Andreea Antonescu este însărcinată! Vedeta devine mamă pentru a doua oară: “Am ales să aflați direct de la mine”

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu vor deveni părinți
Andreea Antonescu este însărcinată! Vedeta devine mamă pentru a doua oară: “Am ales să aflați direct de la mine”

Andreea Antonescu este însărcinată și urmează să devină mama pentru a doua oară. Cunoscuta artistă a publicat o fotografie în care se vede burta de gravidă, iar în descriere a dezvăluit perioada frumoasă prin care trece.

Andreea Antonescu, mamă pentru a doua oară: “Am ales să aflați direct de la mine”

Andreea Antonescu este însărcinată și a ținut totul secret timp de câteva luni. Acum vedeta le-a dezvăluit fanilor ce i se întâmplă. Artista și iubitul ei, Victor, vor deveni părinți.

“A doua minune din viața mea!😍🥰Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de @victor.vrinceanu1988.

Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase!❤️”, a scris Andreea Antonescu pe pagina sa.

Andreea Antonescu devine mamă pentru a doua oară
Andreea Antonescu este însărcinată și va deveni mamă pentru a doua oară

Cine este Victor Vrînceanu, iubitul Andreei Antonescu

Victor Vrînceanu este un cunoscut jurnalist și prezentator TV. În prezent acesta prezintă o emisiune la ProSport. Andreea și Victor au decis ca o vreme să își țină relația departe de ochii curioșilor. Abia după câteva luni au vorbit despre relația pe care o au. Recent, Andreea Antonescu a fost la America Express, perioadă în care era deja însărcinată.

Andreea Antonescu a vorbit despre al doilea copil încă din luna martie 2022

În trecut vedeta era mulțumită cu faptul că are un singur copilaș. În timp, fetița ei a început să își dorească o surioară. Astfel, Andreea Antonescu se vedea de atunci mămică pentru a doua oară. Potrivit ei, doleanțele copilului devin legi pentru ea. Totodată, spunea Andreea în glumă, speră ca Sienna să nu își dorească încă cinci frați.

“Mult timp am zis amândouă că nu mai vrem un copil, implicit o surioară sau un frățior. Totuși, de vreo 2-3 ani, ei a început să îi surâdă ideea. Mi-a zis că ar prefera o surioară, căci nu ar vrea ca un băiețel să îi roadă jucăriile. Aceasta este o discuție avută în urmă cu câțiva ani.

Ea și-a dorit mai întâi acest lucru, apoi am început să mă gândesc la respectiva variantă. Căci doleanțele copilului devin legi pentru mine. Eram împăcată cu ideea de a avea un singur copil. Dar acum s-a schimbat acest lucru, însă sper să nu își dorească încă 5 copii, e greu”, spunea Andreea Antonescu pentru ego.ro, într-un interviu acordat în luna martie a acestui an.

Andreea Antonescu mai are o fetiță: „Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume”

Andreea Antonescu mai are o fetiță pe nume Sienna. Micuța are 11 ani, iar artista și tatăl ei au divorțat în urmă cu aproximativ patru ani. Nu de puține ori, Andreea Antonescu a povestit despre relația specială pe care o are cu fiica sa.

„Eu i-am dat Siennei toată libertatea din lume. A putut să iasă cu prietenii și cu colegii… dar cu mama după ea. Eu am lucrat la psihicul copilului încă de când avea o zi-două. Era copilul acolo înfășat, în pătuțul ei și eu îi spuneam: ‘Mama ta o să fie cea mai bună prietenă a vieții tale. Tu când o să mergi în club, tu o să ai o masă rezervată într-un colț al clubului și mama ta o să fie în cealaltă parte”,  spunea Andreea Antonescu despre relația pe care o are cu Sienna.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *