Andreea Bălan și Victor Cornea au ajuns în Laponia. Cine i-a însoțit: “E prima vacanță în formulă de 5”. Primele imagini

Cuplul a plecat însoțit de fiicele artistei, dar și de mama Andreei Bălan.

În această perioadă, tot mai multe vedete din România aleg să meargă în Laponia, orașul lui Moș Crăciun. Și Andreea Bălan a decis să le ducă pe fetițele sale, Ella și Clara, în această țară minunată. Alături de cele trei se află și iubitul solistei, Victor Cornea, dar și mama Andreei, cea care a ajutat-o întotdeauna cu micuțele.

Andreea Bălan și Victor Cornea au ajuns în Laponia

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Cei doi locuiesc deja împreună, în casa celebrei soliste. Victor Cornea s-a mutat în vila din Pipera a cântăreței, acolo unde stau și cele două fetițe ale Andreei, dar și mama ei, care s-a mutat din Ploiești pentru a fi cel mai mare ajutor în creșterea nepoatelor.

„Casa în care locuiesc are 340 mp, șapte camere, întreținerea costă foarte mult, dar îmi place. Keo, când a proiectat-o, am făcut-o împreună. Și după dorințele mele! Dressingul e făcut așa cum mi-am dorit eu, acolo e și studioul de înregistrări făcut de el. E făcută cum mi-am dorit și atunci de ce s-o vând, să plec în altă parte și să cumpăr una de-a gata, care nu e făcută după sufletul meu?!”, spunea Andreea, acum câteva luni, în podcastul lui Jorge.

De asemenea, tenismenul se înțelege foarte bine cu fetițele din prima căsnicie a juratei de la Antena 1. Victor Cornea petrece mult timp alături de Ella și Clara, iar acestea sunt încântate de noul iubit al mamei lor.

Recent, Andreea Bălan și Victor Cornea au dorit să le facă o surpriză imensă fetițelor, așa că le-au dus tocmai în Laponia, orașul lui Moș Crăciun. Pe rețelele de socializare, solista a publicat câteva imagini din aeroport. Cei mai mulți fani au remarcat că Andreea Bălan a luat-o și pe mama sa în această vacanță.

“E prima vacanță în formulă de 5”, a fost mesajul transmis de solistă.

Citește și: Cele mai frumoase imagini cu familia Andreei Bălan. Cum le-a îmbrăcat pe fetițele ei: “Mândră că sunt româncă”

Andreea Ibacka și Cabral pleacă în Laponia

Un alt cuplu de vedete care va pleca în Laponia este format din Cabral și soția lui, Andreea. Pe rețelele de socializare, Andreea Ibacka, soția prezentatorului emisiunii „Săriți de pe fix!” și-a anunțat fanii virtuali că vor pleca în Laponia de Crăciun. Este pentru prima dată când cei doi copii ai lor vor avea parte de ceva unic.

„Ne așteaptă Aurora Boreală, plimbări cu sania trasă de husky, momente de tandrețe cu renii zglobii, plimbare cu snowmobilul și mai ales întâlnirea din orașul Rovaniemi cu Moș Crăciun în persoană (vorbitor de limba română), cu elfii săi ce împachetează cadouri și cu doamna Crăciun, alături de care vom coace prăjituri. Plecăm pe 18 decembrie, dar până atunci împachetăm în gând în fiecare zi”, a mai scris Andreea Ibacka despre vacanța în care va merge, în doar câteva zile, cu soțul și cei doi copii pe care îi au împreună.

Citește și: Cum arată, de fapt, casa lui Victor Cornea de la Sibiu. Comoara pe care o ține în cameră, Andreea Bălan a pus pozele pe net

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce educație își dorește Amalia Enache să-i ofere fiicei sale
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, cu fusta PREA scurtă în America! Ce s-a văzut când s-a aşezat pe...
Mădălina Ghenea, detalii și imagini intime! De ce s-a despărțit de bulgarul Dimitrov
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
'O sfidează pe soția lui Florin Piersic!' Scandal cu femeia nelipsită de lângă marele actor,...
Uluitor cum arată casa în care locuiește Dana Budeanu și cum a decorat-o. Imagini spectaculoase
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! /...
Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Horoscop 11 Mai 2024. Gemenii trebuie sa ramana cu picioarele pe pamant astazi, Racii au...
Horoscop Zilnic Sâmbătă 11 Mai 2024. Gemenii sunt axați pe câștig în această perioadă și sunt...
Vin banii in luna Mai 2024 pentru 7 zodii! Vezi zodiile care vor castiga cel...
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei...
ADEVĂRATUL motiv pentru care Iulia Vântur s-a mutat în India. Dezvăluirea făcută abia acum de...
Promisiunea făcută de Iulia Albu după ce fostul ei soț, Mihai Albu, a fost diagnosticat...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *