Pleacă de la “Visuri la cheie”. Tocmai a făcut anunțul neașteptat: “A fost suficient”

Află cine părăsește “Visuri la cheie”
Pleacă de la “Visuri la cheie”. Tocmai a făcut anunțul neașteptat: “A fost suficient”

Plecare importantă de la “Visuri la cheie”. Unica emisiune din Romania care are puterea de a schimba destinele oamenilor fără speranță va reveni pe micile ecrane, cu un nou sezon. Însă, un un membru al echipei a decis să se retragă și să o ia pe un alt drum. Află din rândurile de mai jos despre cine este vorba!

Un important membru al echipei emisiunii ”Visuri la cheie” se retrage. Vezi despre cine este vorba

Vestea momentului pentru fanii ”Visuri la cheie”. Îndrăgita emisiune va reveni pe micile ecrane în curând, cu sezonul cu numărul 10. ”Visuri la cheie” se va vedea tot la Pro TV, dar telespectatorii vor avea parte de câteva surprize uuriașe.

Din păcate, arhitecta Mara Ciubotaru nu va mai face parte din acest proiect. Care este motivul plecării sale? Ei bine, de curând, ea a spus ce anume a făcut-o să ia această decizie.

”Visuri la cheie are un loc special în viaţa mea profesională şi a fost punctul meu de interes pentru anul 2022. Atunci când iau parte dintr-un proiect, mă infuzez complet în el şi dau foarte mult acolo.

Experienţa trăită la Visuri este una complexă, solicitantă şi am simţit că, pentru moment, a fost suficient un sezon. Mi-am dorit să reiau şi să dezvolt proiectele pe care le aveam în curs şi să încep şi unele noi, pe care le aveam de ceva timp în minte.

Dar las o uşă deschisă pentru Visuri, pe care o voi deschide la momentul potrivit”, a declarat arhitecta Mara Ciubotaru în cadrul unui interviu acordat celor de la Paginademedia.ro.

Mara Ciubotaru
Mara Ciubotaru

”Au existat şi diferenţe de opinii profesionale”

În cadrul aceluiași interviu, arhitecta a mărturisit că a rămas în relații foarte bune cu foștii săi colegi, cu toate că au existat şi diferenţe de opinii profesionale.

”Cu mulţi oameni, este o echipă mare. Au existat şi diferenţe de opinii profesionale, însă asta nu ne-a oprit niciodată să păstrăm relaţiile bune. M-am simţit apropiată de echipa de filmare, de producători, de fetele de la make-up şi styling şi, desigur, de Cristina şi de Alex.

Am avut multe momente frumoase cu fiecare dintre ei: jocuri de ping pong şi un meci de fotbal în Bucovina, cu echipa de producţie, muzică şi râsete în rulotă, în timpul pregătirilor cu fetele de la styling şi interminabilele discuţii filosofice despre viaţă, spiritualitate şi condiţia umană cu Alex şi cu Cristina. A fost un amalgam de trăiri frumoase.”, a spus Mara Ciubotaru.

Citește și Cum l-a convins Dragoș Bucur pe Alex Gavrilescu, colegul de la „Visuri la cheie”, să apară în cel mai nou film al lui. „A zis să-i dau motorul că îmi dă un rol” VIDEO EXCLUSIV!

Ce planuri de viitor are Mara Ciubotaru

Arhitecta a vorbit și despre planurile sale de viitor. Ea a mărturisit că își iubește foarte mult meseria și va continua să o practice. Mara Ciubotaru susține că are foarte multe proiecte de amenajări și că petrece foarte mult timp pe șantier.

”Drumurile au fost mereu în programul meu. Însă anul acesta am mai adăugat şi altceva. Am făcut un proiect de scenografie pentru Elena Gheorghe, la videoclipul celei mai recente piese, Ochelarii de soare.

M-a bucurat genul acesta de experienţă, fiindcă este un proces dinamic şi rapid, iar creativitatea e la cote maxime. Sper să se mai repete.

Alt proiect pentru care am avut timp este un curs de song writing (scriere de cântece, n.r.), pe care l-am urmat timp de două luni, la casa de producţie SICVRIO. Sunt atrasă de scris, poezie şi muzica, iar zona de songwriting le îmbină pe toate.

Mi-a plăcut extrem de mult, mai ales că am avut ocazia să transformăm versurile scrise în melodii, la studio, alături de alţi scriitori şi producători. A fost un exerciţiu grozav şi e ceva ce voi explora şi continua.”, a mai adăugat arhitecta.

Citește și Arhitectul Ciprian Vlaicu duce mai departe munca începută la Visuri la cheie: „A fost un vis care a prins aripi”. Ce și-a propus să facă în fiecare an VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *