De ce s-a reaprins scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Artista a răbufnit public: „Voi lupta pentru custodie exclusivă”

Nu s-a mai putut abține și a scos la iveală lucruri incredibile
De ce s-a reaprins scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea. Artista a răbufnit public: Voi lupta pentru custodie exclusivă

S-a reaprins scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea! Cântăreața îi aduce acuzații grave fostului ei soț despre care spune că vine adesea beat să ia fetițele la el. Artista a mărturisit că va lupta până la capăt pentru custodia exclusivă a minorelor. Ce reacție a avut Vivivana Sposub, după mesajul Andreei Bălan.

De ce s-a reaprins scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea

Fanii Andreei Bălan au rămas fără cuvinte după ultimul mesaj postat de artistă pe rețelele de socializare. Jurata de la „Te cunosc de undeva!” a povestit un episod compromițător despre tatăl fetițelor ei. Potrivit artistei, Geroge Burcea ar fi venit beat să le ia pe Ella și Clara la el și a început să strige în gura mare că „sunt îmbrăcate oribil”.

Andreea Bălan menționează faptul că, deși are interdicție de a intra în curtea casei sale, fostul ei soț nu a ținut cont de acest lucru și ar fi intrat fără să-i pese pentru a lua fetițele.

Cei doi s-au despărțit în urmă cu doi ani, iar instanța a decis ulterior custodia comună a fetelor pe care le au împreună. Cu toate astea, artista își dorește custodia exclusivă și a mărturisit că va lupta până la capăt pentru acest lucru.

Mai mult, Andreea Bălan îl acuză pe fostul ei soț că le traumatizează pe fetițe spunându-le despre ea lucruri urâte.

„Acum 15 minute am pregătit fetițele pentru vizita tatălui. Ele și-au ales hăinuțele, așa cum o fac în fiecare zi pentru grădi. Tatăl lor a intrat pe poartă (deși are notificare să nu intre în curte, deoarece a jignit-o pe mama în nenumărate rânduri) și a început să țipe repetitiv că sunt îmbrăcate oribil.

Nu e prima oară când vine beat și le și traumatizează spunându-le lucruri urâte (mai ales despre mine). Timp de 2 ani a mințit în toate declarațiile sale, iar eu am tăcut din respect pentru fetițe. Văd că nu îcetează cu ura și nu se ameliorează nimic. Eu voi lupta în continuare pentru custodie exclusivă și pentru binele lor! Fericirea Ellei și a Clarei este tot ceea ce contează pentru mine.”, a scris artista pe Instagram.

De ce s-a reaprins scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea
Mesajul postat de Andreea Bălan despre comportamentul lui George Burcea

Viviana Sposub, reacție vehementă după mesajul Andreei Bălan: „Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta”

Actuala iubită a lui George Burcea a avut o reacție promptă la mesajul postat de Andreea Bălan pe rețelele de socializare. Viviana Sposub s-a arătat șocată de acuzațiile pe care i le-a adus artista lui George Burcea și le transmite oamenilor să nu mai creadă „toate inepțiile”.

„Doamne ferește! Eu refuz să cred că cineva poate minți în halul acesta. Atât vreau să vă întreb și să îmi răspundeți sincer. Dacă o persoană „beată” ar veni să vă ia copiii pentru câteva zile, voi ați lăsa ca acest lucru să se întâmple? Dacă un om v-ar traumatiza copiii constant, i-ați lăsa pe mâna lui zile la rând? Deschideți-vă ochii și nu mai credeți toate inepțiile. Pace tuturor și înțelepciune!”, a scris Viviana Sposub pe contul de Instagram.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.5 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *