Andreea Bălan, despre rolul de mamă singură: „Sunt foarte multe femei care își cresc copiii singure și își refac viața”. Ce sfat le dă mamelor care trec printr-un divorț VIDEO EXCLUSIV

Andreea Bălan, despre fetițele ei: „Cel mai important este să fie fericite și să se joace”

Andreea Bălan este una dintre mămicile extrem de dedicate din showbiz-ul românesc, având grijă ca micuțele ei, Ela și Clara, să aibă parte de tot ce este mai bun. Vedeta le-a sugerat tuturor mămicilor să ceară ajutor atunci când simt că au nevoie de o pauză. De asemenea, în exclusivitate pentru Ego.ro, ea a oferit și un sfat pentru femeile care trec printr-un divorț.

Andreea Bălan: “Indiferent de greutăți, apreciem ce avem, atât cât avem și trăim această viață că doar una avem”

Andreea Bălan este o mămică mândră. Vedeta pune fericirea fiicelor sale pe primul loc. Cântăreața ne-a recunoscut că, pentru ca mamele să fie mereu într-o formă bună atunci când petrec timp cu micuții lor, este necesar să ceară ajutor atunci când vor să aibă parte de o pauză:

“Vreau să fie fericite. Cel mai important este să fie fericite și să se joace. Cât mai mult să se joace. Eu și buni, amândouă, avem grijă de ele din toate punctele de vedere. Mi-a fost foarte dor de ele (n.r. când a fost la America Express) și acum încerc să compensez cât mai mult, să stau nonstop cu ele pentru că am fost plecată o lună și ceva. Nu (n.r. nu are momente grele). Să zicem, când erau mai mici, căci acum a devenit ușor, sunt mari, vorbesc, merg la grădiniță, Ela este în clasa 0. Devine din ce în ce mai ușor.

Citește și: Andreea Bălan, adevărul despre pensia alimentară pe care o plătește George Burcea. Câți bani le dă lunar fetițelor

Dar, când erau mici, da, era greu pentru că erau apropiate de vârstă și na, una mergea de-a bușilea, una voia ceva. Și atunci am avut ajutor. Este foarte important, într-adevăr, pentru o mămică, atunci când simte că nu mai poate, să își ia timpul ei, să se retragă într-o cameră, să se relaxeze, să facă o baie și să ceară ajutor. Sunt multe mămici care poate nu…nu mă refer aici la bone, poate nu îți permiți o bonă. Mă refer la o mamă, o prietenă, o amică. Cere ajutor ca să poți să fii limpede și să ai grijă de copiii tăi în continuare, cu zâmbetul pe buze. Copiii nu trebuie să te simtă tristă sau supărată.”

Mama ei o ajută în fiecare clipă

Cântăreața are parte de un ajutor de nădejde. Aceasta se bucură de faptul că mama îi este aproape în orice clipă, astfel că femeia care i-a dat viață se ocupă de întreținerea casei, dar și de bunăstarea celor două micuțe atunci când artista este ocupată:

“La mama (n.r. se duce când are nevoie de ajutor). Normal, mama locuiește cu noi. Mama are grijă de casă, mama are grijă de tot. Mama are 3 fete. Fără mama, am muri de foame. Este de toate mama. Face cumpărăturile, are grijă de casă, de pisică, avem și două broaște, avem și un papagal. Aveam și un cățel, dar nu mai avem că deja era prea greu.”

Andreea Bălan, sfat pentru mamele care trec printr-un divorț
Andreea Bălan și cele două fiice ale sale

Ce sfat are pentru mamele care trec printr-un divorț

În același timp, artista le-a oferit mămicilor care trec printr-un divorț un sfat. Vedeta a susținut că despărțirile nu mai sunt un subiect tabu în zilele noastre, astfel că femeile trebuie să își amintească de faptul că au parte de multe bucurii aduse de copii:

“Trăim într-o epocă, într-o perioadă, în care despărțirile sunt așa, na…oamenii nu se mai comit pe toată viața. Bărbații nu mai sunt atât de pe long term ca pe vremuri și nu mai sunt atât de asumați. Nu sunt nici prima și nici ultima și sunt foarte multe femei care își cresc copiii singure și își refac viața fără nicio problemă, adică deja e OK.

Trebuie să privești situația prin care ai trecut și din alt punct de vedere, să vezi partea plină a paharului, să vezi că ai doi copii minunați sau un copil sau trei sau câți ai, să privești că sunt un dar de la Dumnezeu și că indiferent dacă mai ești sau nu cu bărbatul respectiv, acei copiii sunt pe viață și sunt cu tine, te iubesc, îți dau o iubire pură. Indiferent de greutăți, apreciem ce avem, atât cât avem și trăim această viață că doar una avem. Mâine, poimâine, așa, într-o secundă, poți să nu mai trăiești, să nu mai fii aici. Ai clipit și nu mai ești pe pământ, puf!”

Video: Dorin Marinuș

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.