Andreea Bălan nu mai tace! Artista a scos totul la iveală despre George Burcea: „Minciuna va fi taxată”

Andreea Bălan: „Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar"
Andreea Bălan nu mai tace! Artista a scos totul la iveală despre George Burcea: Minciuna va fi taxată

Andreea Bălan rupe tăcerea în scandalul cu George Burcea. După ce iubita actorului a acuzat-o că minte cu privire la felul în care își ia fiicele la el pentru a petrece timpul împreună, vedeta reacționează. Celebra artistă susține George Burcea nu respectă programul de vizită.

Andreea Bălan: “Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț”

Andreea Bălan a comentat postările pe care iubita lui George Burcea le-a făcut pe rețelele de socializare. Viviana Sposub susține că nu este adevărat ceea ce artista a spus despre fostul soț. În același timp, Andreea Bălan acuză că George Burcea nu respectă programul de vizită și merge să ia fetițele doar atunci când își dorește.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile, iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore. Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele.

Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate). În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe”, a transmis Andreea Bălan, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan dezvăluie ce are de gând să facă mai departe

Andreea Bălan mărturisește că va continua procesul în instanță pentru obținerea custodiei exclusive. De asemenea, susține că George Burcea ar fi primit notificări îi care i s-a cerut să nu mintă presa și să fie un tată responsabil.

„Din păcate, situația dintre noi nu se poate ameliora și nu putem comunica decent, deoarece ne jignește constant, atât pe mine cât și pe mama mea și face totul intenționat ca să ne supere. Totodată, are nenumărate notificări în care i se cere să nu mai mintă presa și să fie un tată responsabil. De acum, orice minciună va fi taxată în instanța”, a mai spus cântăreața.

Andreea Bălan și George Burcea au divorțat oficial pe 18 februarie 2022, deși erau despărțiți de aproximativ doi ani. Cei doi au împreună două fetițe și, în continuare, se află în proces pentru custodia lor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
În ce serial apare Lora?
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *