Andreea Bălan și Andreea Antonescu, amenințate cu moartea? Săndel Bălan face dezvăluiri-șoc: ”Primeam SMS-uri” EXCLUSIV

Erau păzite precum divele de la Hollywood: ”Datoria bodyguarzilor era să supravegheze publicul, ca să nu arunce sau să nu tragă cu ceva în fete”
Andreea Bălan și Andreea Antonescu, amenințate cu moartea? Săndel Bălan face dezvăluiri-șoc: ”Primeam SMS-uri” EXCLUSIV

Andreea Antonescu și Andreea Bălan au fost răsfățatele scenei, în anii 1998-2000, perioada de vârf a trupei Andre. Cum însă succesul imens al celor două talentate puștoaice a venit la pachet și cu amenințări din partea unor necunoscuți, la spectacolele lor în aer liber era detașată o adevărată armată de bodyguarzi. Săndel Bălan, tatăl Andreei Bălan, dar și compozitorul piesei ”Lasă-mă papa la mare!”, ne-a făcut, în exclusivitate pentru ego.ro, câteva dezvăluiri-șoc, la 24 de ani de la înființarea formației cu cele mai mari vânzări din România.

Săndel Bălan: ” Trebuia să le asigurăm fetelor protecția și serviciul de pază, la concertele de pe stadioane, cu 30.000 de spectatori”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au trecut prin multe împreună, prin bucurii, victorii muzicale, dar și prin situații de tensiune, la debutul trupei Andre. Au savurat succesul, aplauzele, darurile fanilor, sutele de scrisori de felicitare, însă au trăit și mari emoții, adesea urcând cu teamă pe scenă. Și aveau și motiv, căci Săndel Bălan primea nenumărate sms-uri deloc prietenoase.

”Tot timpul primeam astfel de amenințări prin sms: ”Când ajungeți în localitate, o să aveți o mare problemă!”, era vorba de zona aceea Drobeta… Prin urmare, la toate concertele organizate de Ion Postelnicu, cu bilete vândute, și care se țineau pe stadioane, cu 30.000 de spectatori, sau la case de cultură, trebuia să le asigurăm fetelor protecția și serviciul de pază. Erau băieți de la o firmă privată care stăteau în față, în stânga și în drepta scenei și urmăreau toată activitatea, tot ce se întâmpla în sală”.

”Eu și tatăl Andreei Antonescu am fost tot timpul și pe post de bodyguarzi în culise”

La un moment dat, a avut loc un incident, astfel că paza s-a dublat.

”Au aruncat din sală cu o sticlă din plastic pe scenă. Atunci, am rugat bodyguarzii să fie mai atenți. Erau obligați să stea cu spatele la scenă și cu fața la public. Datoria bodyguarzilor era să supravegheze publicul ca să nu arunce sau să nu tragă cu ceva în fete. Eu și tatăl Andreei Antonescu am fost tot timpul și pe post de bodyguarzi în culise, șoferi, dar și mamă și tată în turnee”, ni s-a mai confesat Săndel Bălan, pentru ego.ro

Andreea Bălan primea în dar de la fani sute de scrisori: ”Unora le răspundea”

Săndel Bălan își amintește însă și de partea frumoasă  a acelei perioade, când fiica lui și Andreea Antonescu erau răsfățate de fani cu mici daruri.

”Ele primeau de la fani jucării de pluș, ursuleți, primeau și scrisori, atunci se trimiteau prin Poștă, veneau cu sutele pe adresa noastră de acasă. Ea le citea și unora le răspundea, la care credea ea. Nu i-a cerut nimeni bani, prin scrisori. Andreea și-a luat scrisorile din casa noastră din Ploiești, când s-a mutat la București, dar și toate pozele și hainele. O parte dintre hainele de scenă, făcute special de o fabrică, le-a dat unor copii săraci, altele le are și acum acasă!”.

Andre este trupa cu cele mai mari vânzări din România

Andre s-a înființat în 1998, fiind trupa cu cele mai mari vânzări. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au primit patru discuri de platină și unul de aur pentru cele 1.200.000 de exemplare ale albumelor vândute. După o lungă pauză, în care cele două artiste au avut o carieră solo, formația Andre s-a reunit, în 2019, lansând la acel eveniment piesa „Reset la inimă”. Andreea Antonescu și Andreea Bălan au câștigat numeroase premii. În 1999, au primit Trofeul Festivalului de la Mamaia cu „Liberă la mare”, piesă care, de altfel, le-a adus celebritatea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Shakira a RENUNȚAT la lenjerie! Fotografia SURPRINZĂTOARE a apărut pe net
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *