Andreea Antonescu îşi doreşte să fie mamă pentru a doua oară: „Sienna ar prefera o surioară” EXCLUSIV

Andreea se vede mămică pentru a doua oară. Își dorește un frate sau o surioară, pentru Sienna.
Andreea Antonescu îşi doreşte să fie mamă pentru a doua oară: Sienna ar prefera o surioară EXCLUSIV

Andreea Antonescu a reușit să construiască, de-a lungul timpului, o relație specială și frumoasă cu fiica ei, Sienna. Vedeta a făcut eforturi să își crească micuța cât se poate mai bine și să o înțeleagă de fiecare dată. Cântăreața ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care ne-a vorbit despre viața de mămică și despre gândul de a mai avea un copil.

Andreea Antonescu, o mămică dedicată: „Ea știe că este cea mai bună prietenă a mea”

Îndrăgita artistă a cucerit românii încă de la primele apariții pe scenă, iar cariera ei este fantastică. Totuși, Andreea Antonescu mai are un rol extrem de important, anume faptul că este mămica unei superbe fetițe. Încă de când a aflat că o să aibă un copil, ea și-a dorit să devină cea mai bună prietenă a Siennei.

„Acesta a fost scopul vieții mele, din momentul în care am rămas însărcinată, mai ales când am aflat că am fetiță, deși nu ar fi stat lucrurile altfel dacă ar fi fost băiat, mi-am dorit ca în mine să găsească copilul cel mai bun prieten. Am vrut ca în momentele în care trebuie să ia anumite decizii în viață să aibă încrederea totală pentru a-mi cere părerea mie, nu prietenilor sau copiilor de vârsta ei, care nu au aceeași experiență. Ea știe că este cea mai bună prietenă a mea, iar eu lupt pentru acest statut, de a rămâne prietena vieții ei, momentan sunt, din spusele ei. Niciodată nimeni nu o să ne iubească și nu o să ne vrea binele mai mult decât părinții noștri”, ne-a spus vedeta.

„Am considerat că noi, adulții, avem cheia”

Andreea Antonescu consideră că totul ține de modul în care oamenii au grijă de micuți, pentru ca aceștia să se formeze într-un mod cât mai armonios. Vedeta a pus accentul pe comunicare în relația cu fiica sa, astfel că îi explică micuței totul, în timp ce o lasă să aibă anumite alegeri:

„Fiica mea nu are o vârstă înaintată, face 11 ani pe 24 mai. Este important să am înțelepciunea necesară pentru a o lăsa să ia o decizie care poate nu este atât de bună. Însă totul ține de asumarea ei. Bineînțeles, nu o să îmi las niciodată copilul să facă lucruri care i-ar face rău fizic. Dar există câteva exemple care au avut sens în viața noastră. Când eram în parc și alerga, o luam și îi explicam să nu mai alerge, ținând cont că există posibilitatea de a se lovi.

Bineînțeles, ea decidea să alerge în continuare. Așa că inevitabil cădea și se lovea, așa că trebuia să am grijă de ea. Atunci mă întreba de unde știu, astfel că îi explicam că și eu am fost ca ea, că nu am ascultat și că m-am lovit. Dar toate deciziile îi aparțin în continuare. Întotdeauna am considerat că noi, adulții, avem cheia. Cred că trebuie să avem suficiente cuvinte în vocabular pentru a face un copil să înțeleagă anumite lucruri. Însă nu consider că a țipa la un micuț reprezintă o soluție pentru ca el să țină cont de sfatul tău”.

Andreea și fiica ei, Sienna
Andreea și fiica ei, Sienna

Sienna, mândră de Andreea Antonescu și de Andreea Bălan

Sienna este o fetiță norocoasă, ținând cont că le are alături pe Andreea Antonescu și de Andreea Bălan. Cele două au fost înzestrate cu mult talent, dar sunt și extrem de dedicate atunci când vine vorba despre familia lor. Fiica artistei a luat contact cu evenimentele și cu emisiunile de la o vârstă fragedă:

„De când era mică, ea a tot mers cu mine la evenimentele pentru copii și la emisiuni. Am încercat să fiu și puțin retrasă, nu pot să spun că am acceptat să merg la orice emisiune cu ea. În plus, Andreea (n.r. Bălan) este nașa Siennei. Așa că ea mereu mi-a zis că este foarte mândră și se simte foarte norocoasă pentru că mama și nașa ei sunt artiste. Încercam să îi explic atunci când mergeam la Teo Trandafir sau la Cătălin Măruță că suntem la televizor. Și că ne văd copiii și toți colegii ei. Ea a înțeles povestea încă de când era micuță”.

„Mi-ar plăcea să am puteri supranaturale și să o apăr de tot ce este rău”

Sienna seamănă cu mama sa atunci când vine vorba despre frumusețe și talent. În cazul în care micuța ar deveni persoană publică, Andreea Antonescu a mărturisit că o să îi fie alături și o să îi dea încredere:

„Aș vrea să o apăr de tot ce este rău și de tot ce i-ar putea provoca durere în suflet. Pe de altă parte, sunt convinsă că fiecare persoană are calea sa, așa că oricât de mult mi-aș dori să fiu acolo, va trebui să treacă prin anumite lucruri. Din păcate, lucrurile rele ne-au format pe toți și ne-au determinat să ajungem unde ne aflăm în ziua de astăzi.

Mi-ar plăcea să am puteri supranaturale și să o apăr de tot ce este rău, dar știu că nu pot. O să îi dau sfaturi, o să fiu lângă ea și o să îi arăt fiecare variantă a situației, o să îi dau încredere în ea, acesta este cel mai important lucru”.

Se vede mămică pentru a doua oară

În trecut, vedeta era mulțumită cu faptul că are un singur copilaș, mai ales pentru că Sienna este deosebită. Cu toate acestea, în timp, fetița ei a început să își dorească o surioară. Astfel, Andreea Antonescu se vede mămică pentru a doua oară:

„Întotdeauna, schimbările din viața mea sunt făcute cu acordul Siennei. Ea rămâne cea mai bună prietenă din viața mea. Mult timp am zis amândouă că nu mai vrem un copil, implicit o surioară sau un frățior. Totuși, de vreo 2-3 ani, ei a început să îi surâdă ideea. Mi-a zis că ar prefera o surioară, căci nu ar vrea ca un băiețel să îi roadă jucăriile. Aceasta este o discuție avută în urmă cu câțiva ani.

Ea și-a dorit mai întâi acest lucru, apoi am început să mă gândesc la respectiva variantă. Căci doleanțele copilului devin legi pentru mine. Eram împăcată cu ideea de a avea un singur copil. Dar acum s-a schimbat acest lucru, însă sper să nu își dorească încă 5 copii, e greu”.

Andreea și Sienna au o relație mamă-fiică superbă
Andreea și Sienna au o relație mamă-fiică superbă

Andreea Antonescu a demonstrat că o relație bună se poate păstra și după o despărțire

Frumoasa artistă și tatăl fiicei sale, Traian Spak, au păstrat o relație civilizată după despărțire, oferind un exemplu pentru multe persoane. Vedeta recunoaște că separările nu ar trebui să ducă la numeroase certuri, iar discreția este necesară.

„Eu și Traian suntem în relații foarte bune. Trebuie să fim oameni civilizați, însă depinde de fiecare dintre noi. Ținând cont că ai împărțit o perioadă de viață alături de o persoană, iar relația s-a încununat cu un copil, nu înțeleg de ce trebuie să aruncăm cu vorbe dureroase. Am împărțit ani de zile împreună. Nu înțeleg de ce ar trebui să existe certuri. Mai ales că noi nu suntem acel gen de oameni. Nu ne place ideea de scandal.

Eu așa sunt ca om. În spatele imaginii pe care o am, nu mi-a plăcut să ies în evidență prin viața personală. Anumite lucruri se termină când închidem ușa din locuință. Nu trebuie să expunem totul cu orice preț. O carieră nu se clădește așa, iar în cazul meu, vorbim de 20 și ceva de ani. Am avut noroc că publicul m-a iubit, m-a protejat și s-a regăsit în povestea mea”, ne-a povestit ea.

Ce spune despre un nou mariaj

Andreea Antonescu nu este o persoană care își face planuri pe termen lung. Vedeta se bucură de iubirea publicului și are o fetiță care îi face fiecare zi mai frumoasă. Când vine vorba despre o nouă căsătorie, ea se vede din nou mireasă, însă doar dacă acest lucru o să vină natural:

„Da, mă gândesc (n.r. la o nouă căsnicie). Dacă este să fie, este mai mult decât bine venit. Dacă este să nu fie, nu cred că pot să schimb într-un fel situația. Nu sunt genul de persoană care spune că trebuie să mă mărit. Nu există așa ceva. Lucrurile se aranjează în așa fel încât dacă este să se întâmple, o să se întâmple”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
7.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *