Andreea Bălan, despre viața ei amoroasă: „Statusul meu sentimental e extraordinar”. Mărturisirea uimitoare făcută de artistă

“Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea”

Andreea Bălan a încercat în ultima vreme să își țină viața personală departe de ochii curioșilor. Celebra artistă nu a mai vorbit despre situația ei din punct de vedere amoros, dar iată că acum a făcut o mărturisire uimitoare.

Andreea Bălan: “Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea”

Cunoscuta cântăreață mărturisește că vrea să păstreze discreție în ceea ce privește viața ei sentimentală. Nu își mai dorește să mai expună această parte în spațiul public. Andreea Bălan declară că de-a lungul timpului viața sa amoroasă a fost prea expusă și discutată, iar de cele mai multe ori acest lucru s-a întâmplat fără voia sa.

“Tot universul se bazează pe iubire și noi suntem iubire. Statusul meu sentimental e extraordinar. Sunt foarte fericită și recunoscătoare cu tot ceea ce am în viața mea. (…) Îmi doresc să păstrez discreția asupra acestui subiect și să nu mai expun această parte a vieții personale. Cred că, de-a lungul timpului, viața mea amoroasă a fost prea expusă și discutată, de cele mai multe ori fără voia mea”, a spus Andreea Bălan despre viața ei amoroasă pentru viva.ro.

Andreea Bălan, pregătită să îmbrace din nou rochia de mireasă

Întrebată dacă s-ar mai căsători din nou, Andreea Bălan a declarat că da. Vedeta este pregătită să îmbrace iar rochia de mireasă. În trecut, artista a fost căsătorită cu George Burcea, alături de care are două fetițe.

“Da, de ce nu? (n.r. să îmbrace din nou rochia de mireasă). Doar că, de fiecare dată când fac declarații despre subiect, a doua zi presa mă mărită”, a mărturisit artista.

Ce a ajutat-o pe Andreea Bălan să depășească mai repede perioada divorțului

Andreea Bălan mărturisește că viața este frumoasă și fără a fi într-o relație. A trecut prin divorțul de George Burcea și a învățat că atât timp cât rămâne pozitivă și apreciază ceea ce are deja în viața sa, va primi ceea ce își dorește.

“Dar nu este vorba de a te pune pe picioare, tu ești în picioare, ești sănătos și viața este foarte frumoasă și fără fi într-o relație. Fiecare vine aici cu propriul său drum și cu anumite lecții de învățat. Atât timp cât rămâi pozitiv și apreciezi ceea ce ai deja în viața ta, vei primi ceea ce tu îți dorești. Trebuie doar să crezi”, a declarat Andreea Bălan.

Cum se descurcă Andreea Bălan cu cele două fetițe și cine o ajută

Cântăreața are parte de un ajutor de nădejde în creșterea celor două fetițe. Aceasta se bucură de faptul că mama îi este aproape în orice clipă. Femeia care i-a dat viață se ocupă de întreținerea casei, dar și de bunăstarea celor două micuțe atunci când artista este ocupată.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.