Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată. Mărturisirea care schimbă tot ce se știa despre ea, fanii au reacționat imediat: “Impresionată de tine!”

Andreea Bălan, mesaj misterios înaintea ediției din această seară a emisiunii America Express

Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată. Artista a postat un mesaj misterios înaintea ediției din această seară a emisiunii America Express în care a vorbit despre pleiada de emoții pe care le-a trăit de-a lungul vieții, atât pozitive, cât și negative. Vedeta a afirmat că rândurile postate sunt pentru „copilul interior”, căruia își dorește să îi ofere validare.

Andreea Bălan, mai sinceră ca niciodată

„Strongest AF! Știu, pare că sunt de oțel și că nimic nu ,mă doboară”, așa și-a început Andreea Bălan mesajul postat pe rețelele de socializare. Blondina afirmă că viața i-a oferit multe lecții prețioase și că în momentele în care a fost doborâtă de loviturile acesteia singura alternativă pe care a avut-o a fost să se ridice și să meargă mai departe, „indiferent de ceea ce am simțit”.

„Dar a fi puternic nu înseamnă că nu simți… Mereu am simțit, profund, toată pleiada de emoții și sentimente, doar că am învățat în timp, cu fiecare lovitură, să nu mai arăt. Și așa cred că suntem sau devenim foarte mulți dintre noi.

Ne naștem inocenți, sensibili, iubitori și fără să vrem, la fiecare lovitură devenim mai reci, mai indisponibili emoționali și mai duri, atât cu noi cât și cu cei din jur.”, a scrie blondina pe rețelele sociale.

Andreea Bălan și-a continuat mesajul spunând că în ciuda așa zisei durități pe care a căpătat-o în timp, în adâncul sufletului ei este o persoană sensibiă, care își dorește să iubească, să fie iubită și acceptată așa cum este.

„Iar eu sunt un om foarte sensibil și empatic, doar că, foarte puțini oameni m-au văzut văzut vulnerabilă și cu sufletul în palme. Am scris aceste rânduri pentru copilul interior căruia noi înșine trebuie să îi dăm validare și să nu mai așteptăm din exterior.”, a continuat Andreea Bălan.

„Am făcut față stresului din concurs tocmai pentru că sunt puternică și totodată sensibilă”

Vedeta a precizat că America Express reprezintă „încă o cărămidă în transformarea mea ca om”, mărturisind totodată că i-a făcut plăcere să se „joace acolo”.

„Mi-a plăcut să mă joc acolo, să fac, poate, ceea ce mi-aș fi dorit în copilărie și nu am avut când. Am făcut față stresului din concurs tocmai pentru că sunt puternică și totodată sensibilă și am învățat să arăt vulnerabilitatea mea.”, a mai scris Andreea Bălan.

La final, vedeta și-a îndemnat fanii să nu piardă episodul din această seară a emisiunii America Express. Postarea sa este însoțită de mai multe fotografii alături de colega ei de echipă, Andreea Antonescu.

Mesajul postat de Andreea Bălan
Mesajul postat de Andreea Bălan

Fanii au reacționat imediat și i-au trimis mesaje de încurajare.

„Felicitări! Și niciodată dar niciodată sa nu renunțați la această prietenie, cu Andreea Antonescu!”/ „Felicitări fetelor ! Sper să continuați colaborarea și prietenia.”/ „Impresionată de tine, de voi ca și echipă, frumoase , curajoase, un exemplu pentru noi toți!!!!” – au fost doar câteva dintre mesajele transmise de internauți.

De când a început să fie difuzată emsiunea pe Antena 1, Andreea Bălan și-a ținut mereu fanii de pe rețelele de socializare la curent cu privire la evoluția ei și a colegei sale de echipă, Andreea Antonescu, în competiția de pe „Drumul Aurului”.

Cu toate acestea, niciunul dintre mesajele postate până acum nu s-a dovedit a fi atât de profund ca cel de mai sus. Lucru îi face pe fani să se întrebe dacă nu cumva blondina încearcă să transmită un mesaj cu subînțeles. Cel mai probabil, răspunsul îl vor putea afla în ediția din această seară a show-ului.

Amintim că echipa formată din Andreea Bălan și Andreea Antonescu este prima care s-a calificat în semifinalele competiției, după ce a câștigat, în ediția precedentă, ultima imunitate pusă în joc.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Mădălina Ghenea, cea mai INCENDIARĂ filmare din an! A RIDICAT temperatura din termometre
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *