Andreea Antonescu, interviu emoționant EXCLUSIV: “Sienna a plecat din România după ce am născut.” Fiica ei nu a aflat despre separarea de tatăl mezinei VIDEO

“Sienna a plecat din România după ce am născut, dar nu până în momentul în care noi doi ne-am separat"

Andreea Antonescu ne-a oferit un interviu emoționant, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre viață, prietenie, relații, fiicele sale și multe altele. Superba vedetă, care este iubită de români încă de când se afla la o vârstă fragedă, ne-a explicat că nu a apucat să discute cu Sienna despre despărțirea de tatăl mezinei sale, căci fiica ei cea mare a plecat în America înainte ca micuța ei surioară să vină pe lume.

Andreea Antonescu: “Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect”

Artista ne-a explicat că Sienna nu a aflat despre separarea de Victor Vrînceanu. Chiar dacă micuța are acces la anumite știri, atât ea, cât și mama ei, încearcă să limiteze accesul, mai ales pentru că fiica cea mare se află la o vârstă fragedă. Andreea Antonescu este o mămică feroce, însă și prietena cea mai bună a Siennei:

“Nu am discutat încă cu Sienna pe acest subiect, da. Ea mai are acces, (n.r. la știri) dar eu și mama mea încercăm să îi restricționăm, să spunem, unele lucruri. La urma urmei, este un copilaș de 12 ani. Consider că, poate, cea mai bună variantă este să vorbesc cu ea față în față. Întotdeauna mi-am dorit și mi-am promis, încă de când am rămas însărcinată cu Sienna, că o să fac tot posibilul ca să devin cea mai bună prietenă a ei ca ea să aibă încredere în mine, să discute cu mine absolut orice. Nu vreau să îi îngrădesc libertatea și dreptul de a avea prieteni, dar am considerat că, comparativ cu prietenii pe care îi are, eu, cu o experiență de viață și o diferență de vârstă, aș putea să îi dau sfaturi mai înțelepte. Pe de altă parte, în viața aceasta, părinții sunt cei care te iubesc necondiționat și te vor iubi indiferent de situație. Mă gândesc că eu aș fi persoana care ar ști exact ce sfaturi să îi dea, deși am plecat întotdeauna de la premisa că trebuie să ascult foarte mult dorințele și doleanțele ei. Îi explic toate variantele, soluțiile, dar decizia finală îi apariține ei. Până în acest moment, mi-a reușit.”

“Sienna a plecat din România după ce am născut”

Superba artistă a completat că Sienna, fiica ei minunată, a plecat din România spre America înainte ca mezina familiei să vină pe lume. Astfel, Andreea Antonescu, fiind o mamă extrem de implicată, a luat decizia de a discuta față în față cu fiica ei cea mare despre despărțirea de Victor Vrînceanu:

“Sienna a plecat din România după ce am născut, dar nu până în momentul în care noi doi ne-am separat. Am considerat că, decât să o anunț prin FaceTime sau telefon, mai bine ne vedem față în față și discutăm acest subiect. Mă gândesc, nu știu. Când eram mică, mi s-a spus la un moment dat: “Andreea, ai grijă! Cele mai grele două meserii sunt de părinte și terapeut!”. Am realizat că așa este. Este greu să fii părinte. Dar, pe de altă parte, cele mai mari satisfacții ale vieții de aici ți le iei. Dar trebuie să stai să gestionezi, te ocupi de un suflețel inocent, care te vede ca pe Dumnezeu, care te vede un gigant, un puternic. Atunci, este greu să nu dezamăgești un suflet curat și sincer, care te iubește necondiționat.”

Citește și De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cel de-al doilea copil: “Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Antonescu, interviu emoționant EXCLUSIV pentru Ego
Andreea Antonescu, interviu emoționant EXCLUSIV pentru Ego

“În ultima perioadă, am vorbit și mai des cu mama la telefon”

Mama Andreei Antonescu se află în America, alături de Sienna. Andreea Antonescu ne-a mărturisit că, în ultima perioadă, a vorbit mai des cu femeia care i-a dat viață, mai ales pentru că au avut loc diverse schimbări, căci o despărțire schimbă lucrurile:

“În ultima perioadă, am vorbit și mai des cu mama la telefon. Ce să spun, întotdeauna am fost o persoană ușor mai retrasă sau o persoană care a preferat să rezolve perioadele mai grele cu ea însăși. Nu am vrut să îi împovărez pe cei din jurul meu cu problemele mele. În al doilea rând, am considerat că cele mai bune decizii sunt cele pe care le iau eu pentru că știu toate datele problemei. Cei din jurul meu, oricât mi-ar fi de apropiați, pot să fie influențați de unele situații, pozitive sau negative. Am zis că dacă în viața asta vreau să dau vina pe cineva, este corect și normal să dau vina pe mine și să îmi asum. Da, cer păreri și mi-a plăcut întotdeauna să cer sfaturi dacă le cer, dar deciziile finale, fiind vorba de viața mea, trebuie să îmi aparțină.”

Citește și În ce relație a rămas Andreea Antonescu, după despărțire, cu tatăl mezinei sale: “Am încercat să găsesc toate variantele și toate posibilitățile” VIDEO EXCLUSIV

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *