Cum arată, de fapt, casa lui Victor Cornea de la Sibiu. Comoara pe care o ține în cameră, Andreea Bălan a pus pozele pe net

Imagini unice din locuința lui Victor Cornea de la Sibiu!

Andreea Bălan le-a făcut o nouă surpriză internauților. După ce, în vara acestui an, le-a prezentat casa din Pipera fanilor ei, acum a venit rândul să le prezinte acestora și locuința iubitului ei, Victor Cornea, de la Sibiu. Recent, vedeta a mers să-i cunoască părinţii sportivului și se pare că cei doi au plăcut-o foarte mult pe artistă. Iată pozele pe care blondina le-a distribuit în mediul online!

Andreea Bălan, în vizită la părinţii lui Victor Cornea

La scurt timp după ce și-a oficializat relația cu Victor Cornea, Andreea Bălan a mers să-i cunoască familia partenerului ei. Părinții sportivului locuiesc la Sibiu și se pare că au întâmpinat-o așa cum se cuvine pe cântăreață.

Deși s-a speculat că părinții lui Victor Cornea nu ar fi de acord cu relația pe care fiul lor o are cu fosta membră a trupei Andre, se pare că lucrurile ar sta, de fapt, cu totul altfel.

”Părinții lui mă acceptă și mă iubesc foarte mult. A apărut un articol unde scria că părinții lui nu m-ar accepta. Nu este adevărat! Părinții lui mă acceptă.

Am fost acasă la el, la Sibiu și ne înțelegem minunat. Sunt niște oameni extraordinari”, a declarat Andreea Bălan la Antena Stars, conform celor de la WOWbiz.ro.

”Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație”

Cântăreața s-a declarat extrem de încântată de familia partenerului ei de viață. Blondina a avut parte de cea mai călduroasă primire când a ajuns acasă la părinții lui Victor Cornea.

Aceștia au întâmpinat-o cu fel de fel de bunătăți, iar artista nu s-a putut abține și a postat câteva imagini cu mâncarea delicioasă pe rețelele sociale. De asemenea, vedeta le-a arătat fanilor ei și medalii și trofeele obținute, de-a lungul anilor, de iubitul ei. Acestea au fost așezate de părinții sportivului într-o cameră special amenajată.

”I-am cunoscut părinții la câteva săptămâni după ce ne-am cunoscut noi. Părinții sunt minunați și tocmai de aceea are și el această educație”, a spus Andreea Bălan, potrivit Click!.

Citește și Andreea Bălan, ipostază senzuală în cadă. Iubita lui Victor Cornea nu s-a ferit să apară așa pe net!

S-a speculat că părinții lui Victor Cornea nu ar accepta-o pe vedetă

În urmă cu ceva timp, Cancan nota că părinții lui Victor Cornea nu ar fi de acord cu relația fiului lor. ”Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari.

Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească.

Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrage atenția de la drumul lui”, ar fi declarat surse apropiate celor doi îndrăgostiți.

Citește și Anunțul făcut de Andreea Bălan, după doar 5 luni de relație cu Victor Cornea: “Sunt cea mai fericită!”. Fanii i-au scris imediat: “Meriți din plin!”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *