Ce a spus Andreea Bălan despre noul iubit. Celebra artistă și-a dorit să împărtășească cu fanii aceste lucruri

Vedeta le-a făcut fanilor mărturisiri emoționante
Ce a spus Andreea Bălan despre noul iubit. Celebra artistă și-a dorit să împărtășească cu fanii aceste lucruri

Andreea Bălan iubește din nou și acest lucru poate fi remarcat cu fiecare apariție a sa, fie că este în mediul online sau la TV. Artista radiază de fericire, semn că după două relații eșuate a întâlnit persoana potrivită. Iată ce le-a dezvăluit recent vedeta fanilor, despre noul ei iubit.

Ce a spus Andreea Bălan despre noul iubit

Andreea Bălan s-a întors la mijlocul lunii iulie din aventura vieții ei, America Express, iar pe aeroport a fost așteptată de noul iubit cu un buchet mare de flori, potrivit voxbiz.ro. Alături de același tânăr misterios fusese surprinsă vedeta și înainte de plecarea peste Ocean.

Despre noua persoană din viața Andreei Bălan se spune că ar fi un om de afaceri care s-ar fi îndrăgostit iremediabil de cântăreață și care ar fi dispus chiar să o ceară de soție.

Andreea Bălan a vorbit, într-un vlog, pe pagina ei de YouTube, despre noua relație. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, jurata de la Te cunosc de undeva! a clarificat și subiectul privind viața personală. Ea a mărturisit că, în urma greșelii pe care a făcut-o când se afla în relațiile trecute, aceea de a-și expune public viața privată, nu își mai dorește să vorbească despre acest aspect al vieții sale.

Decizia luată de îndrăgita artistă

„Mulți dintre voi m-ați întrebat dacă am un iubit. Înțeleg această curiozitate a voastră, dar vreau să mă înțelegeți și să respectați că nu îmi mai doresc să se știe și să se vorbească despre această parte personală. Prefer ca pentru buna dezvoltare a unei astfel de relații de iubire, totul să fie foarte discret și eu să îmi trăiesc iubirea departe de ochii presei și ai curioșilor și departe de toate comentariile urâte. Consider că am făcut această greșeală, să expun viața mea personală.

Fie că mi-am dorit, fie că nu mi-am dorit, tot a fost expusă și foarte exagerată. Cu toții trecem prin despărțiri, iubiri neîmpărtășite la un anumit nivel, dar nu sunt singura care se desparte o dată, de două ori, de trei ori și nu sunt singura care e divorțată și care își crește copiii singură. Așa că pentru mine toate aceste experiențe nu au fost negative, pur și simplu le-am luat ca pe niște experiențe de viață, care m-au învățat cum să fiu o femeie mai bună, mai calmă, mai inteligentă, mai așezată. Sunt foarte fericită cu parcursul vieții mele. Nu regret absolut nimic din ceea ce s-a întâmplat. Toate m-au adus să fiu femeia de astăzi. Eu sunt foarte fericită cu ceea ce am devenit astăzi. În viața mea se întâmplă lucruri perfect normale așa cum se întâmplă în viețile tuturor.”, a mărturisit artista.

Ce a spus Andreea Bălan despre noul iubit
Andreea Bălan

Ce spune despre relația cu fostul soț

Andreea Bălan a fost sinceră în continuare și a povestit în ce relații a rămas cu fostul ei soț, George Burcea. Cei doi au divorțat cu scandal, iar în ultima vreme și-au tot adus acuzații unul celuilalt pe diverse teme.

Cântăreața a explicat că tatăl fetițelor sale este prezent în viața micuțelor atât cât poate și cât îi permite sentința judecătorească privind custodia lor, respectiv două weekend-uri pe lună. Totuși, în afara lucrurilor ce țin strict de fetițe, cei doi nu își vorbesc absolut deloc.

În ultimii doi ani s-au scris foarte multe lucruri neadevărate despre mine. Nu am stat să le dezmint și am vorbit foarte puțin despre viața personală, de tatăl copiilor mei și de divorț, pentru că am considerat că trebuie să existe respect față de Ela și de Clara și fetele mai târziu să nu găsească online tot felul de reportaje, articole și lucruri neadevărate. Din păcate nu a fost la fel situația și din cealaltă parte și din acest motiv nu există absolut nicio relație cu tatăl fetelor. Pur și simplu vine și le ia weekend-urile 1 cu 3, conform sentinței și atât. Este prezent în viața lor, atât cât se poate și cât își dorește. În rest, eu și mama ne ocupăm de creșterea Elei și a Clarei, de tot ce înseamnă educație, de tot ce înseamnă viața lor.

N-am stat să dezmint toate articolele negative scrise de-a lungul anilor, deoarece asta ar fi însemnat ca aproape în fiecare zi să ies și să dezmint toate inepțiile. Cred că asta m-a făcut să fiu o doamnă. M-am gândit că cine mă cunoaște cu adevărat și cine mă apreciază nu crede toate tâmpeniile care se scriu. Atât timp cât eu sunt împăcată cu mine și știu unde și cât am greșit, nu trebuie să vin să mă justific în fața nimănui.

După o perioadă de la divorțul de George Burcea, Andreea Bălan și-a găsit iniștea în brațele altui bărbat, Tiberiu Argint. În urmă cu un an însă, cei doi s-au despărțit, iar de atunci, vedeta nici măcar nu i-a mai pronunțat numele.

10 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.