Cine o ajută pe Andreea Antonescu cu creșterea copiilor, de fapt: „Sunt foarte împlinită”. Ce spune despre viața ei amoroasă VIDEO EXCLUSIV

Cum se descurcă vedeta

Scris de:

Iulia Statie

09 Oct. 2023

Andreea Antonescu se bucură enorm de faptul că este mămica a două fetițe superbe, Sienna și Venice Victoria. Micuța ei o însoțește peste tot, însă vedeta nu se plânge, chiar dacă are un program aglomerat, ba chiar este mulțumită și împlinită. Într-un interviu exclusiv Ego.ro, ea ne-a vorbit despre prințesele sale, dar și despre viața amoroasă.

Andreea Antonescu, despre Sienna și Venice Victoria

Andreea Antonescu este însoțită, la evenimentele mondene, de fiica ei cea mică, Venice Victoria. Chiar dacă programul său este aglomerat, având grijă de cele două fetițe, vedeta a punctat că se simte împlinită:

“Bebelina este cu mama ei nonstop. Așa ne place, să stăm amândouă! Micuța Venice a mâncat, a dormit. Acum era ora noastră de plimbare, dar, cum s-a ivit evenimentul, am zis să fugim repede, după care mergem și o luăm pe Sienna de la școală. Avem timp să ne mai și plimbăm puțin, dar mâncăm între timp! Sunt mamă full time! Sunt în toate părțile și îmi place enorm ce fac! Îmi împart timpul între fetițele mele, sunt cu ele mereu! Mă trezesc la prima oră, pregătesc pachetul pentru Sienna, apoi o duc la școală, alături de bebelină, după care o luăm. Este superb, minunat, ce mi-am dorit și ce mă împlinește în aceste momente!”

Cine o ajută

Jumătatea trupei Andre este extrem de ocupată, având grijă să își petreacă timpul mereu alături de fiicele sale, Sienna și Venice Victoria. Aceasta a punctat că este ajutată, din când în când, de o prietenă, însă, în rest, se ocupă singură de micuțele sale:

“Nu e ușor să crești doi copii! Am o prietenă care mă mai ajută din când în când, dar cam atât! În rest, sunt doar eu cu fetele mele! Mulțumesc lui Dumnezeu, sunt o femeie puternică, care s-a descurcat întotdeauna, indiferent de situație.

Mereu m-am bazat pe mine! Știu cum să îmi organizez timpul astfel încât să pot să le fac pe toate. Nu depind, cum n-am depins vreodată, de cineva! Reușesc să rezolv toate problemele de una singură. E un subiect pe care aș prefera să nu îl dezbat! (n.r. relația cu foștii parteneri) Avem foarte multe de discutat în rest și cam atât.”

Citește și De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cel de-al doilea copil: “Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

“Nu am stat să mă gândesc la al treilea copil”

Andreea Antonescu se bucură din plin de viața de mămică, iar, înainte să o aibă pe Venice Victoria, aceasta le dezvăluia fanilor că vrea neapărat al doilea copilaș. Iată ce ne-a dezvăluit despre gândurile cu privire la un alt bebeluș:

Cine o ajută pe Andreea Antonescu cu creșterea copiilor, de fapt
Andreea Antonescu și fiicele sale

“Sunt foarte împlinită, întotdeauna mi-am dorit o familie numeroasă, frumoasă, cu înțelegere, iubire, respect, cu tot ce înseamnă! Am fetițele, Dumnezeu mi-a dat doi copii buni și sunt tare bucuroasă și împlinită!

Nu am mai stat să mă gândesc la al treilea copil. În acest moment mi-ar plăcea o familie întreagă, dar știu că Dumnezeu este cu mine, a fost toată viața lângă mine și ne va da exact ce avem nevoie, când avem nevoie!”

Ce spune despre viața amoroasă

Întrebată dacă există cineva special în viața ei, Andreea Antonescu a punctat că, în momentul de față, tot timpul ei este împărțit între cele două fete. Totuși, vedeta este sigură că Dumnezeu îi va aduce ce este nevoie și pe acest plan:

“Da, există! Sienna și Venice! Când să mai ai timp, pe bune? Îți zic programul meu. Spălăm vase, facem piure de fructe, de legume, mai venim și cu alte gustări, preparăm mâncarea pentru Sienna, pachețelul de dimineață, prânzul, vine cina, între timp trebuie făcute gustările pentru Sienna, ca să nu mai zic de cele pentru bebelină, mergem și plimbăm copilul, mai facem și niște teme pentru că fetița cea mare vrea ca mami să fie lângă ea nonstop.

Ulterior, spălăm fetele, face și mami un duș, ne băgăm la somn și noapte bună! Apoi începe o nouă zi la ora 5:45! Eu am zis că știe Dumnezeu ce îmi trebuie, când îmi trebuie, cum îmi trebuie și dacă îmi trebuie! Lăsând gluma, pe asta mă bazez! Dacă este să fie schimbări în viitorul apropiat, o să fie!”

Citește și Andreea Antonescu a îmbrăcat rochia de mireasă. Ce se întâmplă la 2 luni de când a anunțat despărțirea de tatăl mezinei sale. Fanii sunt uluiți

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *