Andreea Bălan, accident îngrozitor. A ajuns de urgenţă la spital: „Mi-au cusut buza de sus”

Andreea Bălan a suferit un accident care o va lăsa cu cicatrice pentru tot restul vieții
Andreea Bălan, accident îngrozitor. A ajuns de urgenţă la spital: „Mi-au cusut buza de sus”

Andreea Bălan, de urgență la spital. S-au scurs clipe de coșmar pentru artista în vârstă de 37 de ani. Ea s-a accidentat destul de serios din cauza neatenției și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ghinionul cântăreței este cu atât mai mare cu cât va rămâne cu o cicatrice pe viață.

Andreea Bălan a ajuns de urgență la spital după ce și-a spart buza de sus

Andreea Bălan este considerată o artistă completă. În spectacolele sale îmbină perfect melodiile cu elemente de coregrafie executate fără cusur. Cântăreața este mereu într-o formă fizică de invidiat, iar acest lucru s-a văzut și la show-ul „Dancing on ice” unde a avut o prestație extrem de apreciată, alături de partenerul ei, Gabriel Coconu.

Însă cu toate acestea, vedeta a suferit cea mai gravă accidentare nu la antrenamentele obișnuite, ci atunci când a ieșit la o plimbare de relaxare pe role alături de fiicele sale. Andreea Bălan s-a împiedicat, a călcat un pic strâmb și a căzut cu fața de bordură, lovindu-se în zona buzelor. Solista a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a-i opri sângerearea abundentă.

Medicii i-au cusut buza de sus și din fericire artista se simte mai bine. Andreea Bălan a povestit totul pe rețelele de socializare.

„Ieri a fost o zi memorabilă care va rămâne întipărită un pic pe față mea (la propriu). La trei minute după ce am făcut această poză veselă am pupat bordura la propriu. Că de, am crezut că pe role e la fel ca pe gheață, dar am aflat că e mai greu și căzăturile sunt mai dureroase. Rămâi lipit de asfalt, nu aluneci. Am avut nevoie de cusături în urgență, iar doctorul Zamfirescu mi-a cusut buza de sus.

Oftica mare e că am căzut așa simplu în față casei după 3 luni în care am făcut acrobații și nebunii pe gheață.

În concluzie, câteodată nu sunt chiar wonderwoman, mai și cad (la propriu și la figurat), dar mă ridic și merg la doctor, sau îmi sun grupul de suport (psihic) și îmi revin instant, îmi iau pelerina și zbor iar. Noroc că am filmări la Te cunosc de undeva săptămâna viitoare și până atunci îmi trece. Stay safe & take care when skateing. Love you all”, a fost mesajul pe care l-a scris Andreea Bălan în dreptul unei imagini în care apare alături de fiicele sale, cu puțin timp înainte de accidentare.

În curând va începe un nou sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”. Andreea Bălan: „Vor fi o mulțime de surprize și emoție la dublu”

Pe 30 aprilie va debuta noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la ora 20.00, la Antena 1. Show-ul prezentat de Alina Pușcaș și Pepe și jurizat de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan promite să fie unul cu mari surprize, multă voie-bună și transformări fabuloase.

Cuplurile din acest sezon vor fi: Ilona Brezoianu şi Florin Ristei, Alexia Ţalavutis şi Dima Trofim, Jazzy Jo şi Zarug, Ana şi Monica Odagiu, Maria Buză şi Paula Chirilă, Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu, Emi şi Cuza şi Carmen Chindriş şi Romică Ţociu.

„Abia aşteptam, cu toţii, revenirea pe platoul de filmare! Ne bucurăm că şi după 17 sezoane, telespectatorii ne întâmpină cu căldură şi abia aşteaptă reîntâlnirea cu noi. Din 30 aprilie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, le aducem un sezon nou-nouţ, cu o mulţime de surprize şi emoţie la dublu!”, a declarat Andreea Bălan, jurata care va puncta coregrafiile fiecărei ediţii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *