doar lucruri bune, atât și nimic mai mult! Trebuie să te gândești: “Orice se întâmplă, am o lecție de învățat! Așa trebuie să fie!”.

 

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *