Andreea Antonescu, adevărul despre trupa André. Ce nu a dezvăluit până acum, pactul făcut cu Andreea Bălan: “Erau mulți care și sunau!” VIDEO EXCLUSIV

Prin ce experiențe a trecut cu fanii

Andreea Antonescu a devenit celebră pe când se afla la o vârstă fragedă, cucerind industria muzicală alături de jumătatea trupei André, Andreea Bălan. Vedeta ne-a vorbit, în exclusivitate pentru Ego.ro, despre anumite experiențe pe care le-a avut cu fanii, dar și despre cadourile primite de la admiratori care au impresionat-o.

Andreea Antonescu, despre experiențele cu fanii

Andreea Antonescu a dezvăluit că, la un moment dat, anumiți bărbați care au admirat-o au venit la ușa ei sau au sunat-o, fiind destul de insistenți:

“Toată viața au fost, de atunci și până azi! Da, bineînțeles (n.r. au venit fani la ușa ei)! Erau mulți care și sunau. Unii băieți erau insistenți, știau foarte bine ce își doresc! E vorba de educația pe care eu am primit-o! Toată lumea a știut să vorbească foarte frumos cu mine din anumite puncte de vedere și să mă facă să înțeleg anumite situații, astfel încât ajunsă la o vârstă a maturității cu tot ce a investit el în mine (n.r. tatăl ei), am încercat să fac cele mai bune alegeri! Nu am reușit întotdeauna, dar ce nu reprezintă un succes, reprezintă o lecție de viață!”

Ce cadouri a primit de la fani

Ținând cont că s-a implicat în industria muzicală încă de la o vârstă fragedă, Andreea Antonescu a primit, de-a lungul timpului, multe cadouri de la admiratorii săi. Cântăreața ne-a mărturisit că se bucură atunci când aceștia îi oferă jucării, pe care le primesc, ulterior, fiicele sale, buchete de flori sau bilețele:

“Cel mai amuzant cadou? Nu îmi dau seama, am primit foarte multe cadouri (n.r. de la fani)! Ți le spun pe cele care mi-au plăcut cel mai tare și care îmi plac în continuare! Le primesc și acum când sunt pe scenă. Vorbesc despre jucăriile de pluș! Întotdeauna mi-au plăcut jucăriile de pluș! Acum, bineînțeles că le dau cu tot dragul fetițelor și mereu am fost impresionată atunci când am primit câte un buchet de flori sau câte un bilețel! Da, fac eu pe dura câteodată, dar mă măgulește undeva înăuntrul meu!”

“Lumea ne urmărea la propriu!”

Chiar dacă, în trecut, vedetele nu erau urmărite în mediul online, Andreea Antonescu a punctat că fanii erau cu ochii pe ea, dar și pe Andreea Bălan, oriunde se aflau. Astfel, cele două au luptat ca să devină cele mai bune:

“Pe vremea aceea, lumea nu ne urmărea cum se întâmplă astăzi pe Instagram sau Facebook pentru că nu existau paginile de socializare! Dar lumea ne urmărea la propriu. Atunci, primele care au pus presiune asupra noastră am fost noi! Ne-am dorit mereu să ne depășim, să fim cele mai bune, ne-am dorit ca oamenii să se regăsească în noi și în poveștile noastre, dar și în vestimentație! Chiar dacă în vremea respectivă nu erau stiliști, nu erau hairstyliștii, nu erau cei care îți fac imaginea și strategiile de marketing, poate de asta ne-a și iubit publicul, pentru că eram atât de reale! Ne-am dorit întotdeauna să ne placă ce vedem și să știm că scoatem din noi cea mai bună variantă a noastră!”

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Concurentul care a lăsat fără replică juriul de la Românii au talent. Micul Einstein i-a...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Mircea Geoană nici nu și-a depus candidatura, dar caraghiosul grăsuț a intrat în scenă. Penibilul...
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Horoscop săptămânal 20-26 Mai 2024. Dragoste, Sănătate și Bani
Horoscop Iunie 2024: Surprize pentru bani, sănătate și dragoste
6 zodii trăiesc o zi de neuitat, încununată de succes și realizări sub strălucirea stelelor...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Carmen Grebenișan și Alex Militaru, discuții despre partaj după anunțul divorțului. Ce a dezvăluit vedeta:...
"Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *