Andreea Bălan a răbufnit! Nu a mai rezistat și a dat replica, după ce a fost acuzată că se ține scai după Victor Cornea

Andreea Bălan nu s-a mai abținut și i-a dat replica unei internaute, care a acuzat-o că se ține scai după Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de mai multă vreme, însă se pare că nu toată lumea vede cu ochi buni relația lor. O internaută a acuzat-o, de curând, pe cântăreață că se ține scai după sportiv și nu îl lasă să se concentreze la tenis. Ulterior, artista a răbufnit pe internet, după ce a văzut acel comenatriu. Iată ce replică a dat vedeta!

Ce i-a răspuns Andreea Bălan unei internaute, după ce aceasta i-a reproșat că se ține scai după Victor Cornea

De când se află într-o relație de dragoste cu Victor Cornea, Andreea Bălan este în culmea fericirii și nu ezită să împartă bucuria și cu fanii virtuali. Ori de câte ori are ocazia, jurata de la Te cunosc de undeva postează filmulețe sau fotografii cu partenerul ei, iar iubirea lor pare tot mai puternică pe măsura ce trece timpul.

Mai mult decât atât, vedeta îl însoțește peste tot pe tânărul tenismen, inclusiv la turnee. Acest lucru a fost remarcat şi de internauţi, însă unii au criticat-o pe blondină și au acuzat-o că se ține scai de sportiv și nu-l lasă pe acesta să se concentreze la ceea ce are de făcut pe teren.

Citește și Andreea Bălan a spart banii pe vacanța din Australia. Cât costă camera de hotel în care s-a cazat cu Victor Cornea, are o priveliște fabuloasă!

Andreea Balan a rabufnit 6
Comentariul pe care l-a primit Andreea Balan pe Instagram

Andreea Bălan s-a luat la ceartă cu o internaută. Cântăreața a replicat dur

În prezent, cei doi amorezi se află în Australia, unde Victor Cornea va participa la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. Cântăreața a publicat mai multe imagini de acolo pe rețelele sociale.

”Azi am văzut pentru prima oară ursuleți Koala și am hrănit canguri și wallabies și m-am bucurat ca un copil (tot timpul mă bucur ca un copil). Sunt așa drăgălași și liniștiți.

Călătorind, învățăm foarte multe despre noi, cum să ne bucurăm de viață, de natură, de prezent, de oamenii pe care îi iubim și mai ales, călătoriile ne arată cât de mici suntem în acest univers. Pentru clipele petrecute aici trebuie să fim foarte recunoscători!”, a scris blondina pe Instagram.

Ulterior, o internaută a acuzat-o pe solistă că petrece prea mult timp cu Victor Cornea. ”Cred că ar trebui lăsat să-și facă turneele liniștit. Dacă vrea să câștige meciurile.”, a fost mesajul primit de Andreea Bălan.

Vedeta nu s-a putut abține și i-a oferit o replică dură internautei: ”Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină.”

Citește și Andreea Bălan, gest suprem de iubire pentru Victor Cornea. Nu a mai făcut asta pentru nimeni: “Nu credeam și nu visam”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *