Andreea Bălan, despre legătura cu Petrișor Ruge. Ce a dezvăluit acum vedeta despre partenerul ei de scenă: “Unul fără celălalt nu se poate!” VIDEO EXCLUSIV

Cei doi lucrează împreună de 17 ani

Andreea Bălan este cunoscută pentru show-urile excepționale pe care le face. Aceasta nu refuză vreo provocare, astfel că, de-a lungul anilor, a făcut tot felul de acrobații, fiind o dansatoare talentată și o cântăreață adorată. Aceasta ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre legătura pe care o are alături de Petrișor Ruge, partenerul său de scenă.

Fiicele ei sunt obișnuite să o vadă dansând

Fiicele Andreei Bălan sunt îndreptate către artă, astfel că vedeta are grijă să investească în visul lor. Ella și Clara sunt obișnuite să o vadă pe mama lor dansând, mai ales pentru că aceasta repetă cu Petrișor Ruge și echipa sa chiar și acasă pentru a se asigura că fanii au parte de spectacole de neuitat:

“Au zis că vor să fie cântărețe și atunci le-am mutat la George Enescu. Urmează să facă și pian. Fac înot, patinează, fac tot felul de lucruri. Mă lovesc, sunt plină de vânătăi, de obicei nu știu când mă lovesc. (n.r. la dans) Și ele dansează. Ella ia cursuri de dans, sunt convinsă că talentul se moștenește. Din doctori ies doctori, din artiști tot artiști. Ce pot să fie? Actrițe, cântărețe sau balerine. Petrișor și fetele vin des la noi acasă, repetăm împreună. Ele sunt obișnuite să o vadă pe mami zburând. Petrișor le ia și pe ele, dansează și cu ele, astfel că sunt obișnuite.”

Ce spune despre Petrișor Ruge

Andreea Bălan și Petrișor Ruge dansează de 17 ani împreună, bucurându-se, în același timp, de o legătură de prietenie indestructibilă. Vedeta ne-a mărturisit că se înțelege din priviri cu partenerul său de scenă. Mai mult, cei doi se aseamănă în anumite privințe:

“Noi dansăm de 17 ani împreună. Este cea mai longevivă relație de prietenie, dar și de scenă. Unul fără celălalt nu se poate. Ne completăm foarte bine pe scenă și ne înțelegem foarte bine ca prieteni. Ne înțelegem deja din priviri. Pe scenă pur și simplu ne uităm unul la celălalt și știm deja ce trebuie să facem, ce urmează. Ne asemănăm ca ambiție. Dacă nu eram amândoi suficient de nebuni și de ambițioși nu aveam cum să facem toate acrobațiile și toate lucrurile grele. Sunt foarte grele. Pare că sunt ușor executate, dar când un lucru pare ușor înseamnă că e o muncă foarte mare în spate ca să pară așa, dar este greu.”

Citește și Ce spune Andreea Bălan, după ce a fost acuzată că a trișat la America Express: „Dacă îmi dai penalizare mică, eu fac ce mă taie capul”. Părerea ei despre câștigătorii Cătălin Bordea și Nelu Cortea VIDEO EXCLUSIV

“Îmi trebuie un partener de dans la fel de agitat”

Chiar dacă a mai încercat să danseze, de-a lungul timpului, cu alți băieți, Andreea Bălan a revenit la partenerul său de scenă de fiecare dată. Vedeta ne-a mărturisit că are nevoie de un coleg agitat, plin de energie. De asemenea, cântăreața a punctat că acest lucru se aplică și în viața personală, unde are nevoie de un bărbat mai puternic ca ea:

“Doar Petrișor. (n.r. îi face față atunci când vine vorba de dans) Am mai încercat, de-a lungul timpului, să mai dansez și cu alți băieți. Eu sunt foarte agitată, am o energie foarte mare și îmi trebuie un partener de dans la fel de agitat sau poate și mai și, care să mă strunească, să mă stăpânească și să mă conducă. Ca și în viața personală, eu sunt o femeie foarte puternică și îmi trebuie un bărbat mai puternic ca mine.”

Citește și De ce nu a ales-o Andreea Antonescu pe Andreea Bălan nașă pentru cel de-al doilea copil: “Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri” VIDEO EXCLUSIV

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *