Prima reacţie a Andreei Bălan după ce George Burcea a reclamat-o la Protecţia Animalelor: „Este aberant şi irelevant”

Andreea Bălan și George Burcea sunt din nou „la cuțite”. De această dată, motivul este cățelul artistei.
Prima reacţie a Andreei Bălan după ce George Burcea a reclamat-o la Protecţia Animalelor: Este aberant şi irelevant

Un nou scandal între George Burcea și Andreea Bălan. Artista a reacționat după ce fostul ei soț a reclamat-o la Protecția Animalelor pentru că nu a avut grijă de câinele lor pe care ea îl avea în grijă. Actorul a prezentat câteva poze și un videoclip în care sunt prezentate rănile suferite de labradorul lor cât timp a stat acasă la cântăreață. Iată cum se apără Andreea Bălan de acuzațiile fostului soț.

Andreea Bălan, prima reacție după ce George Burcea a reclamat-o la Protecția Animalelor

Între Andreea Bălan și George Burcea există din nou tensiuni. Actorul a lansat un atac asupra fostei sale soții pe care o acuză de rele tratamente asupra patrupedului lor. În susținerea acuzațiilor sale, iubitul Vivianei Sposub prezintă câteva imagini și un filmuleț în care se pot observa răni deschise pe corpul câinelui.

Imaginile au fost postate de Burcea pe pagina lui de socializare împreună cu un mesaj în care își manifestă revolta față de modul în care a fost îngrijit animalul.

Actorul a precizat că și-a dorit în repetate rânduri să ia câinele de la fosta lui soție pentru a avea grijă de el, dar că s-a lovit de refuzuri repetate din partea acesteia.

„Probabil unii dintre voi știu că am avut un Labrador pe nume Jack. L-am cumpărat în 2015, pentru că stand la curte și fiind iubitor de animale, era momentul perfect pentru el. L-am îngrijit până în anul 2020, când m-am mutat.

Deși stăteam într-un apartament cu 3 camere, iar cățelul avea 35 kg, am dorit în nenumărate rânduri să-l iau, dar nu mi s-a permis de către ,,proprietara și mama acesteia”. Până acum două luni am tot insistat să-l iau și am și vorbit cu 20 de persoane să-l țină la curte, tocmai pentru a avea mai mult spațiu.”, și-a început George Burcea mesajul.

Actorul spune că va trimite imaginile la Protecția Animalelor

„Un prieten bun a fost de acord, dar iarăși m-am lovit de refuz. Asta până într-o zi când i-am făcut o filmare și am transmis casei/stăpânei că voi da acest filmuleț la protecția animalelor. Inițial a spus NU, dar după 3 săptămâni a cedat. Așa arată un labrador de persoană publică. Așa arăta un Labrador de 7 ani ( e ziua lui pe 10.05), în momentul în care l-am luat de acasă.

Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, alături de imaginile care pentru iubitorii de animale sunt greu de privit.

Andreea Bălan: „Cățelul e bolnav, nu maltratat”

Reacția Andreei Bălan nu a întârziat să apară. Cântăreața spune că insinuările actorului sunt „aberante și irelevante” și că, de fapt, a avut grijă de patrupedul lor, dar că acesta este bolnav.

„Cățelul e bolnav și necesită tratament zilnic, ceea ce eu și Buni am făcut luni de zile. Am facturile și rețetele de la veterinar, așa că ceea ce insinuează el (n.r. George Burcea) este aberant și irelevant. Acum e rândul lui să îl îngrijească și o să vadă că nu e ușor și ieftin deloc. Cred că e suficient că eu și Buni avem grijă de fete din toate punctele de vedere, măcar să aibă și el grijă de cățel”, a scris Andreea Bălan pe contul de Instagram.

Unul dintre internauți a acuzat-o pe jurata emisiunii „Te cunosc de undeva” că ar fi maltratat câinele. În replică, Andreea Bălan i-a transmis că are mare grijă de el, dar că patrupedul suferă de o anumită boală. Ea spune că poate confirma acest lucru cu ajutorul facturilor de la medicul veterinar și tratamente.

„Cățelul este bolnav, nu maltratat. Eu am avut foarte mare grijă de el. Îl iubim și am cheltuit foarte mult cu el. Veterinarul meu poate confirma și am și facturile și tratamentele aplicate. De aceea i l-am dat lui (n.r. lui George Burcea), să aibă și el grijă de el și să vadă ce înseamnă. E suficient că doar eu am grijă de copii”, a adăugat artista.

Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit în urmă cu doi ani, însă abia recent s-a finalizat procesul lor de divorț. Aceștia și-au aruncat vorbe grele și au creat un întreg scandal în urma separării lor, aducându-și acuzații reciproce.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce spune Kamara despre lista cu concurenți Survivor All Stars
4.6 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *