Andra Măruță anunță un nou proiect. Veste surpriză pentru fani: “Ceva în care îți pui tot sufletul”

Ce le-a transmis Andra fanilor săi

Andra face parte din cei mai apreciați artiști de la noi. Cunoscuta cântăreață este implicată în multe proiecte și tot timpul le pregătește surprize fanilor săi. Același lucru se întâmplă și acum, iar Andra a anunțat totul pe rețelele de socializare.

Andra Măruță, surpriză pentru fani: „E soare în sufletele noastre!”

Andra a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu ea în care apare cu zâmbetul pe buze. Artista poartă o geacă de culoare roz, în ton cu primăvara care se pare că întârzie să apară. Celebra cântăreață mărturisește că atunci când pregătește ceva în care își pune tot sufletul reușește să zâmbească și să ignore vremea ploioasă.

„Când pregătești ceva în care îți pui tot sufletul… Zâmbești și reușești să ignori vremea ploioasă. E soare în sufletele noastre!”, a scris Andra.

Momentan Andra nu a dezvăluit despre ce proiect este vorba, dacă e o nouă piesă sau o emisiune TV. Fanii acesteia așteaptă cu nerăbdare să vadă ce pregătește artista. Pe lângă faptul că toate piesele ei ajung hit de fiecare dacă când lansează ceva, Andra este implicată și în proiectul „Românii au talent”, dar are parteneriate și cu diferite companii pentru reclame.

Andra, veste despre un nou proiect
Andra, veste despre un nou proiect

Citește și – Andra, dezvăluire uimitoare după 14 ani de căsnicie cu Cătălin Măruță. Abia acum a spus ce simte: „Ce ar putea să facă? Să mă înșele”

Secretul căsniciei Andrei cu Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți de 14 ani și formează un cuplu de aproximativ două decenii. Cei doi formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din shobizul românesc. Care este secretul lor? Andra a dezvăluit cum se desfășoară lucrurile în căsnicia sa cu Cătălin Măruță.

Andra mărturisește că amândoi luptă și își doresc la fel de mult să construiască ceva frumos și durabil.

„Eu și Cătălin avem noroc că ne-am găsit unul pe celălalt. Suntem foarte compatibili. Ne înțelegem din priviri, ne ajutăm unul pe altul, nu suntem doar atrași unul de celălalt, așa cum pare că se întâmplă în filme: cei doi se pupă și trăiesc fericiți până la adânci bătrâneți. În relația noastră nu am senzația că trag mai mult eu, că las de la mine, simt că amândoi ne dorim la fel de mult să funcționeze relația, să construim ceva frumos și durabil”, a spus Andra.

Andra și Cătălin Măruță au împreună doi copii: David, acum în vârstă de 12 ani și mezina Eva, de 7 ani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Simona Țăranu, despre fotbaliștii români care au făcut istorie. Cum este Gigă Hagi
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *