Andreea Bălan și Andreea Antonescu, primele imagini din America Express. Cum au fost surprinse cele două: „Cad măștile”

Andreea Bălan: „În ce m-am băgat?!”

Scris de: Daoud Andra

11 Nov. 2022

Andreea Bălan și Andreea Antonescu, primele imagini din America Express. Cum au fost surprinse cele două: „Cad măștile”

Andreea Bălan și Andreea Antonescu fac echipă în show-ul America Express, a cărui difuzare va începe în curând. Emisiunea a fost filmată vara trecută, iar cele două fete de la Andre au format una dintre echipele care au pornit în aventura din America Latină. Ce au dezvăluit cele două, cu puțin timp ca emisiunea să înceapă să fie difuzată.

Primele imagini cu Andreea Bălan și Andreea Antonescu în America Express

Fetele de la Andre au format una dintre cele nouă echipe care au pornit pe Drumul Aurului, în America Express. Concurenții au avut de parcurs un traseu de 7.000 de kilometri, prin trei țări: Mexic, Columbia și Guatemala. Show-ul a fost filmat în urmă cu câteva luni și va începe să fie difuzat în luna ianuarie 2023. Până atunci, au apărut deja câteva promo-uri ale emisiunii, iar unul dintre ele le are în prim-plan pe Andreea Bălan și pe Andreea Antonescu.

„O să fie mișto, clar! O să fim noi două, ne cunoaștem și cu bune, și cu rele, știm când e cazul, când cealaltă se duce un pic pe arătură și știm clar cum s-o aducem înapoi, eu pe tine, tu pe mine. Tu când auzi de competiție nu vezi decât marele premiu, punct. Nu avem alte bariere. E o perioadă pe care noi două putem s-o și petrecem una cu cealaltă și sunt convinsă că va deveni experiența vieții noastre.”, spune Andreea Antonescu.

„În ce m-am băgat?! Este, într-adevăr, un reality show cu bune și cu rele. De aceea și unii dintre noi au tot felul de reacții, pentru că alea sunt reale, iar aici nu poți să te prefaci, aici pur și simplu cad toate măștile și ești așa cum ești tu cu adevărat. Acolo (n.r. în America Express) se vede adevărata forță și se vede dacă reușești să faci tu ceva fără greutatea brand-ului din spate.”, completează Andreea Bălan.

Care a fost cea mai grea probă

Cele două au mai spus că a fost o experiență total diferită față de ce și-au imaginat. Competiția le-a trecut prin toate stările, de la extaz la agonie. Cântărețele au spus, mai în glumă, mai în serios, că speră ca America Express să nu fie finalul trupei Andre, făcând aluzie la conflictele care apar de multe ori între coechipieri, din cauza tensiunii din probe.

În ceea ce privește așteptările cu care au pornit, cele două artiste au mărturisit că se așteptau ca autostopul să fie ușor pentru ele, însă nu a fost tocmai așa. Atunci când se aflau în oraș, le era ușor să găsească mașini, însă pe autostradă le-a fost foarte dificil să se deplaseze. Andreea Bălan a mai spus, într-un vlog postat pe canalul ei de YouTube, că abia așteaptă ca emisiunea să înceapă de fie difuzată.

„America Express va apărea în ianuarie. De-abia aștept să apară. Noi, concurenții, vom vedea primul episod în premieră în decembrie, așa că mai este puțin. Din ianuarie o să vedeți patru zile pe săptămână timp de 10 săptămâni America Express, cele trei țări, Mexic, Guatemala și Columbia, super aventuri. O să vedeți cât am rezistat, până când și ce am câștigat, asta dacă am câștigat”, a spus Andreea Bălan într-un vlog pe canalul ei de YouTube.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Anca Dumitra este însărcinată
9 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *