Andreea Bălan, gafă de zile mari pe internet. Ce a putut să scrie, fanii s-au amuzat copios: “Ce bine mimezi fericirea” FOTO

Vedeta nu a corectat, deși i s-a atras atenția

Scris de: Daoud Andra

18 Jan. 2024

Andreea Bălan se află, de ceva timp, în Australia, acolo unde iubitul ei participă la o serie de turnee de tenis. Cei doi îmbină utilul cu plăcutul și se bucură și de o vacanță în doi, la căldură. Atunci când Victor Cornea este pe teren, Andreea Bălan profită de ocazie pentru a vizita orașul și a face cumpărături. Vedeta a vrut să împărtășească și cu fanii ei bucuria, însă a comis o gafă pentru care a fost aspru taxată.

Andreea Bălan s-a făcut de râs pe internet

Andreea Bălan și Victor Cornea au început anul cu o vacanță la căldură, tocmai în Australia. Tenismenul a fost primul care a plecat acolo, pentru câteva turnee de tenis care au avut loc înainte de Australian Open, iar la scurt timp l-a urmat și iubita lui. Cei doi s-au cazat într-un hotel de lux, iar artista se bucură de tot ce îi oferă orașul.

Cântăreața s-a fotografiat recent pe străzile din Melbourne, în timpul unei sesiuni de shopping, și a postat fotografiile pe rețelele de socializare. Fanii au observat imediat gafa pe care a făcut-o și au taxat-o. În descrierea imaginilor, vedeta a vrut să pună steagul Australiei, dar l-a pus pe al Greciei. Urmăritorii ei i-au atras atenția și au criticat-o, însă se pare că nu a citit comentariile. Chiar dacă a trecut o zi de la postare, Andreea Bălan nu a corectat greșeala.

Citește și: Andreea Bălan face senzație în Australia. Bărbatul celebru cu care s-a afișat iubita lui Victor Cornea, radiază de fericire

”Atena, capitala Australiei”, ”Australia… Grecia… Noroc, sănătate!”, ”Ce bine mimezi fericirea!”, ”Mi-e milă de ea de fiecare dată când îi văd pozele”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit la postare.

Postarea în care artista a încurcat steagul Australiei cu al Greciei

Se află în vacanță de două săptămâni

Andreea Bălan a zburat către Australia în primele zile ale anului și încă se află acolo, alături de Victor Cornea. Vedeta nu s-a uitat la bani atunci când a planificat vacanța și a scos din buzunar o mică avere pentru a putea fi lângă iubitul ei, la început de an. În perioada în care a plecat în Australia, biletele de avion București – Brisbane aveau prețuri între 1.000 și 2.027 de euro, în funcție de compania aeriană și de escale.

Citește și: Andreea Bălan a răbufnit! Nu a mai rezistat și a dat replica, după ce a fost acuzată că se ține scai după Victor Cornea

Cei doi îndrăgostiți s-au cazat inițial la un hotel de lux, W Brisbane, cu view superb asupra orașului. O noapte de cazare în această perioadă costă între 1.134 și 2.793 de euro, conform prețurilor afișate pe internet. Ulterior, au plecat la Melbourne.

”Am ajuuuns în Australiaaa. Cea mai îndepărtată destinație în care am fost vreodată. Nu credeam și nu visam că voi ajunge aici. Sunt întâmpinată și condusă către iubitul meu, Victor, care mă așteaptă cu nerăbdare. După un drum de câteva minute în sfârșit îl îmbrățișez și-l pup pe iubitul meu de care mi-a fost foarte, foarte, foarte dor. Ne iubim cel mai mult și ne-a fost foarte dor unul de celălalt. Abia aștept aventura australiană!”, spunea Andreea Bălan, pe Instagram, în momentul în care a ajuns în brațele iubitului ei.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *