Andreea Bălan, detalii secrete despre relația cu Victor Cornea. Cum au reacționat apropiații când l-au cunoscut și ce a inspirat-o să facă pentru fiicele sale VIDEO EXCLUSIV

Vedeta nu-și ascunde deloc sentimentele

Andreea Bălan strălucește de când trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Victor Cornea. Sportivul o face extrem de fericită, iar acest lucru se vede! Superba cântăreață ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre relația care o împlinește. Vedeta a explicat că partenerul său a inspirat-o atunci când vine vorba despre o nouă activitate a fiicelor sale.

Andreea Bălan, despre iubitul său, Victor Cornea

Andreea Bălan îl prețuiește mult pe iubitul său, Victor Cornea. Vedeta are grijă să îl însoțească pe acesta, atunci când poate, în diferite deplasări. Fiind o mămică desăvârșită, ea a fost inspirată de partenerul său, iar acum micuțele sale, Ella și Clara, iau cursuri de tenis.

Ego.ro: Andreea, ai vreo plăcere vinovată?

Andreea Bălan: Am multe plăceri vinovate și am avut, de-a lungul timpului, dar cu vârsta a trebuit să renunț la ele. De exemplu, renunț la dulciuri, la pâine, la paste pentru că organismul își schimbă metabolismul cu trecerea anilor și da, devine mai lent și atunci trebuie să renunți la anumite alimente care înainte îți făceau plăcere. Mai mănânc paste cu ton, dar nu foarte des. Pizza nu, pâine nu. Înainte după fiecare masă mâncam un desert, acum nu mai mănânc! Fac foarte multă mișcare. Înainte, era suficient doar dansul pe care îl făceam în concerte, în fiecare weekend, acum fac în fiecare zi acasă încă 30 de minute.

Fiicele sale joacă tenis

Ego.ro: Joci tenis?

Andreea Bălan: Mai joc și tenis, dar mai mult joacă fetițele mele. Le-am dat pe ambele la tenis și ele au când să joace, eu nu am timp! Este foarte multă disciplină, este necesar să fii focusat și este un sport destul de singuratic, deci te dezvoltă foarte bine pe mai multe planuri. Pe lângă tenis, ele fac și înot, gimnastică ritmică, engleză, iar Ella vrea să înceapă și autoapărarea. Se dezvoltă pe mai multe planuri și după aceea, ele își vor alege cu adevărat ce le place!

Ego.ro: Pe lângă cursuri, tu și Victor faceți separat cu ele anumite antrenamente?

Andreea Bălan: El nu are timp să antreneze, în fiecare săptămână e în altă țară și joacă în turnee internaționale de amploare foarte mare. Nu are când să antreneze și nu face asta! Acum a ieșit noul clasament și este 66 în lume, în topul 70 din lume. Este cel mai bun jucător român de tenis la ora actuală, așa că nu antrenează!

Cum gestionează relația cu Victor Cornea

Ego.ro: Cum este relația, el fiind plecat în fiecare săptămână? Cum vă gestionați timpul?

Andreea Bălan: Mie îmi place foarte mult să călătoresc, e foarte simplu! Acum, vacanțele mi le fac cu el, acolo unde merge și joacă. De curând ne-am întors de la Saint Tropez, merge în destinații foarte frumoase.

Ego.ro: Când vă oprește lumea pe stradă, cum este? Amândoi sunteți extrem de cunoscuți.

Andreea Bălan: Lumea este foarte OK și nu prea suntem opriți pe stradă. Mai ales în București, oamenii sunt obișnuiți să îi întâlnească pe stradă pe cei de la televizor. Dacă mergi în alte orașe unde nu locuiesc atâtea persoane publice, da. Mi se întâmplă des, atunci când am concerte în anumite orașe, să fiu oprită, dar în București oamenii sunt obișnuiți cu cei de la televizor, îi văd des pe stradă!

Ego.ro: Se observă că te face foarte fericită.

Andreea Bălan: Pe toți iubirea ne împlinește și ne face fericiți. Cred că în viață toți căutăm iubirea adevărată și atunci când o găsim și o avem ne împlinește și putem să facem absolut orice ne dorim.

Cum au reacționat apropiații

Ego.ro:  Cum au reacționat apropiații tăi când l-au cunoscut? Dar apropiații lui?

Andreea Bălan: Apropiații noștri își doreau, la un moment dat, pentru fiecare, să întâlnim persoana potrivită pentru că așa se întâmplă! Când ești iubit de familie și prieteni, toți îți doresc binele! Deci, binele a venit în viața noastră așa că s-au bucurat pentru noi!

Ego.ro: Ce ai învățat de la el?

Andreea Bălan: Pe lângă disciplină, pe care o aveam și eu, dar el o are la un nivel mult mai avansat, am învățat puterea mentală, determinarea. Le aveam și eu, doar că acest sport este foarte greu. Ca să ajungi în elita tenisului mondial este nevoie de foarte multă putere mentală, concentrare. Trebuie să nu te abați de la drumul tău și să nu ai lucruri și oameni în jurul tău care să te defocuseze! El este foarte focusat pe ce face și admir foarte mult lucrul acesta. Cred că și asta ne-a legat, pe lângă foarte multe alte lucruri. Suntem amândoi determinați, ambițioși, focusați. Îl admir foarte mult și am multe lucruri frumoase de învățat de la el!

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *