Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie. „Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins” VIDEO EXCLUSIV

”Nu mai contează să te măriți și să faci un act”

Andreea Bălan trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, iar asta se vede cu ochiul liber atât din acțiunile pe care le face în fiecare zi, dar și prin declarațiile ei. Se pare că artista nu și-a găsit doar sufletul pereche în persoana lui Victor Cornea, ci și liniștea sufletească. Andreea Bălan a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că formează deja o familie cu tenismenul, însă nu mai crede de mult într-un act care să oficializeze ceea ce trăiesc în momentul de față.

”Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe”

Artista a trebuit prin mai multe perioade nu tocmai plăcute pentru a aprecia și mai mult ceea ce are în momentul de față. Astfel că, în ultimul an, de când formează un cuplu cu tenismentul Victor Cornea, viața ei s-a schimbat radica. Este vizibil mult mai rexată, fericită, iar asta se datorează și faptului că a învățat cum să treacă peste toate dezamăgirile din trecut.

”Terapie sau autocunoaștere faci toată viața pentru că fiecare etapă a vieții îți aduce alte și alte provocări. Când ai copii mici, ai provocări de copii mici, când ai copii mai mari, adolescenți, atunci ai alte probleme, te confrunți tot timpul și apar triggere, dar dacă tu ai claritate și imediat recunoști triggerul și știi de unde e, te duci în trecut, vindeci cu mintea de acum, îți dai seama că este doar o perspectivă și doar un gând pe care tu nu trebuie să-l bagi în seamă și că nu gândurile noastre ne construiesc viața, ci doar perspectivele greșite. Îți dai seama că viața curge frumos și atunci nu mai ai suferințele pe care el aveai poate când erai la 20 de ani”, ne-a explicat artista.

Citește și: Anunțul făcut de Andreea Bălan, după doar 5 luni de relație cu Victor Cornea: “Sunt cea mai fericită!”. Fanii i-au scris imediat: “Meriți din plin!”

Acum a învățat să vadă doar lucrurile pozitive din viața ei, însă recunoaște că a avut perioade în care mima fericirea, cel puțin în fața publicului, din respect pentru cei care îi apreciază muncă și sunt alături de ea de atâția ani.

”În iunie fac 40 de ani și cu cât înaintezi în vârstă viața curge, ești relaxat, nu te mai enervează nimic, poate să se întâmple orice, tu ești binemersi. Au fost momente când sufeream și trebuia să urc pe scenă, dar se simțea cumva. Acum sunt extrem de bine”.

Andreea Bălan nu se mai vede mireasă

Nu vrea să strice această fericire și mai ales această legătură strânsă pe care o are cu familia și cu iubitul ei. Astfel că din punctul ei de vedere o  căsătorie nu se află pe lista ei de priorități.

”A te mărita nu înseamnă că este fericirea supremă. Pentru unele da. Este doar un obiectiv de atins. Pentru mine acest obiectiv nu mai este de atins. A fost cândva și l-am făcut, l-am bifat. Să fii cu cineva într-o relație de iubire sinceră și ai o conexiune autentică este cel mai important. Nu mai contează să te măriți și faci un act. Asta este doar pentru lumea 3D”, ne-a explicat artista.

Lecția pe care artista spune că a învățat-o cel mai mult este aceea că nu trebuie deloc să se orienteze după gura lumii și mai ales să trăiască după regulile altora. În ceea ce privește bărbatul de lângă ea, Andreea Bălan caută alte lucruri, mult mai profunde, nu să îi pună o verighetă pe deget.

”În 3D lumea vrea să știe dacă te măriți, ce se întâmplă. Atât timp cât ai o conexiune divină, suflet la suflet, vorbim, intrăm în spiritualitate, atunci nu mai contează chestia asta cu Primăria și hârtie. Sunt doar niște formalități ale lumii 3D în care trăim. Noi jucăm un joc, e ca un joc. Trebuie să-l jucăm cumva, facem tot felul de lucruri, proiecte, dar dacă ieșim un pic și facem zoom out și mergem în 4D, în 5D, acolo nu contează actul. Important este să înțelegem că toți avem tot felul de experiențe, suntem aici să învățăm, trăim niște lecții pe care noi ni le-am ales de Sus și trebuie să le experimentăm și la final să ne iubim și să ne acceptăm așa cum suntem”, a mai completat Andreea Bălan pentru EGO.ro.

Citește și: Andreea Bălan, gest suprem de iubire pentru Victor Cornea. Nu a mai făcut asta pentru nimeni: “Nu credeam și nu visam”

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
SCANDAL! Imagini ȘOC cu Iulia Albu au scăpat pe net. Sigur NU o recunoști, le...
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Experimentata Raicu l-a 'prins' pe şefuleţ! Ce a făcut micuţul pervers înainte de întâlnire
Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:...
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia...
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au...
Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia...
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Femeile strălucitoare ale zodiacului, apreciate pentru sufletele lor de aur
8 zodii încep săptămâna în forță. Orice își propun vor reuși
6 zodii vor fi martore la schimbări astrale semnificative, fiecare moment fiind o oportunitate de...
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce...
Anunțul special făcut de Andreea Berecleanu după 7 ani de căsătorie cu medicul Constantin Stan:...
Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *