Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce se întâmplă la 2 luni de când a anunțat despărțirea de tatăl mezinei sale. Fanii sunt uluiți

Cu ce ocazie a apărut artista așa

Scris de: Daoud Andra

05 May. 2023

Andreea Antonescu a surprins pe toată lumea, după ce s-a afișat pe Instagram într-o ipostază inedită. La 2 luni de când s-a despărțit de tatăl fetiței sale, artista a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce se întâmplă în viața ei în prezent și cu ce ocazie a purtat rochia albă.

Andreea Antonescu, în rochie de mireasă

Andreea Antonescu își împarte viața între fetița ei cea mică, Venice Victoria, muzică și apariții TV. Din când în când, fanii au ocazia să o vadă în ipostaze cu totul și cu totul speciale. Așa se întâmplă și zilele acestea, când artista defilează în rochie de mireasă, la un târg de nunți, alături de alte vedete.

Citește și: Prin ce a trecut Andreea Antonescu la doar 2 ani: “Șansele mele de supraviețuire erau minime”

Andreea participă la a 30-a ediție a Târgului Ghidul Miresei, cel mai mare târg de nunți din România. Acesta se desfășoară în perioada 5-7 mai, la Hala Laminor din București. Cântăreața a probat mai multe rochii de mireasă în cadrul târgului și toate i-au venit ca turnate.

În deschidere, are loc o prezentare de rochii de mireasă semnate de Florin Burescu. În afară de Andreea Antonescu, mai defilează îmbrăcate în rochii albe și alte vedete din România, precum: Majda, Nasrin, Maria Constantin, Annes, Alessia, Bianca Rus, Florentina Opriș.

Citește și: De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cel de-al doilea copil: “Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă
Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă

Ce spune artista despre o eventuală nuntă

Andreea Antonescu a ținut să își lămurească fanii de pe Instagram și a precizat, într-un story, că nu intenționează să se mărite prea curând: „Ne pregătim de nunți. Nu m-am pregătit de nuntă eu, mă pregătesc în continuu doar pentru mine”, a spus ea.

Este pentru a doua oară în ultimele luni când Andreea Antonescu apare într-o astfel de ipostază. Ea a mai îmbrăcat rochia de mireasă recent și la America Express, acolo unde s-a „căsătorit”, pentru o zi, cu Puya.

Citește și: Cine este bărbatul cu care Andreea Antonescu a apărut în public, după despărțirea de tatăl mezinei sale. Ce legătură au de fapt, detalii nebănuite

Andreea Antonescu a fost căsătorită în trecut cu omul de afaceri Traian Spak, cu care are o fetiță pe nume Sienna. Cei doi au divorțat în urmă cu câțiva ani, iar fata, care acum este adolescentă, locuiește cu tatăl ei în Statele Unite. La finalul anului trecut, cântăreața a adus pe lume încă o fetiță, dar după câteva luni a anunțat că a închieat relația cu tatăl acesteia, Victor Vrînceanu.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *