Andreea Bălan și Victor Cornea, imaginea care a topit internetul. Are legătură cu fetițele artistei

Cum s-au fotografiat cei patru

Scris de: Daoud Andra

04 Nov. 2023

Andreea Bălan și Victor Cornea formează o pereche fericită și nu ezită să posteze fotografii de cuplu în mediul online. Artista și-a prezentat deja iubitul familiei, iar jucătorul de tenis se înțelege foarte bine cu cele două fiice ale vedetei. Cum s-au fotografiat recent cei patru? Imaginile care au topit internetul.

Victor Cornea le-a cucerit pe fetițele Andreei Bălan

Andreea Bălan este o artistă ocupată, dar și o mamă extrem de implicată. Vedeta face tot posibilul să petreacă cât mai mult timp cu fetițele ei, Ella și Clara, dar și cu noul ei iubit, Victor Cornea. Tenismanul s-a integrat perfect în familia cântăreței și se înțelege de minune cu fetițele acesteia.

Dovadă stau imaginile pe care le postează artista în mediul online și care nu mai au nevoie de nicio explicație. Recent, cei doi îndrăgostiți eu ieșit la o plimbare împreună cu Ella și Clara, iar micuțele s-au distrat pe cinste în compania mamei lor și a lui Victor Cornea. Andreea Bălan a surprins câteva instantanee pe Instagram Stories.

Citește și: Victor Cornea, decizie majoră după doar 4 luni de relație cu Andreea Bălan. Nu s-a mai putut abține și a dat vestea cea mare

Iubitul Andreei Bălan apare cu ambele fetițe în brațe într-o imagine, apoi doar cu cea mai mare dintre ele. Într-o altă imagine, în care este și Andreea Bălan, cei patru apar savurând înghețată și zâmbind larg, în oglinda unui magazin de la mall.

Andreea Bălan și Victor Cornea, imaginea care a topit internetul. Are legătură cu fetițele artistei
Victor Cornea cu Ella și Clara, surprinși de Andreea Bălan

Și Victor Cornea are un copil

Victor Cornea știe cum să se poarte cu copiii și are, la rândul său, un fiu. Chiar dacă băiatul a crescut cu mama lui, tenismenul îl vede atunci când este în țară. Copilul s-a născut când tatăl lui era foarte tânăr și era concentrat asupra carierei. Luca are 10 ani în prezent, iar la scurt timp după ce a venit pe lume, tatăl său a plecat în Statele Unite ale Americii.

Citește și: Andreea Bălan, detalii secrete despre relația cu Victor Cornea. Cum au reacționat apropiații când l-au cunoscut și ce a inspirat-o să facă pentru fiicele sale VIDEO EXCLUSIV

A rămas însă în relații foarte bune cu mama băiatului, care l-a crescut pe Luca. Recent, băiatul a fost alături de tatăl lui la ziua fetiței Andreei Bălan și le-a cunoscut astfel pe Ella și pe Clara.

”Am o relație foarte bună cu el, cu copilul meu, Luca, dar și cu mama lui, Irina, o fată pe care am cunoscut-o cu ceva vreme în urmă, pe când eram mult mai tânăr. Irina este bucureșteancă și am avut o poveste frumoasă de dragoste, cândva. Așa a fost situația atunci, eu am stat mult timp în Statele Unite în acea perioadă… Am avut o relație bună, dar am decis să o luăm fiecare pe drumul lui, cu propria lui carieră!”, a declarat Victor Cornea pentru cancan.ro, în urmă cu ceva timp.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cum s-au descurcat Oana Matache și Radu Siffredi la Power Couple, emisiunea care se va difuza la Antena 1
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *