Andra Marinescu nu aleargă doar pentru a reabilita casele de la ”Visuri la cheie”, ci și la maratoane. ”Încerc să fac 10.000 de pași pe zi, chiar dacă am fost la sală” VIDEO EXCLUSIV

Detalii interesante despre viața vedetei de la PRO TV

Pe Andra Marinescu publicul o cunoaște drept unul dintre arhitecții din cadrul emisiunii ”Visuri la cheie”, însă tânăra este la fel de celebră și în rândul pasionaților de sport, mai precis a celor care se antrenează și participă la maratoane. Chiar dacă la prima vedere afișează o silueta firavă, Andra Marinescu mărturisește în exclusivitate pentru EGO.ro că lucrurile nu sunt deloc așa, nici fizic, dar nici psihic.

Andra Marinescu aleargă la maratoane în timpul liber

Pe arhitecta de la ”Visuri la cheie” am întâlnit-o la deschiderea unui showroom de mobilă și decorațiuni pentru casă, pesemne că nici în timpul liber nu poate sta departe de meseria ei.

Deloc liniștită, am întrebat-o în glumă dacă are de gând să facă numărul de pași recomandați de specialiști pentru a nu duce o viață sedentară.

”Încerc să mă mențin ”verde” și să fac față cu brio la maratonul de pe data de 15. Nu m-am antrenat suficent, dar fac față cu brio celor 10 kilometri. Am făcut un pariu cu Anca Bucur că data viitoare alerg 21”, ne-a răspuns amuzată Andra Marinescu, confirmând că nu termina o zi fără să nu facă cel puțin 10.000 de pasi.

”Am ajuns să fac asta din dorința de a face mișcare. Noi avem o meserie relativ statică. Orice ai face tot stai în fața unui calculator, stai în mașină între două destinații. Ne trebuie un pic de mișcare, ne trebuie un pic de energie pozitivă. Ne ține ”verzi” treaba asta pentru că ne mai aleargă și pe noi CNP-ul câteodată”.

Arhitecta de la Visuri la cheie, despre stilul său de viață

A transformat această dorință de a face mișcare într-un stil de viață, astfel încât în momentul de față a ajuns să nu rateze prea multe dintre maratoanele organizate în București și prin țară.

”Am alergat doar la maratonuri de 10 kilometri și încerc să scot un timp din ce în ce mai bun. Am zis că în momentul în care voi scoate sub 55 de minute la 10 kilometri, o să trec și la 21 de kilometri. La 21 o să-mi trebuiască puțin antrenament, nu merge să mă duc așa floricică, coborâtă de pe podium”, a mai povestit arhitectul, completând că indiferent dacă are zi de mers la sala de antrenamente, cei 10.000 de pași pe zi sunt obligatorii pentru ea.

”Antrenorul meu are o teorie: dacă vreau să mănânc, iar eu iubesc să mănânc, trebuie să fac minim jumătate de oră de mers pe jos după ce am mâncat. Încerc să fac minim 10.000 de pași pe zi, chiar dacă am fost la sală. Te face să te simți mai bine, parcă îți circulă altfel sângele prin organism”, a mai adăugat aceasta.

Citește și: Cu ce își surprinde arhitecta Andra Marinescu familia în preajma sărbătorilor. „Eu sunt mereu capul răutăților” INTERVIU EXCLUSIV

Andra Marinescu face sport regulat

Nu își ia pauză nici pe timpul filmărilor pentru ”Visuri la cheie”, ci încearcă să facă sport cu ce are la îndemână: saci de nisip sau tot felul de pietre pe care le folosesc pentru amenajarea caselor.

”O momesc pe Cristina (nr. Cristina Joia, colega ei de la ”Visuri la cheie”) cu ce pot și cu ce am la îndemână că ea nu vrea. Recunoaște în fața camerelor că vine să facem sport și după aceea îmi zice că data viitoare”, ne-a povestit Andra Marinescu despre încercarea ei de a-i face și pe colegii ei să-i urmeze exemplu.

Andra Marinescu simte nevoia să se implice în tot felul de activități pe parcursul filmărilor, chiar dacă parte de construcții nu este tocmai domeniul ei, asta și pentru că există o încărcătură emoțională de fiecare dată când intră în contact cu o familie nouă.

Andra Marinescu, despre emisiunea de la PRO TV

”Este o teorie: și când nu putem, trebuie să mai putem puțin. Oamenii aceea au nevoie de noi, au nevoie de energia noastră și au nevoie de zâmbetul nostru și de acea speranță pe care ei zic că numai noi le-o putem aduce. Trebuie să putem. Trebuie să găsim tot timpul resurse și trebuie să găsim tot timpul energia creatoare care ne ține ancorați cu picioarele pe Pământ”, a mai declarat Andra Marinescu pentru EGO.ro, completând că de când face parte din echipa ”Visuri la cheie”, s-a schimbat extrem de mult din punct de vedere psihic.

”M-au schimbat foarte mult cei trei ani de ”Visuri la cheie”. M-au umanizat foarte mult și chiar îmi dau seama că trebuie să apreciem ce avem, nu ce am vrea să avem sau ce nu avem. Pentru că de asta te uiți în jurul tău și vezi foarte mulți oameni depresivi, vezi foarte mulți oameni supărați și încrâncenați. Putem avea tot ce ne dorim. Trebuie să știm să cerem, trebuie să știm să avem răbdare până obținem, restul vine de la sine”.

Andra Marinescu, afaceri în domeniul arhitectural

În toate aceste condiții, de încărcătură emoțională și fizică, Andra Marinescu nu își iau pauză pe timpul filmărilor, ci continuă să se întâlnească și să lucreze pentru clienții externi.

”Nu îmi permit să-mi iau o pauză. Nu sunt la vârsta, în punctul, nebunia, la nimic, să-mi iau o pauză. Nu vreau. Simt că încă pot. Este adevărat că mă ajută și programul part time pentru că eu împart episoadele cu colega mea Oana (nr. Oana Boghiu, arhitect) și mă ajută foarte mult acest program, dar și dacă aș fi full time la aș fi la fel de agitată, la fel de energică și sigur aș putea. Mi-ar mai trebui cred niște ore în plus pe zi, dar le-om găsi noi și pe acelea pe undeva”, a mai completat arhitecta pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Citește și: Andra Marinescu de la Visuri la cheie, detalii despre viața amoroasă și divorțul prin care a trecut: “Lucrurile nu mai funcționau” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *