Anunțul făcut de Andreea Bălan, după doar 5 luni de relație cu Victor Cornea: “Sunt cea mai fericită!”. Fanii i-au scris imediat: “Meriți din plin!”

Tenismenul se înțelege de minune cu fetele solistei.
Anunțul făcut de Andreea Bălan, după doar 5 luni de relație cu Victor Cornea: “Sunt cea mai fericită!”. Fanii i-au scris imediat: “Meriți din plin!”

De câteva luni bune, Andreea Bălan se iubește cu tenismenul Victor Vlad Cornea. Cei doi s-au mutat deja împreună, iar sportivul petrece mult timp în preajma fetițelor solistei. Ee pare că relația celor doi este cât se poate de serioasă, din moment ce artista a dorit ca fetele sale, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea, să fie în preajma noului său iubit. Pe rețelele de socializare, Andreea le-a mărturisit fanilor că este cea mai fericită.

Fetițele Andreei Bălan, apropiate de Victor Cornea

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu de câteva luni și nu se sfiesc să-și expună relația pe rețelele de socializare. Recent, Andreea Bălan le-a arătat fanilor virtuali că noul ei partener petrece mult timp cu fetițele ei, Ella și Clara.

Într-un videoclip publicat de solistă pe Instagram, Victor Cornea a fost surprins în preajma celor două micuțe, pe care le învăța să meargă pe bicicletă. Andreea Bălan nu și-a mai încăput în piele de fericire când i-a văzut.

Citește și: Andreea Bălan, mamă pentru a treia oară? Motivul pentru care fanii cred că iubita lui Victor Cornea așteaptă un copil

Fanii s-au bucurat pentru relația nouă a solistei

Ella și Clara s-au arătat bucuroase alături de Victor Cornea, iubitul mamei lor. De asemenea, și tânărul jucător de tenis s-a implicat activ în această activitate și a încercat să le învețe pe cele două fetițe cât mai bine să meargă pe biciclete.

„Asa intelegi ca e barbatul potrivit pentru tine si fetele tale”, „Mă bucur pentru tine fii fericita că meriți!”, „Exact ca în melodia ta, după nori apare soarele!”, au fost o parte dintre comentariilor fanilor pe social media.

foto: captură video

Victor Cornea are numai cuvinte de laudă la adresa iubitei sale

Deși relația lui Victor Cornea cu Andreea Bălan a fost intens criticată, tenismenul a declarat că este împlinit lângă artistă, lucru care se reflectă și în rezultatele sale de pe teren. Sportivul de 29 de ani a mărturisit că datorită solistei îi merge din ce în ce mai bine în carieră.

„Prefer să fiu rezervat pe acest subiect, dar vreau să spun că avem o conexiune divină și o iubesc foarte mult. Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. Cam atât despre partea emoțională (n.r. – râde)! Sunt fericit și liniștit, cu siguranță.

O apreciez foarte mult (n.r. – pe Andreea Bălan), îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a detaliat Victor Cornea, la emisiunea „Așii Tenisului” de la Digi Sport.

Citește și: Andreea Bălan și Victor Cornea, imaginea care a topit internetul. Are legătură cu fetițele artistei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan, mărturisiri despre relația cu Victor Cornea
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *