Andreea Bălan a reușit să se îngrașe la America Express. Care au fost cele mai grele momente pentru ea și Andreea Antonescu: “Am plâns mult amândouă!” VIDEO EXCLUSIV

Ce spune despre sarcina Andreei Antonescu: ”Un copil este o binecuvântare!”
Andreea Bălan a reușit să se îngrașe la America Express. Care au fost cele mai grele momente pentru ea și Andreea Antonescu: “Am plâns mult amândouă!” VIDEO EXCLUSIV

Andreea Bălan a făcut echipă cu Andreea Antonescu pentru a le oferi un show de neuitat admiratorilor concursului ”America Express” (Antena 1). Vedetele au acceptat orice provocare, astfel că fanii de-abia așteaptă ca emisiunea să se difuzeze. Într-un interviu în exclusivitate pentru Ego.ro, superba artistă ne-a explicat că nu a slăbit, ba chiar a reușit să se îngrașe, având grijă să le ceară gazdelor de mâncare și, uneori, chiar și pachețel. Mai mult, ea ne-a dezvăluit care au fost cele mai grele momente.

Andreea Bălan: “În loc să slăbesc la ei, acolo m-am îngrășat”

Chiar dacă nu se vede, ținând cont că Andreea Bălan are o siluetă de vis, vedeta ne-a dezvăluit că a reușit să se îngrașe la America Express. Aflată la ”Elle New Media Awards”, artista a povestit că ea și Andreea Antonescu s-au topit de dorul copiilor. Cele două mămici extrem de dedicate nu s-au lăsat doborâte de nicio provocare, însă au plâns în momentele în care își doreau să își strângă în brațe fiicele.

Reporter Ego: Andreea, arăți exceptional! Ce ai făcut în ultima vreme?

Andreea Bălan: Am dormit pe unde am apucat, am mers mult pe jos, am alergat după mașini la autostop, am căutat cazări. Gândaci nu am mâncat, dar am mâncat răbdări prăjite și biscuiți și chec. Și chiar m-am îngrășat. În loc să slăbesc la ei, acolo m-am îngrășat. Vorbim despre America Express.

Reporter Ego: Vrei să îmi spui că te-ai îngrășat la America Express?

Andreea Bălan: Da, dar eu furam mâncare de unde puteam. Glumesc. Primeam pachețel sau ceream de la gazdele noastre dragi care ne cazau. Mă duceam la frigider. Aveau, nu aveau, mâncam frigiderul.

Reporter Ego: Îi mâncai și mâncarea Andreei?

Andreea Bălan: Nu, dar ea a mâncat gândaci, a mâncat furnici, a mâncat. O să vedeți, când se va difuza, în curând, la Antena 1.

“Acesta a fost cel mai greu lucru, de fapt, în rest nu ne-a doborât nimic”

Reporter Ego: Dar nu te-a apucat plânsul după fetițe?

Andreea Bălan: Ba da. Am plâns mult amândouă. Acesta a fost cel mai greu lucru, de fapt, în rest nu ne-a doborât nimic. Decât dorul de fete.

Reporter Ego: Cum au reacționat fetele când te-ai întors?

Andreea Bălan: Le-a fost foarte dor de mine și s-au bucurat tare mult. Mă așteptam să doarmă până la ora aceea târzie, în noapte, dar erau treze, mă așteptau. Și, după aceea, după ce ne-am pupat, îmbrățișat și am plâns, au vrut să vadă jucăriile pe care le-am adus.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, colege la America Express

Le-a făcut o bucurie fiicelor, la întoarcerea în țară

Reporter Ego: Ai adus jucării?

Andreea Bălan: Așa le-am promis. În momentul în care am luat telefonul, le-am sunat și le-am promis că vin de departe și le aduc jucării. Doar că bagajele au fost pierdute, jucăriile nu au mai ajuns. Eu le-am promis jucării și nu aveam jucării, aveam și eu, așa, ceva din Amsterdam, din aeroport. A trebuit a doua zi să mergem la un magazin de jucării și să luăm jucării, pentru că, altfel, nu era bine. După două săptămâni au venit și bagajele, cu alte jucării.

Reporter Ego: Cum s-a schimbat relația dintre tine și Andreea de prietenie? Sigur acolo ați plâns una pe umărul celeilalte.

Andreea Bălan: Noi ne cunoaștem foarte bine, ne cunoaștem ca în palmă. A fost destul de ușor să ne gestionăm una pe cealaltă. De aceea am și făcut o echipă bună și de aceea am și mers împreună. O să vedeți tot ce a fost când se va difuza emisiunea. Clar că a fost ușor pentru noi.

Ce spune despre sarcina Andreei Antonescu: “Un copil este o binecuvântare!”

Reporter Ego: Andreea acum îți calcă pe urme și va avea al doilea copilaș.

Andreea Bălan: Un copil este o binecuvântare întotdeauna!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.6 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.