Andreea Bălan, prima reacție după ce Andreea Antonescu a ales o altă nașă pentru cel de-al doilea copil. Ce a făcut public artista

Ce a spus Andreea Bălan despre faptul că nu va mai fi nașă pentru al doilea copil al Andree Antonescu
Andreea Bălan, prima reacție după ce Andreea Antonescu a ales o altă nașă pentru cel de-al doilea copil. Ce a făcut public artista

Andreea Bălan este nașa de botez a fetiței Andreei Antonescu, Sienna. Acum, vedeta este din nou însărcinată și a dezvăluit că Andreea Bălan nu va fi nașă și pentru cel de-al doilea copil al său.

Andreea Bălan, prima reacție după ce Andreea Antonescu a ales o altă nașă pentru cel de-al doilea copil

Andreea Antonescu a dezvăluit că de data aceasta vor fi alți nași. Artista urmează să aducă pe lume al doilea copil al său, alături de iubitul ei, Victor Vrînceanu. Andreea Bălan a reacționat și a dezvăluit că ei i se pare foarte normal, căci și ea are doi copii și au nași de botez diferiți.

“De data asta, nu (n.r. nașa Andreei Antonescu). Și eu am doi copii și am nași diferiți. E normal să pui nași diferiți. De ce să pui la fel nașii? Când e bine să-ți mărești familia”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Antonescu, despre nunta cu Victor Vrînceanu

Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu vor deveni părinți în curând, dar nu se gândesc și la nuntă. Important este acum pentru ei ca bebelușul să vină cu bine pe lume și să-i organizeze botezul. Abia apoi se vor gândi și la o eventuală nuntă. Ea a mai fost căsătorită cu Traian Spark, alături de care o are pe Sienna.

„Stai să le luăm treptat, stai să terminăm cu sarcina, cu botezul și după vedem ce ne rezervă viața”, a spus vedeta despre nuntă.

Momentan, Andreea Antonescu ia în calcul ambele variante de naștere, atât natural, cât și operație de cezariană, Decizia finală va fi luată atunci, aproape de momentul nașterii.

„Nu știu, sunt luate în calcul ambele variante, atât natural, cât și cezariană”, a mai spus Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu: “Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață”

Andreea Antonescu a dat vestea că este însărcinată pe 15 august, atunci când a publicat o imagine cu ea, lăsând burta de gradină la vedere. Vedeta a ținut ca totul să se afle de la ea. Recent, a dezvăluit că este o sarcină foarte ușoară și că nu s-a confruntat cu nicio problemă. Se străduiește să mănânce sănătos și mărturisește că nu are pofte. Mănâncă în continuare ciocolată, ceea ce făcea și în trecut.

„În momentul de față, exact că al unei femei însărcinate. Pur și simplu mănânc cea știu că este sănătos. Nu am avut pofte, nu pot să zic că sunt lucruri pe care le refuz. Mănânc în continuare și ciocolată, ceea ce fac de o viață”, a mai spus vedeta.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.